Lifestyle

Tip: 20 euro voor een jaarabonnement op buitenlands magazine?!

Om deze nieuwe week te beginnen, begin ik met een artikel met een tip! Maar voordat ik deze tip vertel, laat ik jullie eerst mijn ‘nieuwe tips’ zien. Ik heb eergisteren namelijk een soort widget gemaakt waarmee je een random beautytip krijgt. Kijk maar eens rechts in de sidebar. Zie je het? Je ziet een random tip staan en als je op nieuwe tip klikt, krijg je een nieuwe in beeld! Ik wilde dit even vertellen omdat dit nieuw is. En ik vraag me af wat jullie ervan vinden.

Als je mij kent weet je dat ik pro ben ik het verslinden van tijdschriften. Ik lees ze heel veel en blader ze graag later nog eens door. Misschien dat dat de redenen is dat ik ook zoveel blogs lees, ze lijken een beetje op tijdschriften. Maar by the way, daar ging het niet om. Gisteren schreef Serena op Beautylab een artikel over buitenlandse tijdschriften. Toen schoot me binnen deze tip te delen! Ik ga vertellen hoe je goedkoop abonnement kunt krijgen op een buitenlands tijdschrift.
Als je naar een winkel gaat waar ze buitenlandse tijdschriften verkopen vliegt je geld over de toonbank. Ze zijn vaak 3 keer zo duur als normaal en dat is gewoon zonde. De Engelse Vogue, Elle of Glamour zijn bijvoorbeeld veel leuker. En ken je de Amerikaanse TeenVogue al? Leuk tijdschrift! Maar wie heeft daar nou 5 tot 7 euro voor over… nee. Dan laat ik ze liever liggen. Maar je kunt wel heel cheap een abonnement op deze tijdschriften krijgen. Ben je benieuwd hoe? Ik leg het je uit.

Hoe krijg een abonnement op een buitenlands tijdschrift?
1. Zoek eerst uit welk tijdschrift je wilt. Op websites als Amazon.com kun je rond speuren welke tijdschriften er zijn. Op deze pagina kun je een overzicht vinden van alles en staan ook de prijzen voor een jaarabonnement erbij. Let op: dit is zonder verzendkosten! Je komt altijd iets duurder uit.

2. Als je een keuze hebt gemaakt welk tijdschrift je wilt Google je hem even op. Ga naar de website van het tijdschrift zelf, bijvoorbeeld Seventeen.com of Cosmopolitian.com. Als je naar beneden scrolt op de pagina zie je een overzicht met links staan. Zoek naar de link subscribe. Ik heb het in het plaatje met kleur aangegeven in welk rijtje die staat.
Let op: Seventeen en Cosmopolitian komen allebei van het bedrijf Hearst magazine. Dit bedrijf werkt met bijna alle grote tijdschriften samen. Bijvoorbeeld TeenVogue en Elle. Als je een tijdschrift kiest dat niet van Hearst magazine is zal de subscribe knop misschien ergens anders staan. Gewoon even de website van het magazine rond zoeken!

3. Als je daar op klikt krijg je een formulier. Vul jouw gegevens in en kies bij ‘Country, Nederland (of België). Je zult zien dat er onder het kopje ‘select term’ wat bij komt te staan. Dit zijn de verzendkosten die er bovenop komen. Bij de Cosmopolitian zijn deze jammer genoeg veel hoger dan bij Seventeen. Bij de Seventeen ben je in totaal $26 kwijt aan een jaarabonnement. Dat moet je nog omrekenen naar euro’s, wat betekend dat je ongeveer 20 euro voor een jaarabonnement betaald. Dat is héél cheap! De Cosmpolitian is ongeveer 35 euro omgerekend, wat ook nog vrij goedkoop is voor een abonnement. En al helemaal als die uit Amerika komt.

4. Zodra je het formulier hebt ingevuld en de betalingen hebt afgerond is het nu afwachten tot de postbode langs komt!

Wat is er nou zo leuk aan buitenlandse tijdschriften?
Ik ben er dol op! Het is een perfecte souvenir (mits je hem op vakantie hebt gekocht) en je pikt ook een beetje cultuur op. Mijn Britse Vogue is al behoorlijk gescheurd door het vele bladeren erin, oops. Maar ik blijf hem leuk vinden. Het geeft toch een soort speciaal gevoel als je het leest. En stiekem is het ook heel goed voor je Engels. 😉 Tenslotte is een abonnement op bijvoorbeeld de Seventeen veel goedkoper. Dit komt doordat in bijvoorbeeld de CosmoGirl! even veel werk word gestoken als in de Seventeen. Maar omdat de Seventeen door meer mensen word gekocht (er kunnen maar weinig mensen Nederlands), zijn de inkomsten veel hoger. Het enige nadeel is de vele advertenties. Maar who cares? Die bladeren we gewoon weer voorbij! En anders bekijk je het positief: je ziet gelijk collecties die in Amerika binnenkort uitkomen. Wat betekend dat Nederland nog nét iets langer moet wachten. En wie weet dan al wat hier binnenkort komt… exactly, jij!

Liever geen abonnement maar toch buitenlandse tijdschriften? Ga dan eens langs de boekhandel, American Book Centre of Google hem op in een .pdf versie (typ in google: tijdschriftnaam, maand, jaartal, .pfd – en geen illegale downloaden hè?). Als je een .pdf versie hebt kun je hem op je computer, iPod, iPhone en iPad bekijken. Je kunt ook in de App Store kijken en op zoek gaan naar bijvoorbeeld de app van Cosmopolitian. Volgens mij verkopen die hun tijdschriften ook via de App Store.

Hoe zit dat met jou, lees jij graag buitenlandse tijdschriften? Of lees jij helemaal geen tijdschriften?


57 reacties op “Tip: 20 euro voor een jaarabonnement op buitenlands magazine?!”

 1. Christel zegt:

  Ik zag het inderdaad op Beautylab al voorbij komen. Super handige tip!:D
  Ik had al vaker gezien dat je via amazon abonnementen kon aanschaffen maar was het eigenlijk al weer helemaal vergeten!

  [Antwoord]

 2. Paola zegt:

  Ik lees eigenlijk nooit tijdschriften of boeken..

  [Antwoord]

 3. Jolijn zegt:

  Wauw wat handig! Ik denk dat ik ook maar eens ga kijken op Amazon :) Wat is de Teenvogue eigenlijk voor soort tijdschrift ?

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  TeenVogue gaat veel over mode, celebs, entertainment en events. 😉

  [Antwoord]

 4. Tess zegt:

  Wow echt heel handig! Zelf ben ik ook echt verslaafd aan tijdschriften! Ik denk dat ik dit wel wil doen, maar ik wacht denk ik eerst dat ik wat beter Engels krijg in de eerste… x.

  [Antwoord]

 5. Carlijn zegt:

  Wauw, bedankt! Ik denk dat ik een abbonement op de teenvogue ga nemen!

  [Antwoord]

 6. Joyce zegt:

  Handig dit! Zag je reactie ook al bij Serena staan, dit is misschien wel iets voor mij. Eventjes over nadenken en misschien ga ik een abonnement nemen als ik terug ben van vakantie en weer wat geld heb, haha.

  [Antwoord]

 7. Roxanne zegt:

  Wouw bedankt voor de tip! Dat scheelt echt veel geld..

  [Antwoord]

 8. Swaen zegt:

  Misschien toch nog wel eens leuk. Maar eigenlijk koop ik nooit tijdschriften. Wel heb ik net een reusachtige stapel elle’s gekregen van een vriendin :)
  Liefs, Swaen

  [Antwoord]

 9. sophie zegt:

  je kunt het ook via de site van het tijdschrift zelf doen! zo heb ik 2 weken geleden een abonnement op de teenvogue en seventeen besteld!

  xoxo

  [Antwoord]

 10. Renate zegt:

  Super goede tip! Ik ga gelijk kijken want voor drie jaar een tijdschrift op de deurmat voor maar dertig euro is niet veel. 😀

  [Antwoord]

 11. Amy zegt:

  Handige tip! Misschien van de week maar eens een keertje kijken.

  [Antwoord]

 12. Hanneke zegt:

  Wat een super leuke tip!

  [Antwoord]

 13. larissa zegt:

  Superhandige tip! Ik ga meteen vragen of ik een abonnement mag :)

  [Antwoord]

 14. Lisa zegt:

  Ik koop ook tijdschriften in het buitenland, ze zijn daar altijd zo goedkoop! Toen ik in Amerika was heb ik twee keer de Teen Vogue en twee keer de Seventeen gekocht. Ik vond ze erg leuk maar toch zou ik er geen abonnement op nemen, ik vind tijdschriften vooral leuk voor op vakantie.

  [Antwoord]

 15. Janine zegt:

  Woooow, super toffe tip! En ik ben bijna jarig, dus ik sla dit artikel even op en dan vraag ik een abonnement op de teenvogue of seventeen voor m’n verjaardag! <3

  [Antwoord]

 16. Josephine zegt:

  Hele handige tip, ik zag je überlange comment (LOVE your comments, ze zijn zo leuk!) op beautylab.

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Ah thanks girl, hahaha! :p

  [Antwoord]

 17. Nina zegt:

  Heeel erg handig. Ga meteen eens even kijken!

  [Antwoord]

 18. Yu Fan zegt:

  Wauw wat handig, leuke tips ! Ik ga eens dadelijk kijken :)

  [Antwoord]

 19. Song- Thanh zegt:

  Oh wat een handige tip! Ik ben dol op buitenlandse tijdschriften, vooral Amerikaanse. X

  [Antwoord]

 20. Lies zegt:

  Wat een goede tip! Zelf ben ik ook gek op tijdschriften lezen. Alleen hou ik het toch altijd op de Nederlandse tijdschriften vanwege de prijzen. Ik ga zeker eens rondkijken op de site om te kijken of ik er iets leuks tussen zie staan voor mij.

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.