Uncategorized

V&D kerst event

oktober 14, 2013 | by Jiami


V&D Style event

V&D Style event

V&D Style event

V&D Style event

V&D Style event

V&D Style event

V&D Style event

V&D Style event

V&D Style event

V&D Style event

Afgelopen week ging ik naar Amsterdam om naar het V&D kerst event te gaan. Ik reisde woensdagmiddag naar Amsterdam. Het event was al in de kerstsfeer – want hey, de winkels moeten zich al klaar maken voor de kerst! Geloof het of niet, na die kerstkoekjes, kerstballen en kerstproducten kwam ik helemaal in de kerstsfeer. Ooooh, ik heb écht zin in een avondje bankhangen met Home Alone. Dat blijft toch wel écht mijn favoriete kerstfilm.

Wat wel echt heel tof is is dat V&D een nieuw merk heeft opgenomen in sommige filialen. Zie je die ring met die blaadjes? Die komt van het merk Revival London. Het doet me heel erg denken aan Six en heeft onwijs mooie sieraden. In bijvoorbeeld de V&D van Almere verkopen ze dit merk. Zeker een kijkje nemen! Daarnaast is het een vrij budget merk.

Oh en de kleine schattige, fluffy mini Uggs-achtige schoenen zijn héél schattig! En die advent kalender op de laatste foto is ook echt heel erg tof. De producten liggen nu dan nog wel niet in de winkel, maar ze komen er dus wel te liggen. Jammer genoeg vond ik het event wel ietwat tegenvallen. Het voelde vrij ‘slapjes’ doordat we zelf moesten rondlopen en er weinig werd verteld. Maar dat betekent niet dat ik het niet naar mijn zin heb gehad – sterker nog, helemaal niet! Het was gezellig.

[iframe http://www.youtube.com/embed/Vtky4sKVybQ 660 371]

[iframe http://www.youtube.com/embed/WMrO1JZx7Ww 660 371]

Ik heb ook de video van Sharon en Teske aan het artikel toegevoegd. Zij hebben die dag gevlogd, dus als je meer sfeerimpressies wilt raad ik je zeker aan om die te bekijken. Ik kom ook in die vlogs voor dus hey, zeker de moeite waard om te kijken!! Oké, haha grapje.

Binnenkort komt er trouwens nog een event aan. Zal ik dan ook vloggen of vinden jullie zo’n artikel leuker?

YouTube – Bloglovin‘ – Twitter – Facebook – Instagram

Tags:
 • Suzanne |

  Jaa vloggen! Super leuk en een heel goed idee! Ik vind vlogs leuk om te zien!

 • Eline |

  Schitterende foto’s, ik hou zo van de kerst!!

 • denise |

  ziet er leuk uit zeg,
  zelf vloggen vind ik n goed idee!
  ik vind je layout trouwens erg mooi!
  liefs,
  denise

 • Lotte |

  Wat kan jij mooie foto’s maken zeg!
  En vlogen is een goed idee!

  Liefs, Lotte

 • Joyce |

  ziet er leuk uit!

 • Kimberley |

  Leuk zeg, ik krijg helemaal zin in de kerst! 😀 Ziet er uit als een gezellig event.

 • Sophie |

  Leuk om te zien Jiami en vlogs lijken mij leuk:)

 • Ashleey |

  Vloggen is leuk!! Wat een prachtige foto’s

 • I scream beauty |

  Wat een leuke filmpjes allebei. Het ziet eruit als een leuk event! En je nieuwe lay out is heel erg mooi trouwens!!

 • femketje |

  gave foto’s 😀

 • Dionne |

  Wat een leuk verslag met top foto’s!

 • Lidewij |

  Wow, wat is je nieuwe layout mooi geworden! Het is vast al verteld, maar bij mij zijn alle dagen gedateerd op 10 oktober 😉
  De V&D kerstspulletjes vind ik elk jaar weer superleuk en gezellig, maar wat jammer dat het event wat tegenviel. Je zou toch denken dat de V&D wel weet hoe ze een event goed kunnen organiseren..

 • Jaimie |

  Jaaa vloggen! Je layout is echt cool trouwens.

 • Bychristiana |

  Oh meid, wat een mooie foto’s heb je gemaakt!! Jammer dat het wat tegenviel, ik moet zeggen dat ik het er allemaal wél heel feestelijk en prachtig uit vindt zien!

 • Esmay |

  Ik zie leuke dingetjes! Ik had die vlogs ook al gezien, het zag er ook nog eens gezellig uit haha 😀
  En ik vind vloggen ook leuk, maar foto’s kijken.. daar hou ik ook wel van!

 • Mariette |

  Ik ga voor vloggen! Jammer dat dit event wat tegenviel.

  Liefs, Mariette

 • Dita |

  Erg leuk verslag !

 • My Linh |

  Wat een prachtige foto’s maak jij toch altijd <3 Ik had helemaal niet door dat "dat ding" een advent calendar was 😀 Heel tof ^^ Jammer dat het event een beetje slecht geregeld was, maar hey het was iig gezellig 😀 positivethinking, toch? 😉 Ik kan het filmpje nu niet kijken, omdat ik hier geen geluid heb maar vanavond gaat dat zeker gebeuren 😀

 • Lin |

  Wat heb je een prachtige foto’s gemaakt!

 • Danielle |

  Wil je even langskomen en mij tips over fotografie geven?? Haha. Mijn comments worden niet meer origineel bij je artikelen. Het enige wat ik voor mijn gevoel zeg is: Wat een prachtige foto’s. Hopelijk vind je het niet erg! (:

 • Manon |

  Wat een leuke foto’s!!

 • Natasja |

  Leuk! Vloggen vind ik altijd wat persoonlijker! Zo te zien hebben jullie een leuke dag gehad.^^

 • Annebelle |

  Ik vind die nieuwe sieradenlijn helemaal top! Wanneer zal die ongeveer in de winkels liggen?

 • martina |

  leuk, mooie foto’s heb je gemaakt!

 • Lotte |

  Lijkt me super leuk als je zou gaan vloggen!!

 • Kelly |

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Het lijkt me erg leuk als je de volgende keer gaat vloggen. 🙂

 • Cariena |

  Ik wilde even laten weten dat je nieuwe lay-out echt heel mooi en fijn is!

 • Cato |

  V L O G G E N please! Je bent leuk op de camera, mag ik dat zeggen?

 • Jill |

  Super mooie foto’s! Ga je naar het event van de opening van de primark? Ik hoop je daar te zien 🙂

 • Saloua |

  Leuk! Ik vind het nog leuker als je zelf gaat vloggen 😉

 • Kirsty |

  Wat leuk om te zien!

 • Deborah |

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik kan nu niet meer wachten tot Kerst!

 • anoniempje |

  vloggen. niet dat foto artikels niet leuk zijn, maar ik hou van videos, en het is lekker overzichtelijk

 • Laartje |

  Ik zag het gisteren al bij Teske :p T’ ziet er gezellig uit!

 • Lonneke |

  Wauwie, foto’s zijn mooi geworden en het ziet er gezellig uit op de vlogs ! <3
  Vloggen lijkt me leuk de volgende keer!
  Liefs Lonneke

 • Sara |

  Hééérlijk al die kerstdingen, ik heb weer helemaal zin in de winter!

 • Sophie |

  wauuw supermooie foto’s!

 • Isabel |

  Vloggen met een paar sfeerfoto’s vind ik altijd wel erg leuk 🙂 Zag er wel heel gezellig uit, zit wel wat mooist tussen!

 • Soesja |

  Ik kan begrijpen dat je hier helemaal van in de kerstsfeer komt! Dat zou ik ook hebben, haha 🙂 Geef mij ook maar zo’n avondje op de bank, maar dan met Love Actually! Ziet er leuk uit, wel jammer dat je het event een beetje vond tegenvallen.

 • Simone |

  Neeee dat kan niet! In Oktober mag je nog niet over Kerst praten! Grapje, leuk artikel! 🙂 Ik geniet alleen nog liever eerst van het blaadjes-vallen-uit-de-boom-gevoel, daarna van het sinterklaasgevoel en dan… Dan komt het kerstgevoel.

 • Marije |

  Aah mooie foto’s heb je gemaakt! Ziet er leuk uit allemaal 🙂 En ik vind een vlog van het volgende event leuker!

 • The Beauty Suitcase |

  Wat ik altijd wel leuk vind is een paar foto’s (stuk of 3/4) en dan een vlog! Ik zal als ik jou was ook zeker zo’n goodie bag unboxing stukje erbij doen 😀 ik ben persoonlijk altijd wel geïnteresseerd in wat verschillende merken geven op zo’n event!

 • Ankie |

  Hejj Jiami,

  Ik had nog een opmerking voor je blog, de data kloppen niet. Er staat Zaterdag 10 oktober, en maandag 10 oktober. Misschien dat je het al weet, maarja…

  Liefs :love:

 • Fabienne |

  Mooie foto’s! Lijkt me leuk als je de volgende keert vlogt.

 • Lies |

  Heel erg leuk om te zien en wat heb je ook ontzettend mooie foto’s gemaakt!

 • Marlies |

  (als het niet teveel werk is) ben ik voor vloggen én een artikel haha! vloggen is gewoon altijd leuk om te zien, maar soms laten een paar foto’s erbij weer net iets meer zien 🙂 leuk verslagje & mooie foto’s!
  ohja en het viel me op dat de datum bij dit artikel niet klopt: er staat maandag 10 oktober terwijl het vandaag de 14e is 🙂 geen idee hoe het kan (ik snapte er zelf eerst helemaal niets van, ik begon te twijfelen aan de datum rechtsonder op mn laptop haha), maar dan weet je dat!
  Liefs!

 • Vera |

  Ziet er tof uit!

 • Tedje |

  Wat maak je toch prachtige foto’s, Jiami! De still blijft leuk, haha! Even zwaaien! Was leuk om je weer gezien te hebben xx

 • Carmen |

  Oef, ik moet echt nog niet aan de kerst denken! Ik heb nog steeds hoop dat het weer beter wordt. Wel erg mooie foto’s!

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites