Outfits

yesterday’s details

IMG_9696 IMG_9705 IMG_9718 IMG_9735  IMG_9739
IMG_9737

Hoi, hoe is het?

Op het moment dat ik het type, is het maandag. Straks heb ik een paar uurtjes school en vanmiddag heb ik een paar meetings staan. Eerst even langs Microsoft, daarna kantoor en dan nog een koffie bij Spice PR. Afgelopen week rende ik een rondje met Britt van Spice, hele leuke en lieve meid en toen gelijk ook even een afspraak gepland haha.

De foto’s hierboven zijn van gisteren. Ik schoot nog een paar fotootjes vlak voordat Denise bij mij kwam om samen een video op te nemen. We hebben 2 video’s opgenomen en die zijn echt heeel leuk geworden. Can’t wait om die te laten zien! Die van Denise komt morgen al online op haar kanaal. Schatje is het.

Gisteren droeg ik sinds lange tijd weer een hoedje – en om eerlijk te zijn vind ik dat toch wel heel erg leuk. Love hoedjes! Ook heb ik mijn favoriete armband van het moment om, deze van Jewelry by AD vind ik prachtig. Een hele mooie subtiele armband die overal bij past. Super blij mee. :) Sowieso draag ik veel goud, dus dit matcht geweldig.

liefs,

J. x


Cndirect rokje Loavies top Loavies hoed Jewelry by AD armband Ivy&Liv oorbel


51 reacties op “yesterday’s details”

 1. Prachtige outfit, Dat hoedje staat je geweldig. Veel plezier verder vandaag!
  Liefs,
  Elles

  [Antwoord]

 2. Frances zegt:

  Hoi Jiami, leuke outfit! Het was me al een paar keer opgevallen dat je ‘ik type’ schrijft, maar volgens mij is het ‘ik typ’. Maakt verder niet uit hoor maar het is misschien handig om te weten! :)

  [Antwoord]

 3. Angela zegt:

  Super mooie outfit! Ik houd echt van jouw stijl :)

  [Antwoord]

 4. Jessica zegt:

  Mega mooie look. Het rokje is ook echt prachtig.

  [Antwoord]

 5. Liz zegt:

  Leuke outfit, en dat hoedje! 😍

  [Antwoord]

 6. Noa zegt:

  Super leuke outfit en inderdaad hoedjes zijn zoooo leuk :)
  Het is btw ik typ en niet ik type 😉 veel plezier op school vandaag

  [Antwoord]

 7. Emma zegt:

  Ja, je hoedje is echt onwijs tof! Ahh, je tragus! Prachtig!! Mooi licht heb je ook!!

  [Antwoord]

 8. carolien zegt:

  Hele gave outfit! De details maken het ook helemaal compleet! Veel succes vandaag.

  [Antwoord]

 9. Esther V. zegt:

  Erg mooie foto’s! :)

  [Antwoord]

 10. Yentl zegt:

  Wat een leuke hoedje, staat je heel mooi :)

  Succes vandaag!
  X

  [Antwoord]

 11. Danique Krol zegt:

  Erg leuke outfit en dat hoedje staat je ook super goed!

  [Antwoord]

 12. Hoi Jaimi, leuke artikel en mooie foto’s. Ik heb je blogpagina in mijn blogpost van eergisteren genomineerd tot grappig en leuk om te lezen. Check deze maar.

  [Antwoord]

 13. Eline zegt:

  Wat een ontzettend leuke outfit! De combinatie is ook geweldig! :)

  [Antwoord]

 14. Naomi zegt:

  Hoedjes zijn zeker erg leuk! Ookal draag ik eigenlijk alleen in de zomer een hoed.

  xx

  [Antwoord]

 15. Je ziet er echt super mooi uit :) En kan niet wachten op je video’s!

  [Antwoord]

 16. Fleur Sophia zegt:

  Die hoed bij het wat kortere haar wat je nu hebt staat zo stijlvol! 😀

  [Antwoord]

 17. Isabella zegt:

  Wauw Jiami, de foto’s zijn prachtig! Liefde voor je DW-horloge, ik wil er nog altijd ook één.

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.