Zo ziet een vlucht van $38,000 er uit

29 oktober, 2017

Heb jij ook wel eens dat je zoveel geld hebt dat je even niet meer weet wat je er mee moet? Nee. Dat scenario klinkt voor mij niet herkenbaar, maar waarschijnlijk wel voor de mensen die een vlucht boeken bij Etihad Airlines. Zij bieden namelijk vliegtickets ter waarde van $38,000 aan!

Etihad Airlines heeft een video gemaakt over hun The Residence experience. Een video voor mensen zoals ik, die hier enkel van kunnen dromen, en voor mensen die met gemak even $38,000 hier voor neer dokken. Deze driekamersuite in de lucht heeft een eigen woonkamer (met twee eettafels, zodat je nog kunt afwisselen), een tv, een slaapkamer en een badkamer. Daarnaast wordt er ook nog een chef-kok meegevlogen zodat jouw diner pico bello is. En vergeet bovendien het lifestyle conciërgeteam niet, zij zorgen voor alle nodig tips en informatie voor jouw bestemming.

Gelukkig is Etihad niet de enige die hier een video van heeft gemaakt. Sam Chui heeft een review video over de suite, waarin we zijn mening en ervaring kunnen zien. Zo kunnen wij toch nog een beetje ‘meegenieten’.

Om de prijs een beetje te verzachten: je kunt de suite delen met iemand anders en de kosten dus splitten. Dat scheelt gelukkig weer $19,000! Dus mocht je het een aantrekkelijke korting vinden, je kunt de suite hier boeken. (Of net als in mijn geval: gewoon kijken…)

6 comments

 1. Comment by Rianne

  Rianne Reply 29 oktober, 2017 at 10:10

  Wauw, hoe luxe wil je het hebben!

  [Antwoord]

 2. Comment by Nadia

  Nadia Reply 29 oktober, 2017 at 10:41

  Wowwwww just a dream ❤

  [Antwoord]

 3. Comment by Lololife

  Lololife Reply 4 november, 2017 at 12:44

  wowwww dit is gewoon overbodige luxe

  [Antwoord]

 4. Comment by Laurence de pauw

  Laurence de pauw Reply 24 november, 2017 at 19:02

  Hallo, ik ben Laurence. Zo mooi en wat een luxe! Ik vind jouw blog heel leuk en vooral de manier waarop jij schrijft. Ik volg jouw blog al lang!
  Ik hoop dat je nog lang verder doet, mvg Laurence

  [Antwoord]

 5. Comment by Ellemijn

  Ellemijn Reply 7 januari, 2018 at 09:16

  Lijkt me een truukfoto want in een vliegtuig kan je echt niet zo slapen. Wij waren deze zomer naar Alicante gevlogen dus weet ik dat het in het echt niet kan.

  [Antwoord]

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go top