Lifestyle

Tip: 20 euro voor een jaarabonnement op buitenlands magazine?!

Om deze nieuwe week te beginnen, begin ik met een artikel met een tip! Maar voordat ik deze tip vertel, laat ik jullie eerst mijn ‘nieuwe tips’ zien. Ik heb eergisteren namelijk een soort widget gemaakt waarmee je een random beautytip krijgt. Kijk maar eens rechts in de sidebar. Zie je het? Je ziet een random tip staan en als je op nieuwe tip klikt, krijg je een nieuwe in beeld! Ik wilde dit even vertellen omdat dit nieuw is. En ik vraag me af wat jullie ervan vinden.

Als je mij kent weet je dat ik pro ben ik het verslinden van tijdschriften. Ik lees ze heel veel en blader ze graag later nog eens door. Misschien dat dat de redenen is dat ik ook zoveel blogs lees, ze lijken een beetje op tijdschriften. Maar by the way, daar ging het niet om. Gisteren schreef Serena op Beautylab een artikel over buitenlandse tijdschriften. Toen schoot me binnen deze tip te delen! Ik ga vertellen hoe je goedkoop abonnement kunt krijgen op een buitenlands tijdschrift.
Als je naar een winkel gaat waar ze buitenlandse tijdschriften verkopen vliegt je geld over de toonbank. Ze zijn vaak 3 keer zo duur als normaal en dat is gewoon zonde. De Engelse Vogue, Elle of Glamour zijn bijvoorbeeld veel leuker. En ken je de Amerikaanse TeenVogue al? Leuk tijdschrift! Maar wie heeft daar nou 5 tot 7 euro voor over… nee. Dan laat ik ze liever liggen. Maar je kunt wel heel cheap een abonnement op deze tijdschriften krijgen. Ben je benieuwd hoe? Ik leg het je uit.

Hoe krijg een abonnement op een buitenlands tijdschrift?
1. Zoek eerst uit welk tijdschrift je wilt. Op websites als Amazon.com kun je rond speuren welke tijdschriften er zijn. Op deze pagina kun je een overzicht vinden van alles en staan ook de prijzen voor een jaarabonnement erbij. Let op: dit is zonder verzendkosten! Je komt altijd iets duurder uit.

2. Als je een keuze hebt gemaakt welk tijdschrift je wilt Google je hem even op. Ga naar de website van het tijdschrift zelf, bijvoorbeeld Seventeen.com of Cosmopolitian.com. Als je naar beneden scrolt op de pagina zie je een overzicht met links staan. Zoek naar de link subscribe. Ik heb het in het plaatje met kleur aangegeven in welk rijtje die staat.
Let op: Seventeen en Cosmopolitian komen allebei van het bedrijf Hearst magazine. Dit bedrijf werkt met bijna alle grote tijdschriften samen. Bijvoorbeeld TeenVogue en Elle. Als je een tijdschrift kiest dat niet van Hearst magazine is zal de subscribe knop misschien ergens anders staan. Gewoon even de website van het magazine rond zoeken!

3. Als je daar op klikt krijg je een formulier. Vul jouw gegevens in en kies bij ‘Country, Nederland (of België). Je zult zien dat er onder het kopje ‘select term’ wat bij komt te staan. Dit zijn de verzendkosten die er bovenop komen. Bij de Cosmopolitian zijn deze jammer genoeg veel hoger dan bij Seventeen. Bij de Seventeen ben je in totaal $26 kwijt aan een jaarabonnement. Dat moet je nog omrekenen naar euro’s, wat betekend dat je ongeveer 20 euro voor een jaarabonnement betaald. Dat is héél cheap! De Cosmpolitian is ongeveer 35 euro omgerekend, wat ook nog vrij goedkoop is voor een abonnement. En al helemaal als die uit Amerika komt.

4. Zodra je het formulier hebt ingevuld en de betalingen hebt afgerond is het nu afwachten tot de postbode langs komt!

Wat is er nou zo leuk aan buitenlandse tijdschriften?
Ik ben er dol op! Het is een perfecte souvenir (mits je hem op vakantie hebt gekocht) en je pikt ook een beetje cultuur op. Mijn Britse Vogue is al behoorlijk gescheurd door het vele bladeren erin, oops. Maar ik blijf hem leuk vinden. Het geeft toch een soort speciaal gevoel als je het leest. En stiekem is het ook heel goed voor je Engels. 😉 Tenslotte is een abonnement op bijvoorbeeld de Seventeen veel goedkoper. Dit komt doordat in bijvoorbeeld de CosmoGirl! even veel werk word gestoken als in de Seventeen. Maar omdat de Seventeen door meer mensen word gekocht (er kunnen maar weinig mensen Nederlands), zijn de inkomsten veel hoger. Het enige nadeel is de vele advertenties. Maar who cares? Die bladeren we gewoon weer voorbij! En anders bekijk je het positief: je ziet gelijk collecties die in Amerika binnenkort uitkomen. Wat betekend dat Nederland nog nét iets langer moet wachten. En wie weet dan al wat hier binnenkort komt… exactly, jij!

Liever geen abonnement maar toch buitenlandse tijdschriften? Ga dan eens langs de boekhandel, American Book Centre of Google hem op in een .pdf versie (typ in google: tijdschriftnaam, maand, jaartal, .pfd – en geen illegale downloaden hè?). Als je een .pdf versie hebt kun je hem op je computer, iPod, iPhone en iPad bekijken. Je kunt ook in de App Store kijken en op zoek gaan naar bijvoorbeeld de app van Cosmopolitian. Volgens mij verkopen die hun tijdschriften ook via de App Store.

Hoe zit dat met jou, lees jij graag buitenlandse tijdschriften? Of lees jij helemaal geen tijdschriften?


57 reacties op “Tip: 20 euro voor een jaarabonnement op buitenlands magazine?!”

 1. Liliane zegt:

  Ja handig dit! Wist het ook al wel maar post komt hier wel eens niet aan dus ik wacht even totdat ik verhuisd ben 😉

  [Antwoord]

  Liliane Reply:

  Oh en je random tip is leuk! 😉

  [Antwoord]

 2. Kim zegt:

  Handig, en wat een leuk idee met die tips zeg! je bent echt super origineel

  [Antwoord]

 3. shannara zegt:

  Leuke tip, ff gaan piepen :)

  [Antwoord]

 4. LounaBeauty zegt:

  Leuk meid :) hihi gek op dit soort tijdschriften!

  [Antwoord]

 5. lonneke zegt:

  Wat leuk zeg, handig!
  X

  [Antwoord]

 6. Marijn zegt:

  Wow, ik wist niet dat dat zo goedkoop kon! 😀

  xx

  [Antwoord]

 7. marleen zegt:

  Toenik in Engeland was vorig jaar kocht ik ook een aantal tijdschriften en OMG ze lopen daar zoveel voor op nederland! Het lijkt me echt heel leuk, misschien ga ik het ook wel doen! xx

  [Antwoord]

 8. Indira zegt:

  He, dat is interessant! Ik heb nooit een abonnement gehad op een tijdschrift, maar die Amerikaanse bladen vind ik wel heel leuk… Ik ga erover nadenken! :)

  [Antwoord]

 9. Nanda zegt:

  Oh heel handig! Ik zit al een tijd te twijfelen over een abonnement, maar vind ze nogal duur. Dit is een stuk goedkoper en in het engels, perfect dus!

  [Antwoord]

 10. Anne vdh zegt:

  Wow! Goede tip!!:D
  Ik ben nooit zo van de tijdschriften, vind ze vaak qua nieuws zo achterlopen. Blogs vind ik veel actueler:D Maar de glamour en de grazia vind ik dan van de tijdschrifsten toch wel leuk voor op vakantie!

  [Antwoord]

 11. Anouk zegt:

  Wat leuk gedaan zeg die widget met beautytips!! Origineel:) De tip van de buitenlandse tijdschriften is ook fijn. Geen geld 20 euro voor een jaarabonnement, uit Amerika nog wel! Wat een oplichters in Nl;)!

  [Antwoord]

 12. rocknrollerr zegt:

  ohh wauwie goeie tip! De magazines in het buitenland zijn altijd zo veel toffer dan de nederlandse!

  xx

  [Antwoord]

 13. Noor zegt:

  Handig!
  Ik ga je volgen, volg je mij terug?
  xx

  [Antwoord]

  Noor Reply:

  het spijt me het lukt me op de een of andere manier niet om je te volgen :(
  xx

  [Antwoord]

 14. Div_Demon zegt:

  Superhandig! Ik volg je bij deze! ^^

  [Antwoord]

 15. Lisanne zegt:

  Wauw, handige tip! Kende ‘m nog niet en dacht eerlijk gezegd dat je als buitenlander geen abo op een Amerikaans tijdschrift kon nemen.

  [Antwoord]

 16. Charlie zegt:

  Ik ben dol op buitenlandse tijdschriften, maar dan vooral Britse :-)
  De Elle, Vogue of de Look, dat zijn mijn favorieten!
  Liefs, Charlie

  [Antwoord]

 17. Silke zegt:

  Ik wilde je nog even bedanken voor de tip. Ik heb je ook via mijn blog gelinkt naar dit artikel!
  Ik heb nu een abbonoment op teenvogue

  [Antwoord]

 18. Heel handig! Ik zal ook eens een kijkje nemen voor de Cosmopolitan of Vogue. Heb jij zoiets al gedaan en is het veilig en goed aangekomen?

  XO

  http://www.newfashionlifestyle.wordpress.com

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.