Lifestyle

Zo raak je nooit je notities kwijt

IMG_9631IMG_9630 Ik ben best wel een gadget freak, ik vind het heel erg leuk om allerlei nieuwe snufjes en producten uit te proberen. Zo kwam ik laatst uit op Livescribe, een notitieboek waarbij de pen je aantekeningen automatisch synchroniseert naar je mobiel zodat je ze ook digitaal hebt. Omdat ik het ik-raak-al-mijn-spullen-altijd-kwijt type ben, leek mij dit een hele leuke en handige gadget.

Ik bestelde hem online bij FonQ en kreeg hem al snel binnen. Sowieso hebben ze op FonQ echt miljoenen gadgets waar je hebberig van wordt. Ik kwam deze Livescribe dan ook tegen op deze pagina. De pen is vrij dik en schrijft net als een normale pen gewoon met inkt. Hij heeft bluetooth en dat zorgt ervoor dat je hem kan connecten met je mobiel, waardoor de notities automatisch worden doorgestuurd naar de Livescribe app – die je gratis kunt downloaden. Het bijgeleverde notitieboekje is ook essentieel. Alleen op dit speciale papier kun je de notities maken zodat hij deze doorstuurt. Het papier ziet er van dichtbij dan ook een beetje bijzonder uit, het bevat kleine stipjes.

IMG_9634IMG_9640

Als je de pen ‘draait’, hoor je een aan-geluidje en gaat er een lichtje branden. De kleur geeft aan of hij op dat moment verbonden is met je mobiel, hij audio aan het opnemen is of dat de batterij (bijna) op is. Heel handig! Als je schrijft en je de Livescribe app bekijkt, zul je zien dat hij gelijk alles meeschrijft. Heel tof! Linksonder op de pagina staan ook een record – pause – stop knoppen. Als je met je pen hierop tikt, begint hij met het audio opnemen. Ge-wel-dig, mocht je dus bijvoorbeeld een les of college willen openemen. Deze pen neemt het geluid op, en hij wordt opgeslagen bij de bijpassende pagina in je Livescribe app.

IMG_9626

Na een tijdje wordt het essentieel om je pen op te laden, maar dat is zo gedaan. Mocht de inkt op zijn, dan kun je deze weer vullen. Zoek even naar de goede inkt, maar een nieuwe pen is niet nodig. Met de pen, het papier en inkt ben ik ietwat zuinig omdat het geen goedkope gadget is, maar het is echt ge-wel-dig en super chill. Voor bepaalde aantekeningen en samenvattingen die ik volgend jaar weer nodig heb, is het de beste uitkomst want nu heb ik ze ook altijd online. Daarnaast kun je ze ook op je computer vinden als je het Livescribe programma download op hun site.

Heel blij hiermee en ik ga snel wat extra notitieblokken bestellen voor informatie die ik lang wil onthouden. Meer van het merk kun op deze pagina vinden. Ik vind het echt een heel bijzonder merk en denk dat dit stiekem ook een beetje de toekomst is… wie weet werken we allemaal later wel zo. Ik heb zelf de Livescribe 3, deze kost € 179,00 inclusief notitieboekje. Niet goedkoop, maar ok, dan heb je wel wat.

Bestand_000IMG_9629

Wat vind jij van zo’n Livescribe pen? Wat is jouw favoriete gadget?


29 reacties op “Zo raak je nooit je notities kwijt”

 1. Emma zegt:

  Leuk dat je dit soort dingen eens uittest!
  Ik vind ‘m ietwat duur, je kunt ook gewoon een foto van je aantekeningen maken😏
  x emma

  [Antwoord]

 2. Esther V. zegt:

  Erg leuk product! Maar voor die prijs type ik mijn aantekeningen liever over. 😉

  [Antwoord]

 3. May zegt:

  idd wat Emma zegt, je hebt ook talloze apps die je notities kunnen inscannen d.m.v. even een simpele foto maken. Dit is belachelijk duur.

  [Antwoord]

 4. May zegt:

  Als je er nou papier mee bespaart ofzo, oké. Maar helaas

  [Antwoord]

 5. Manar zegt:

  Wauw dit is best handig. Ietwat te duur vind ik hem, maar ziet er tof uit.

  [Antwoord]

 6. Wow, dit is zo cool, ik wist niet dat dat bestond!

  [Antwoord]

 7. Elena zegt:

  Tja, handig dat zeker, maar nee, voor deze prijs maak ik liever even een fotootje of schaf ik een multomap aan, waar ik daar dan al m’n aantekeningen in bewaar. Hopelijk wordt het in de toekomst wel normaal betaalbaar;)

  [Antwoord]

 8. Anouk zegt:

  Ik vind het echt een heel tof concept, maar het geld waard? Dan let ik maar wat beter op mijn spullen :)

  [Antwoord]

 9. Emma zegt:

  Haha wat grappig zeg, ik houd wel van dit soort gadgets. Maar om echt zelf aan te schaffen gaat het me iets te ver 😉 XX

  [Antwoord]

 10. Dana zegt:

  Dit is echt een handige gadget, maar idd aan de prijzige kant :(

  [Antwoord]

 11. Wat een ontzettend gave en handige gadget! Hier word ik heeeeel hebberig van!

  [Antwoord]

 12. Demi zegt:

  Super toffe gadget dit, wel best duur, maar super praktisch!

  [Antwoord]

 13. Iffy Alvi zegt:

  Wat gaaf! Hele handige gadget.

  XO

  [Antwoord]

 14. Julia zegt:

  WoW, dit is echt zo cool! Ik had er echt nog nooit van gehoord, maar dit is echt zoooo gaaf!!!!😱Ik vind het jammer dat hij zo duur is, anders had ik hem al meteen besteld😃😜

  [Antwoord]

 15. Suzanne zegt:

  Leuke gadget! Jammer dat hij een beetje aan de prijzige kant is. Ik schrijf echt zoveel dat het voor mij dan geen nut heeft. Dan blijf ik nieuwe boekjes kopen.

  [Antwoord]

 16. Daniek zegt:

  Wow! Super gaaf, echt nog nooit van gehoord. Echt heel erg handig, maar voor mij helaas wat te duur..

  [Antwoord]

 17. ellen zegt:

  Toffe gadget, maar erg duur vind ik. Dan scan ik mijn aantekeningen liever in haha.. dan heb ik ze ook digitaal :p

  Wel tof dat je hem mocht reviewen! :)

  [Antwoord]

 18. Wow, inderdaad alles behalve goedkoop maar wel su-per tof zeg!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.