Welkom op Jiami 2.0!

13 oktober, 2017

Bloggen is hetgeen wat ik al jaren met heel veel plezier doe. Waar het vroeger vooral over fashion en lifestyle ging en het delen van outfits, merkte ik naarmate ik ouder werd dat mijn liefde voor deze onderwerpen zich minder gingen uiten in bloggen. Ja, ik hou nog van fashion en lifestyle, maar het bloggen erover trok me minder. Ik volgde zelf ook steeds minder van dit soort bloggers.

Echter werd mijn liefde voor reizen steeds groter. Ik las reisblogs, heb altijd al van reis fotografie gehouden en vond het moeilijk om de liefde voor het verkennen van de wereld niet te delen. Het leek me geweldig om een soort van online ‘reisdagboek’ bij te houden om zo ook voor mezelf al deze prachtige ervaringen te bewaren en ook andere mensen te informeren over mooie plekken. En om die redenen besloot ik eigenlijk mijn oude blog ‘Jiami’, wat altijd mijn persoonlijke dagboekje was, tot een reisdagboekje om te toveren. Een plekje waar ik mijn favoriete hotspots, activiteiten, steden en ervaringen deel. Foto’s van de mooiste plekken en de interessante gebeurtenissen.

Wellicht een hele andere switch, maar het lijkt me een geweldige uitdaging om dit platform te kunnen gebruiken om mijn liefde en passie voor reizen te delen.

Enjoy! 🙂 x

p.s. Alles staat nu nog in de kinderschoentjes en de site is nieuw. Mocht je dus nog een foutje tegen komen, let me know! Ik kijk ook wel eens over iets heen. 😉

18 comments

 1. Comment by Indy

  Indy Reply 14 oktober, 2017 at 11:43

  Ahh ik houd nu al van je nieuwe lay out! Zelf gemaakt? 😉

  [Antwoord]

 2. Comment by Myrthe Schuijt

  Myrthe Schuijt Reply 14 oktober, 2017 at 12:10

  Jaaaaaaa! Mijn grote blogvoorbeeld is terug! En hoe?! Je nieuwe site is zooo mooi geworden! Ik kan niet wachten op wat er allemaal nog gaat verschijnen op dit mooie stukje van het internet. <3

  [Antwoord]

 3. Comment by Lenneke / freelennse.nl

  Lenneke / freelennse.nl Reply 14 oktober, 2017 at 12:59

  Jaaaa, je bent er weer! En hoe. Helemaal blij word ik hiervan. Complimenten, Jiami! <3

  [Antwoord]

 4. Comment by Evie

  Evie Reply 14 oktober, 2017 at 13:15

  wauw echt een prachtige site is het geworden, en ik hou ook enorm van de wereld ontdekken dus dit komt echt perfect uit!

  [Antwoord]

 5. Comment by Ine

  Ine Reply 14 oktober, 2017 at 13:22

  Ik ben heel benieuwd naar je avonturen!

  [Antwoord]

 6. Comment by Veerle

  Veerle Reply 14 oktober, 2017 at 16:27

  Yes, zo blij dat je weer begint met bloggen! Ik ben een jaar in Amerika, love reizen en heb al plannen voor over de hele wereld 🙂 xx

  [Antwoord]

 7. Comment by Nynke

  Nynke Reply 14 oktober, 2017 at 16:27

  Yaaaay love it!

  [Antwoord]

 8. Comment by Lisanne

  Lisanne Reply 14 oktober, 2017 at 19:17

  Jeeej, jiami.nl is terug! Je wilt niet weten hoe vaak ik naar je blog ben gesurft om te kijken of ‘ie alweer online was. Heel leuk Jiami, ik kijk nu al uit naar alle posts die je gaat schrijven! 😊❤

  [Antwoord]

 9. Comment by Lore

  Lore Reply 14 oktober, 2017 at 21:25

  Jaaaaaa jiami.nl is terug 😻😻 Mijn grootste blogvoorbeeld is terug en hoe?! Je site is zo mooi WoW. Je Lay-out is echt prachtig. Je wilt niet weten hoe vaak ik heb gekeken of je blog alweer terug was! (Zo’n 1000 keer ofzo). Ik kijk al uit naar al je artikels!
  Xx Lore

  [Antwoord]

 10. Comment by Anoniem

  Anoniem Reply 14 oktober, 2017 at 23:25

  Hee Jiami,

  Wat leuk dat je weer gaat schrijven en wat een mooie lay-out!

  Op je vraag onderin: ik klik vaak op de afbeelding (in plaats van op de tekst) om bij de blogpost uit te komen maar de afbeeldingen zijn nog niet gelinkt aan de blogpost. In plaats daarvan krijg ik een vergroting van de afbeelding te zien. Dus dat kun je misschien meenemen! 🙂

  [Antwoord]

 11. Comment by Stella

  Stella Reply 15 oktober, 2017 at 17:19

  Je site ziet er zoooo mooi uit! Zo fijn om even weg te dromen bij al deze mooie verhalen. Ik vond de post over Amsterdam heel leuk, omdat je daar zelf ook makkelijker naartoe kunt. Dus ik hoop op nog meer van dat soort posts over Hotspots of juist over onontdekte plekjes in Nederland. X

  [Antwoord]

 12. Comment by Shirley

  Shirley Reply 15 oktober, 2017 at 17:38

  Leuk, wat een mooie stap. Ik ben benieuwd naar je avonturen. Goed dat je je hart volgt. Maak er iets moois van.

  [Antwoord]

 13. Comment by Barbara

  Barbara Reply 21 oktober, 2017 at 08:59

  Hoi Jiami, ik heb je boek gelezen. Niet Wat Jij Denkt heb ik nu net uit en ik vond het een heel mooi boek! In het boek stond ook jou website. Maar dat klopte niet helemaal (dacht ik tenminste). Dus wel! Zelf ben ik 10, bijna 11 en erg dun. Ik ben altijd heel erg bang om anorexia te krijgen. Bedankt voor het schrijven van je boek!
  (ik heb hem trouwens wel in de bibliotheek geleend, maar dat maakt niet zo veel uit toch?)

  [Antwoord]

 14. Comment by Barbara

  Barbara Reply 21 oktober, 2017 at 09:06

  Zelf zou ik ook wel een blog willen maken. Ik ken een site, Wix.com daar kan je gratis websites mee maken zonder progammeren. Maar het lijkt me wel leuk als ik kan progammeren. Ik vind het echt supercool dat je kan progameren!

  [Antwoord]

 15. Comment by Lololife

  Lololife Reply 21 oktober, 2017 at 17:22

  yes jiami is terug zo leuk. ik gun jiami al haar mooie reizen zo erg en vind het ook heel leuk om mee te genieten super leuke comeback!!!

  [Antwoord]

 16. Comment by Lololife

  Lololife Reply 21 oktober, 2017 at 17:25

  yes jiami is terug. Ik gun jiami al haar mooie reizen en vind het geweldig om mee te genieten. super leuke comeback

  [Antwoord]

 17. Comment by Eveline Fleur

  Eveline Fleur Reply 20 november, 2017 at 08:02

  Wat leuk dat je blog met je mee groeit! Ik ben benieuwd naar je mooie artikelen.

  [Antwoord]

 18. Comment by Didi

  Didi Reply 27 december, 2017 at 12:47

  Wauw! Wat is je blog mooi geworden! Echt heerlijke foto’s ook 🙂

  [Antwoord]

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go top