Uncategorized

Vandaag is rood

april 5, 2016 | by Jiami


IMG_6974IMG_6975  IMG_6976

IMG_6979

Hi all,

Hoe is het? Vandaag heb ik weer een outfitpost voor jullie. Hoewel ik normaal foto’s buiten maak, leek het me ook eens tof om ze binnen te doen. Nu m’n kamer zoveel ruimte heeft, kan ik daar lekker gebruik van maken!

De outfit van vandaag is een vrij casual, met wat rode details. Schoenen die met m’n top en lipstick matchen. I love rood! Ook het tasje vind ik heel mooi, klein, praktisch en classy.

Vannochtend had ik wat lessen school en heb ik nog wat voorbereid voor mijn talk die ik vrijdag heb bij Insight VEED. A.s. zaterdag is VEED alweer, en die dag ervoor hebben we een congres voor de marketeers en de hele industry. Super interessant! Dit is dus meer de business kant. Die dag ga ik een talk houden waar natuurlijk ook wat voorbereiding voor nodig is. Maar in zaterdag heb ik nóg meer zin, ik vind het zo leuk om kijkers te ontmoeten. Voor diegene die nu zoiets hebben van: ‘Ok, VEED, wat is dat dan?’, VEED is een festival waarbij kijkers en YouTubers samen komen. De hele dag activiteien, meet & greets en het gaat zo tof worden. Inmiddels is het event uitverkocht – stiekem super trots want dat zijn 3000 tickets. Jullie willen niet weten hoe zenuwachtig ik ben voor dit soort evenementen.

Trouwens hè, op het moment dat ik dit nu type zit ik bij de kapper. Jaaa, ik ga iets nieuws doen! De behandeling in twee behandelingen is verdeeld en de volgende is pas over 2 weken. Ik kan niet wachten om het resultaat aan jullie te laten zien.

groetjes,
Jiami


Loavies top Topshop broek Boohoo schoenen Loavies tas Daniel Wellington horloge

 • Lydia |

  Leuke outfit!!
  Kon dit jaar helaas niet naar VEED komen..

 • femketje |

  staat je super 😀

 • Denise |

  Staat je prachtig Jiami, leuk dat rood! Veel succes bij VEED, you can do this! X

 • Emma |

  Staat je leuk Jiami! De foto’s zien eruit alsof ze in een studio gemaakt zijn haha, supermooi! Succes met je talk bij Veed<3

 • Rozemarijn - STYLEDWAY |

  Hele toffe outfit! Vooral de schoenen.. wauw echt prachtig! Ik merk dat ik vooral in lipkleuren de laatste tijd makkelijk naar rood toe neig. Lfs

 • Mirjam |

  Wauw, staat je zo goed!! Foto’s zijn, as always, heel mooi, juist leuk een keertje binnen. Succes, maar vooral veel plezier bij VEED! X

 • Roos |

  Ben benieuwd hoe je haar er uit komt te zien!

 • Fleur Sophia |

  Staat je heel erg mooi deze outfit! En ook wel eens leuk; binnen outfit foto’s!

 • VeerlePlume |

  Prachtig weer Jiami! Had je het niet koud? Hier in het zuiden was het niet zulk lekker weer vandaag, hoor. Ik ben benieuwd naar je haar!

 • Nouria |

  Leuke outfit! Tot zaterdag! En succes met de voorbereidingen!

 • Shannon |

  Super mooie outfit!

 • Elsbet | La Vie Pure |

  Wat een prachtige en stijlvolle outfit, ook erg mooi voor die witte muur!

 • Dana |

  Onwijs leuke outfit heb je aan!

 • Sara |

  Wauw, wat zie je er toch mooi uit! Je hebt echt een prachtig figuur en je outfit is chique en tegelijkertijd een beetje edgy. Prachtig!

 • heidi |

  Wat een mooie outfit is het

 • Frances |

  Mooie outfit Jiami! Een klein ding, het valt me vaak op dat je ‘ik type’ schrijft, maar volgens mij is het gewoon ‘ik typ’!

 • Romy |

  Leuke outfit! Zou dr voor nu nog wel even een jasje overheen doen 😉

 • Nicole |

  Super gave outfit! Ik vind het topje echt super leuk!

 • Cristy |

  Ik ben verliefd op de hakken! Prachtige rode kleur 🙂 Heel veel succes en plezier bij VEED! Xx

 • Sonia |

  Zo’n leuke outfit. Ik houd echt van de kleur van dat topje!

 • Charlie |

  De verschillende tinten rood maken het alleen maar beter! Heel tof!
  Horloge is ook gaaf trouwens! Ik hoop dat VEED een succes is geweest;)

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites