Uncategorized

what time is it?

juli 7, 2016 | by Jiami


IMG_0070 IMG_0083IMG_0075 IMG_0085 IMG_0089 IMG_0091 IMG_0107 IMG_0110       IMG_0105 IMG_0112

Hee lieverds,

Hoe is het met jullie? Heeft iedereen van jullie nu ook vakantie? Ik heb namelijk zojuist mijn laatste boeken afgeleverd en vandaag was het rapport ophalen. Alles ging goed en nu ga ik lekker genieten van mijn vakantie!

Ik heb vandaag weer een nieuwe outfitpost voor jullie. Ik draag hier mijn favoriete jas, de trenchcoat die ik ik in Milaan kocht. Super mooi! Vind ook dat deze een best wel classy uitstraling heeft.

Daarnaast heb ik ook mijn nieuwe horloge om van Cluse (je kunt deze online bestellen, maar ze zijn ook in verschillende winkeles verkrijgbaar). Ik vind deze goed bij de outfit passen want hij heeft een mooie, klassieke en minimalistische uitstraling. De gouden details passen goed bij mijn tas, ketting en andere sieraden.

Het bandje heeft een mooie zachte kleur die weer bij mijn jas en schoenen past. Het bandje dat ik op de foto’s om heb ik roze, maar hij is verwisselbaar. Mocht ik dus een ander kleur bandje willen, kan ik mijne gewoon wisselen. 🙂 Heb ook nog een grijs bandje. Deze kun je wisselen waardoor ik hem goed kan gebruiken om te matchen met andere outfits. Ik ben er echt zooo blij mee! Vooral omdat er weinig horlogemerken zijn die zulke kleuren bandjes hebben. Vaak is er alleen zwart of bruin.

O. En ik heb dus nog een koffietje gehaald. Jullie kennen mijn koffieliefde….

Haha, ik ga nu lekker verder genieten van mijn vakantie en zo richting mijn vrienden. Hebben jullie nog plannen?

Liefs,

Jiami


Stradivarius top Topshop broek Loavies ketting Louis Vuitton ketting Saint Laurent tas Cluse horloge Cluse bandje

 • Michelle |

  Deze titel deed me echt enorm denken aan High School Musical! Van dat liedje in de tweede film. What time is it? Summertime, it’s our vacation. What time is it? Party time. That’s right, say it loud. #jeugdsentiment

 • Mief |

  Ik heb nog geen vakantie, zit midden in de proefwerkweek:(
  Nog 6 dagen school volhouden en dan eindelijk vakantie (ben echt aan vakantie toe)
  Ok het klinkt echt raar maar ik ga dus op vakantie naar A’dam, lekker 2 weken in het penthouse van een vriend van mijn vader. (Hij is er dan niet, gaat naar Spanje)
  Maar ok ik heb daar dus echt zin in, daar gaat waarschijnlijk een hoop geld op aan make-up en verzorgingsspullen (Lush, Victoria’s Secret & Douglas) en natuurlijk koffie van de Starbucks. Oeps, ik ben verslaafd. Vooral aan de frappucino’s. Maar die met fruitsmaak zijn ook zo lekker! Wow, heel verhaal hier, maar ok.
  X Mief

 • Elena |

  Wawu, zo mooi, Jiami! Ik ben ook aan het genieten van de vrije dagen. Die outfit staat je heel erg goed.

 • Elena |

  Wawu, zo mooi, Jiami! Ik ben ook aan het genieten van de vrije dagen. Die outfit staat je heel erg goed.

 • femketje |

  erg gave foto’s 😀

 • Stephanie |

  Wauw hele toffe foto’s! En lekker genieten van je vakantie 🙂

 • Cato |

  Die jas ziet er inderdaad heel erg classy uit!

 • Nynke |

  Geniet van je vakantie Jiami! En wat een prachtige outfit zeg😍
  De horloges van Cluse zijn zoo tof, je gaat hier vast veel plezier van hebben. (En die foto’s met je koffie zijn ook super tof!)

 • Roos | Soitsrose |

  De foto’s zijn zo gaaf en ik ben echt helemaal weg van je jas en dat horloge!

 • Demi |

  Prachtige foto’s en hele mooie outfit!

 • Denise |

  Woeeee deze foto’s zijn zo goed gelukt! Met welk diafragma fotografeer je? 1.8? 🙂

 • dana |

  hoi jiami ik heb een vraag die ik heel graag wil weten:
  hoe maak jij de foto’s van jezelf? met een statief of helpt iemand je?
  xxxxxxxxxxxxx Dana
  ps: ik ben echt verliefd op je blog en ik hoop dat je dit leest en beantwoord xxxxxxxx

 • Irene |

  Wauww, ik vind met name het horloge erg mooi. De tas ook trouwens! Ik heb ook lekker vakantie. Nu kan ik Netflix kijken zonder een schuldgevoel 🙂

 • Ashley |

  Wat een mooie foto’s!

 • Emma |

  Yay voor vakantie! 🙂 Onwijs mooi horloge en gave foto’s ook<3

 • Carmen |

  Yaaay wat een toffe outfit + rode details <3
  Fijne vakantie! Ik werk nog even door..
  X Carmen.
  http://www.carmenmattijssen.nl

 • Caylin |

  Heyy Jiami,
  Ik heb nu eindelijk ook vakantie!! Ik ga naar Turkije en ik heb er mega veel zin in! ik ga heel veel zwemmen, shoppen (vooral heel veel shoppen ;p) en nog veel meer!
  XOXO Caylin
  PS. je bent super mooi! alles staat je leuk!!!

 • Fatima |

  Wauw, dit is echt een prachtige, elegante outfit!

 • Larissa |

  Wat een prachtige outfit! Kan hier oprecht zó erg van genieten.. Oh, en je nagels zijn echt super tof!

 • shannon |

  wat een prachtige foto’s! en wat een mooie outfit omg. GOAALSS!

  • Michelle |

   Wow wat een toffe foto’s! Ik ben sinds kort ook een blog begonnen en zou graag ook zulke mooie foto’s maken, welke camera gebruik je? x

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites