Uncategorized

Tip: fijne low-budget parfum

november 25, 2014 | by Jiami


IMG_2746 IMG_2750

Budget is altijd geliefd, waarom veel geld neerleggen als een beetje al voldoende is? Wat betreft parfum vind ik het leuk om geurtjes te kopen die misschien wel iets duurder zijn – maar waar ik wel heel blij mee ben. Alleen vind ik het wel behoorlijk rot om die flacons mee te nemen. Groot en als er iets mee gebeurd is het zonde.

Bij het Kruidvat event kwam ik deze 2 geurtjes tegen van de ‘The Master Parfumer’ collectie. Dit is een reeks geuren van Kruidvat. Je hebt ze zowel in flacons als in tasverstuivers, ik heb vandaag 2 tasverstuivers die ik graag met jullie deel in de geurtjes ‘Black Vanilla No. 7’ en ‘White Lilly No. 28’.

In de tasverstuivers zit 15 mililiters, dezelfde geuren heb je ook in flacons van 100 mililiter. Maar zoals ik al zei; juist dit soort producten vind ik makkelijk voor ‘on the way’, de tasverstuivers zijn heel klein, praktisch en licht. Ik vind ze trouwens ook heel leuk om in een goodiebag als cadeautje of zo te stoppen, haha! Lintje er omheen en iemand verrassen.

IMG_2755IMG_2761IMG_2760

Geuren

White Lily is een geurtje met oranjebloesem, lelie en amber. Erg zoet. De geur heeft door de amber een iets zwaardere geur, maar de oranje bloesem en lelie maken het dan weer wat lichter en zorgt ervoor dat de geur wat bloemiger ruikt. Vooral de bloemige geur is aanwezig. Een geurtje die fijn is voor overdag.

Black Vanilla is een geurtje met fresia, vanille en musk. De naam verklapte het uiteraard al. Bij het Kruidvat event zei eigenlijk iedereen het al; vanille is altijd wel goed. De geur is erg warm en ook heel lekker geschikt voor de winter. Op het event was deze ook bij heel veel erg geliefd haha, terecht – dit is ook mijn favoriete van de collectie. Hij is heel vrouwelijk en de mix van de bloemige geur met vanille is lekker.

IMG_2754IMG_2756

kwaliteit

De kwaliteit is prima. Uiteraard – je krijgt geen geurtje a la Thierry Mugler, maar zo’n tasverstuiver kost dan ook maar € 3,49. Prima als je een paar dagen ergens heen gaat en je geen flacons wilt meesjouwen. Voor die prijs vind ik het zeker een aanrader. Daarnaast zijn de geuren ‘eau de toilette’ wat inhoudt dat ze geen ‘eau de parfum’ zijn. Verschil: de concentratie van parfum. Eau de toilette bevat een lagere concentratie aan geurstoffen waardoor ze sowieso al minder sterk zijn de (eau de) parfum. Ze zijn hun geld zeker waard en blijven zeker een paar uur zitten – maar vergelijken met parfums als Thierry Mugler is appels met peren vergelijken.

De flacons met 100ml kosten € 7,99 per stuk. Beiden zijn te koop bij Kruidvat.

Wat is jouw favoriete low-budget product?

Love,
Jiami.

 • Tessa | Raspberry & Ripped Jeans |

  Oehh die geuren klinken allebei echt heerlijk! Vooral die met vanille, zoals je al zegt, vanille is eigenlijk altijd wel goed haha. De verpakkingen zien er ook mooi clean uit! Goede tip! Liefs

 • Melanie |

  Ze klinken heerlijk, ik ga binnekort ook maar weer eens langs het Kruidvat 🙂

 • Anne |

  Wat een handige tip! Ik wist niet dag ze zulke handige en budget geurtjes verkochten bij de Kruidvat! Ik denk dat ik ze zeker eens ga uitproberen!
  Mijn low-budget product? Dat weet ik zo snel niet… Haha
  Bedankt voor het delen en het zijn prachtige foto’s! Ik bewonder je stijl <3
  Liefs,
  Anne

 • Lotte |

  Nog een tip: De parfums van Pull&Bear zijn ook geweldig lekker.

 • femketje |

  Oeh klinkt nice! ♡

 • Milou |

  Je hebt onwijs mooie foto’s gemaakt! Ik vind de productverpakkingen prachtig!

 • Marloes |

  De luchtjes van Kruidvat zijn inderdaad erg lekker!

 • Eline |

  Het lijken me hele fijne geuren!

 • Manon |

  ze lijken me beide erg lekker, sowieso hou ik van afwisselin dus daarvoor zijn deze kleine verpakkingen ideaal.

 • Lisa |

  Had deze laatste ook gereviewd. Ik hwb de geur Cherry Blossom, en hij bleef echt gewoon de hele dag tot ’s avonds geuren! Nog beter als mijn dure parfum.

 • Laura |

  Mooie foto’s! Die ga ik binnenkort even uitproberen in de winkel! Zelf koop ik vaak parfum van puma en essence want die zijn ook niet zo duur.

 • Emma |

  Lijken me fijne parfums! Zo’n kleine flacon is inderdaad heel handig om mee te nemen en ook als cadeautje is het tof!
  Xo Emma

 • Fabienne |

  Ik vind deze erg lekker! Fijn ook dat ze in tasverstuiver formaat verkrijgbaar zijn.

 • Marjoleinee |

  Ze klinken echt heel lekker! Ik ga de Black Vanilla maar eens proberen, ben dol op Vanille ! :love:

 • Ilina |

  Klein schrijffoutje, het is ‘er gebeurt’ in plaats van ‘er gebeurd’. Maar maakt niet uit, leuk artikel!

 • Maaike |

  Ik hou van de geur van vanille! Het lijkt me ook erg handig om deze parfums mee te nemen, omdat ze zo klein zijn!

 • Eden |

  Ik ga ze zeker proberen, maar nog cd een tip voor tussendoor volgens mij is het white Lily no. 26 in plaats van no. 28
  Xxx Eden

 • Amber |

  Dat klinkt erg leuk en lekker zeg…! 🙂 Ze lijken me echt super lekker, vanille vooral; I love it!
  Maar die met amber lijkt me ook weer leuk om te hebben, vooral omdat ik het altijd leuk vind
  omdat ik Amber heet.. hahaha tja..

 • Cato |

  Hele handige tip, misschien ga ik die vanille geur wel halen. Het is leuk dat dit een review is van een parfum die gewoon echt budget is. Tamelijk veel parfum reviews gaan namelijk over de wat duurdere parfums. Leuk om te lezen, maar het is natuurlijk leuker om een review te lezen en te denken “Hé, die ga ik halen!”In plaats van : “Aaaah het klinkt zo lekker, maar 25 euro voor parfum is toch wel veel :(“

 • DiaryOfAMua |

  Fijne review! Ze klinken heerlijk

  Xo

 • Sabine |

  Hee jiami, als ik op jouw website zit op mn pc is het keuzemenu onder het kopje archive constant uitgeklapt, behalve als ik met mijn muis op archive ga staan. Heel irritant, de bug ff fixen? -_-

 • Anna |

  Oh lekker! Ik gebruik de cherry blossom van kruidvat! Ook erg lekker! Liefs

 • Dionne |

  hij lijkt mij erg lekker!

 • anna |

  Deze lijken me heel fijn! Super handig ook zo’n kleine verpakking 🙂

 • Rahma |

  Ze zien er heel fijn uit!

 • Marieke |

  De geur vanille heb ik hier liggen, erg fijn! Heb hem van de vakantie ook meegenomen als enige luchtje, ging prima! Ben ook benieuwd naar de andere geur nu 🙂

 • Elsbet | La Vie Pure |

  Klinkt erg fijn! En het formaat is ook nog eens enorm handig! :love:

 • stacy |

  Hi jiami,
  Ik heb Rose N°8. Die heb ik in de lente gehaald een wat frissere rozen geur zo als de naam al zegt! Die was echt heerlijk voor de zomer! En misschien koop ik de vanille wel voor in de winter haha! :love:

 • Marjoke |

  Sounds great! Ik heb jammergenoeg nog 8 flesjes parfum (half en bijna heel gevuld) staan in de kast; ik doe nou eenmaal erg zuinig met parfum…
  Mijn favoriete low-budget product? Ik hoor veel over de droogshampoo van kruidvat eigen merk. Ben benieuwd of hij ook goed is!

 • Feline |

  De foto’s zijn prachtig Jiami!

 • Karlien - Polished Cats |

  ze klinken wel als lekkere geurtjes

  liefs
  Karlien

 • Manon |

  De geuren lijken mij zo heerlijk! Vooral Black Vanille lijkt me heerlijk, een lekkere najaarsgeur. Liefs

 • Danaé |

  Leuk artikel!! Net wat ik zocht! Wel jammer is, ik zoek een niet zo bloemige geur, maar mijn moeder zou niet meer in mijn buurt komen wanneer ze vanille ruikt, dat haat ze zooo erg haha

 • Ilona |

  Van deze kleine verpakkingen zijn superhandig en de nieuwe geuren klinken ook erg aantrekkelijk! xx

 • Dana |

  Ze lijken mij erg fijn maar ik ben bang dat ik ze breek in mijn tas aangezien mijn laptop en boeken altijd mee moeten 😆

 • Margot |

  Wat een leuke kleine flesjes!

 • Raounak |

  Got themDank voor de tip!

 • sophie |

  hii , ik wil ff zeggen dat ze bij de zeeman (ja, hahahaha) hebben ze enorm lekkere geurtjes voor E1,-
  roses and gardens is go – de – lijk!
  lieefs x

 • Annelot |

  Joehoeee thanks voor de tip! net gelijk de black vanilla gehaald helemaal blij mee! zwijmel helemaal weg bij de geur :)))

 • Anne vdh |

  Ik ben altijd zo benieuwd naar deze parfums! Bij mijn kruidvat kan ik ze alleen nooit ruiken, er zijn nooit testers 🙁

 • priya |

  Een tasvetstuiver formaat is altijd handig! Zeker het proberen waard lijkt mij 😀

 • Jente-Nudelipsticks |

  Ik hou niet zo van vanillegeur, maar misschien moet ik hem toch eens testen 😉

 • Rowan |

  Oh wauw! Deze ga ik zeker uitproberen! Gewoon de kleine variant van beide kopen en kijken of het wat is. Super dat er ook budget parfums zijn die ook nog aangeraden worden!

 • Rosa |

  Het is niet 100 ml maar 50 ml.
  Ik heb ook 3 geuren en ze zijn echt helemaal geweldig! Ik durf bijna te zeggen dat ze beter zijn dan mijn dure parfums die ik hier heb liggen van boven de 70 euro..

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites