Outfits

V V V V V V V

03 1022201227

Hi! Hoe is het? We zijn hier net thuis klaar met opnames voor één van de afleveringen van de Verhuizen met Jiami serie, een serie die er binnenkort aankomt. Het wordt een hoop afleveringen en het is veel werk, maar ik kan niet wachten om hem aan jullie te laten zien. Gisteren kreeg ik al een tweet binnen dat Carré me had gespot in een bushokje. Ja, we pakken het groots aan.

Nu het wat kouder begint te worden, leef ik in sweaters en deze is een van mijn favorieten op het moment. De V’tjes zijn super simpel, maar ik vind het heel erg leuk staan zo. Ook in combinatie met de kraag vind ik het tof! Daarnaast heb ik een van mijn lievelingsnummers op het moment geeëmbed, respect voor Justin die zijn hele imago heeft weten te veranderen. Zoiets doe je niet 1, 2, 3 en is toch een hele prestatie! Daarnaast vind ik zijn nieuwe album goed, of zoals Sjors tweette: ‘2015, hét jaar dat je schaamteloos Justin Bieber kunt luisteren.’ Wat voor muziek luisteren jullie graag? X


IvyRevel blouse IvyRevel sweater Topshop jeans Primark heels IWSBS tas IWSBS armbanden

fotografie: José Chan


35 reacties op “V V V V V V V”

 1. Jazz zegt:

  Love how sophisticated this outfit looks yet casual at the same timexx

  [Antwoord]

 2. Wat een ontzettend toffe trui! Ik ben echt van de singer songwriter muziek, alhoewel ‘Sorry’ van Justin Bieber de laatste tijd toch echt wel m’n guilty pleasure is, hihi.

  [Antwoord]

 3. Waauw, wat een prachtige foto’s met een top outfit!

  [Antwoord]

 4. VeerlePlume zegt:

  Ik dacht eerst dat de titel een foutje was, maar toen zag ik je trui, haha. Ik vind hem echt heel tof! Ik ben ook echt super benieuwd naar de Verhuizen serie…!

  [Antwoord]

 5. Hillene zegt:

  Gave outfit! En de foto’s zijn ook heel mooi geworden, met dat zonlicht (: Ik luister momenteel ook graag naar Justins nieuwe album, vind zn nieuwe muziek echt leuk!

  [Antwoord]

 6. Prachtige sweater! Ik vind dat detail met dat blouseje ook super mooi!
  Xoxo

  [Antwoord]

 7. Saraya zegt:

  Prachtige outfit, ik vind het nieuw liedje van Justin Bieber ook erg mooi en heb het al vaak afgespeeld :)
  X

  [Antwoord]

 8. Roos zegt:

  GEEF MIJ JOUW KLEDINGSTIJL OMG WAT IS DIT<333333

  [Antwoord]

 9. Oh wauw, wat een heerlijke outfit! Heel mooi! Ik ben trouwens super benieuwd naar die serie, aaahh, zo gaaf! 😀

  [Antwoord]

 10. Danielle zegt:

  Super mooie outfit! Ik vind het nieuwe album van Justin Bieber ook echt heel leuk en ook het nieuwe album van One Direction <3

  [Antwoord]

 11. Jolien zegt:

  Hele mooie outfit! Ik vind je trui en tas echt prachtig.

  [Antwoord]

 12. anna zegt:

  Wat een mooie outfit, heel leuk gecombineerd met de blouse eronder. Ik had nooit gedacht dat ik het ooit zou toegeven, maar ik luister ook Justin Bieber, haha!

  [Antwoord]

 13. Anouk zegt:

  Ahh je schoenen!! Ik vind ze echt geweldig

  [Antwoord]

 14. Lisa zegt:

  Die heels zie ik bij zoveel bloggers en ze zijn supermooi. Stiekem wil ik ze ook.

  [Antwoord]

 15. Cato zegt:

  Wat een leuke trui Jiami!

  //fashion&lifestyle blogger//

  [Antwoord]

 16. Lincy zegt:

  I’ll show you is heel erg leuk, maar ik vind purpose, love yourself en the feeling ook heel erg leuk❤️

  [Antwoord]

 17. Tapes – tried to, vind ik een hele prettige muziek om naar te luisteren. Voor onderweg of chill mode ^^

  En als ik echt geconcentreerd wil leren, dan zet ik mijn piano playlist aan op spotify. Canon in D of river flows in you mijn all time favorite! En trouwens, Jiami! Ik wil je mega bedanken voor de tips die je een tijdje geleden heb gedeeld! Over hoe jij voor jouw tentamens leert! Ik gebruik wekelijks Scannable app, omdat ik ook heel vaak losse papiertjes kwijtraakt xD

  Voor nu wens ik jou alvast een hele fijne avond! En slaap lekker alvast!

  [Antwoord]

 18. Jenny zegt:

  Echt een hele leuke outfit!
  En wow ja! Ik ben gelukkig niet de enigste, Justin Bieber staat ineens wel vaak op mn replay list! Leuke blogpost weer! 💕

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.