Lifestyle

‘Uplift’ your run

UltraBOOSTXperiencexGL2R(22)
UltraBOOSTXperiencexGL2R(23) UltraBOOSTXperiencexGL2R(35) UltraBOOSTXperiencexGL2R(46) UltraBOOSTXperiencexGL2R(58) UltraBOOSTXperiencexGL2R(14) UltraBOOSTXperiencexGL2R(15) UltraBOOSTXperiencexGL2R(25)

Hoi allemaal!

Hoe is het? Afgelopen week had ik iets heel bijzonders, namelijk een helikopter vlucht. Mega vet! Ik kreeg die week opeens een uitnodiging van de meiden van Girls Love 2 Run en Adidas. De insteek was namelijk ‘uplift your run’, en dit hebben we dan ook letterlijk gedaan.

In de ochtend kregen we allemaal een setje hardloopkleding en bijpassende schoenen. Adidas heeft een nieuwe schoen uitgegeven, de UltraBoost X. Ik had al eerder de UltraBoost, maar dit is een nieuw model. De techniek van deze schoen is net wat anders. Doordat het een soort van ‘sok materiaal’ is, sluit hij perfect aan op je voet. Heel bijzonder. We hebben hem die dag getest en persoonlijk vind ik hem erg prettig. Het voordeel is dat hij erg licht is. Daarnaast heb ik ook het idee dat hij me ook voldoende ondersteuning geeft en zijn ze buigzaam! Perfect dus om mee te nemen op reis voor in je koffer.

Na een outfit change konden we de helikopter in. Doordat je niet zo hoog vliegt, kun je letterlijk de geiten en bomen nog zien. Bij een vliegtuig vlieg je alweer te hoog om dat te zien, maar bij een helikopter kan dat dus wel. Een hele andere ervaring. We vlogen over Amsterdam en het is leuk om dan alles opeens zo van boven te zien. Vooral de grachten zijn echt heel mooi want je ziet echt die hoekige vorm van de stad, haha! Ook zijn we nog boven de omgeving van de stad gevlogen en toen veranderde het landschap opeens van stad in platteland. Mocht je benieuwd zijn; kun je de vlog hier checken.

Na de helikoptervlucht, gingen we naar het Westerpark om daar uiteraard ook een run te doen. Na zo’n 8 kilometer renden we naar Amsterdam Toren om daar onszelf nog even op te frissen en een hapje te eten. Welverdiend na zo’n run!

Aaaaah het was zoooo leuk!! Haha, en ook gewoon mega bijzonder. Hierboven nog wat foto’s als sfeerimpressie.

Liefs,

Jiami


UltraBoost X – klik hier


20 reacties op “‘Uplift’ your run”

 1. Aahhh Jiami, wat tof! Ik zag het al voorbijkomen op je Instagram, het ziet er echt zo gaaf uit. Die eerste foto lijkt me wel doodeng om te maken trouwens! Maar zo tof om eerst te vliegen, dan te rennen en dan heerlijk te eten! Malou x

  [Antwoord]

 2. Nynke zegt:

  Wauw wat zijn die foto’s prachtig zeg! Kan me voorstellen dat het een hele gave, bijzondere ervaring was.

  [Antwoord]

 3. Jessica J. zegt:

  Wauw, wat leuk! Prachtige foto’s vanuit de helikopter!

  [Antwoord]

 4. Super gaaf zeg! En de foto’s zijn echt mooi. Een collega van mij zat er ook tussen, zij had het geloof ik gewonnen :)
  Liefs, Susan

  [Antwoord]

 5. Echt zo gaaf dat je daar voor was uitgenodigd! Je video was ook echt weer leuk en mooi in elkaar gezet.

  [Antwoord]

 6. Lisanne zegt:

  Ahh wat onwijs gaaf! Ziet er ook uit als een leuke groep. 😊 Prachtige foto’s ook weer Jiami😍😍 Xx

  [Antwoord]

 7. Tar zegt:

  Wat gaaf! Hele mooie foto’s ook!

  [Antwoord]

 8. Tess zegt:

  Hee,
  Super mooie foto’s, en wat een geweldig uitje! Ziet er heerlijk uit, ik hoop dat je ervan genoten hebt!
  x Tess

  [Antwoord]

 9. Veer zegt:

  Gaaf zeg! Zou je weer eens een keer een persoonlijke update kunnen doen? Hoe gaat het met je? Ik ben ook trouwens zo benieuwd naar je boek, maar ik vond het eerste hoofdstuk al best wel een trigger, dus ik twijfel nog een beetje. X veer

  [Antwoord]

 10. Carmen zegt:

  ZO tof die helikopter vlucht. Ik heb dat drie maanden geleden voor het eerst in Nieuw-Zeeland gedaan, was zo vet.
  X Carmen – http://www.carmenmattijssen.nl

  [Antwoord]

 11. Elena zegt:

  Oh, dat is zo cool!

  [Antwoord]

 12. Nacinda zegt:

  Suuuuuper mooie foto’s <3

  [Antwoord]

 13. Florentine zegt:

  Super leuk om te zien Jiami! gaaf dat je zo fanatiek bent gaan hardlopen de afgelopen jaren <2

  Veel liefs, Florentine

  [Antwoord]

 14. Joor zegt:

  Wauw wat super gaaf!!!

  [Antwoord]

 15. marly zegt:

  wauwww! Wat gaaf! Echt super mooie foto’s ook!
  xx

  [Antwoord]

 16. animallover06 zegt:

  o wow super mooie foto’s!!!
  ik kan me voorstellen dat het leuk was XD.

  [Antwoord]

 17. Oh wow, dat cirkeltje. Toen ik las hoe je hem eerst tekende,
  dacht ik: jaaa dit is toch best oké? Maar inderdaad, waar sta je zelf dan in dat cirkeltje?
  Dat zet mij ook wel aan het denken, moet ik zeggen. Maar ik ben in ieder geval heel blij om te horen dat
  het goed met je gaat.
  To know more details, please Click Here

  [Antwoord]

 18. Sanne zegt:

  Hi Jiami, Ik vind dat je echt een hele toffe blog hebt. Ik wil er ook een maken. Ik heb al een beginnetje, maar het lijkt nog nergens op. Ik dacht dat je misschien tips zou kunnen geven om je blo mooier te maken, en hoe je het wat populairder kunt maken. Misschien kun je er een artikel over schrijven in jouw blog?

  xx Sanne

  [Antwoord]

 19. Megan zegt:

  Ah wat super leuk!! Ik ga gelijk de vlog checken <3 xx

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.