Travel

Van Londen krijg je nooit genoeg
IMG_0777IMG_0806

Londen, ik durf bijna niet meer te tellen voor de hoeveelste keer ik er binnenkort heen ga, maar ik heb daarvoor meer dan 1 hand nodig (help). Samen met Marenthe hebben we een paar daagjes Londen geboekt, een paar dagen voor kerst en ik kijk er nu al naar uit! We wilden eigenlijk backpacken door Scandinavië, maar door wat omstandigheden is dat het niet geworden. Vervolgens kozen we een stad die ons leuk leek met kerst en jahoor.. zo kwamen we uit op Londen.

Engeland is een landje dat steeds meer mijn hart veroverd, de cultuur, de mensen, de sfeer… perfect! Sowieso ben ik fan van Brittannië. Hoewel het me vroeger erg ‘saai’ leek, ben ik helemaal van gedachten veranderd toen Ierland me verraste met haar prachtige natuur toen we een paar jaar geleden daar hebben gebackpackt. Heerlijk land. Engeland is ook een van mijn favoriete landen en in het speciaal Londen. Een stad die bruist, dichtbij is en toch net wat spannender dan Amsterdam. Mocht ik ooit de loterij winnen, zou ik er een huisje kopen.

Nu we met kerst gaan ben ik heel benieuwd hoe het is. Ik hoorde dat er in Hyde Park een heel groot kerstfestival is, dus daar ga ik sowieso heen. Twee jaar geleden heb ik daar één van mijn snelste 10KM gerend, dus wellicht dat ik daar ook weer eens een nieuw PR kan neerzetten. Ook wat betreft culturele uitstapjes zijn tips welkom, dat musea in Londen gratis zijn vind ik echt een heeel groot pluspunt dus als jullie nog wat leuks weten, tips zijn altijd welkom! :)


45 reacties op “Van Londen krijg je nooit genoeg”

 1. Manon zegt:

  Ik wil echt zo graag naar London toe. Wij zouden eigenlijk begin December gaan, maar mijn moeder is op dit moment even afgehaakt.

  [Antwoord]

 2. Angela zegt:

  Super leuk! Ik ga volgend jaar voor het eerst naar London en ben heel benieuwd hoe het daar is, ik kijk er heel erg naar uit en jouw artikelen over London maken het alleen nog maar leuker!

  [Antwoord]

 3. Nynke zegt:

  Wat leuk Jiami! Enjoy :) Kan niet wachten om je verslagje te lezen van hoe het was. Ben zelf nooit in Londen geweest dus ik heb helaas geen tips voor je.

  [Antwoord]

 4. ellis zegt:

  Niet echt slim om te zeggen dat Ierland & Groot-Brittanië hetzelfde zijn. Ieren vinden het niet leuk om met de UK vergeleken te worden….

  [Antwoord]

 5. Samantha zegt:

  Ik ben er vorig jaar geweest met oud en nieuw. Het is heel erg leuk!! Je zou eens naar station momument moeten gaan. Daar staat een hele hoog monument, een soort toren, waar je voor een paar pond op kan. Het zijn meer dan 300 traptreden maar dan heb je wel een perfect uitzicht. Als je beneden bent krijg je nog een certificaat ook!!

  [Antwoord]

 6. maxine zegt:

  Zelf ben ik nog maar een keer naar Londen geweest en dit was helaas maar voor een dag. Ik vind het een mooie stad en ik wil hem zeker nog een keer bezoeken. Ik heb eigenlijk alleen maar geshopt gehad dus tips heb ik niet echt.

  [Antwoord]

 7. Emma zegt:

  Nu moet ik dan zeggen dat ik nog nóóit naar Londen geweest ben, shame on me…

  [Antwoord]

 8. Marieke zegt:

  Super leuk! Ik ga dit jaar ook met kerst naar Londen voor de tweede keer. Hyde park is inderdaad geweldig rond de feestdagen, er zijn dan allemaal leuke kraampjes en er hangt en super gezellige sfeer. Westfield Mall is ook zeker een aanrader!

  [Antwoord]

 9. Ik begrijp wat je bedoelt met ‘vroeger leek Londen me saai’ want die gedachte droeg ik ook een tijdje met me mee. In tegenstelling tot nu, ik wil doodgraag naar Londen. Net die nederige sfeer spreekt me zo aan! Veel liefs, Laura x

  [Antwoord]

 10. Hè Jiami! London is inderdaad echt super. Ik ben er net zelf ook voor de vijfde keer geweest. De eerste week dat de kerst versiering er was. En echte aanrader is het schaatsen bij het Somerset House! Echt prachtig! Wel van tevoren kaartjes kopen, anders is het uitverkocht! ! Alvast veel plezier groetjes, Floor

  [Antwoord]

 11. Ik wil zo graag een keertje naar Londen. Leuke foto’s! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  [Antwoord]

 12. Anna zegt:

  Jaaa, Londen is leuk! Ik zou eigenlijk naar Finland gaan (zoals altijd met kerst!:)) dit jaar. Maar het wordt voor de eerste keer in 10 jaar weer even in Nederland. Vind het wel jammer, ik hou van de Noordere landen ♥ Liefs

  [Antwoord]

 13. Ah, wat een mooie sfeerbeelden Jiami!

  [Antwoord]

 14. anoniem zegt:

  ik ga binnenkort voor de tweede keer naar Londen en ik vind het zo’n leuke stad! Eigenlijk precies wat jij zegt. ik heb het geluk dat m’n zus in Londen woont en daar kan overnachten ipv de dure en niet al te schone hotels hahaha
  X

  [Antwoord]

 15. Aaahh ik ben nog nooit in Londen geweest ;( Maar ik kan je wel vertellen dat je echt een keer in Scandinavië moet gaan backpacken. Daar is het ook zooooo mooi! Ik zal er zelfs gaan wonen, maar dat is helaas niet door gegaan

  [Antwoord]

 16. Ik wil in mijn leven sowieso nog naar Londen. Een soort citytripje, in een hotel overnachten en dan elke dag wandelen door de stad, terrasjes pakken. Love it!
  Xoxo

  [Antwoord]

 17. Josefine zegt:

  Aah wat leuk! Ik ben afgelopen jaar voor oud&nieuw naar Londen geweest (was toen mijn derde keer). Fantastisch, aftellen met duizenden mensen langs de Thames :) Vijf jaar geleden ging ik rond Kerst; in dit seizoen is Londen echt magisch.
  Enjoy!

  [Antwoord]

 18. wendy zegt:

  Wat leuk! Ik ben in de zomervakantie naar Londen geweest echt een top stad.
  En toevallig heb ik daar een paar dagen een artikel over geschreven waarin ik 5 tips deel voor Londen. Camden town is sowieso een aanrader! Alvast veel plezier x

  [Antwoord]

 19. Jennifer zegt:

  London is geweldig, vooral met kerst! In Hyde park is met kerst Winter Wonderland en er is een supergrote schaatsbaan en een reuzenrad (bedoel niet de eye) Zeker een aanrader. Ps. Ierland valt niet onder Brittannië

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.