Lifestyle, Travel

time for breakfast

IMG_9937IMG_9947IMG_9919IMG_9940

Hi chicks!

Afgelopen dagen spendeerde ik samen met Nadine in Londen, heerlijk van genoten. Ik ben net weer geland en de reis was heel leuk. Erg gezellig. Wie Vlogsplash volgt zal ook alles op video zien en dus een beetje beter mee beleven.

Nadine en ik waren allebei al eens in Londen geweest en daarom hebben we alle typische toeristische dingen overgeslagen en gingen we bijvoorbeeld Nothing Hill en Shoreditch verkennen wat ik persoonlijk ook wat leuker vind. Vandaag deden we een stadswandeling door Shoreditch en ontbeten we bij een onwijs leuk plekje genaamd Ozone Coffee Roasters. Beiden bestelden we een omelet die echt heerlijk was en ik kon het zelf niet laten om een goede koffie te nemen.

IMG_9955IMG_9915IMG_9954Ozonde Coffee Roasters is by far een van mijn favoriete eetplekjes in Londen! Je kunt gaan voor een ontbijtje, een lunch of gewoon een goede kop koffie of thee. Ik vind het heel leuk om als je op dagen weg bent van dit soort ‘plekjes’ te ontdekken. Starbucks kennen we inmiddels allemaal wel en of je nou naar die ene op Oxford Street gaat of naar die bij de Dam, het is toch een beetje hetzelfde. Juist van dit soort plekjes vind ik geweldig!

Shoreditch is echt een hele andere wijk dan bijvoorbeeld Kensington. Het is erg urban terwijl Kensington er veel chiquer uit ziet (komt uiteraard ook door het verleden van de wijken). Maar het is in ieder geval sowieso een aanrader om de verschillende wijken eens te bezoeken.

Ik lig nu in mijn eigen vertrouwde bed deze blogpost te typen. Het is al laat en ik ga maar eens slapen, wish you guys a lovely day! :) <3

Liefs,
Jiami41 reacties op “time for breakfast”

 1. London is zo leuk, ik wil er dit najaar ook graag heen! Ozonde Coffee Roasters klinkt goed en lekker gezellig :). Fijn dat jullie het er zo naar je zin hebben gehad. Kan me voorstellen dat als je vaker heen bent geweest, je nu wat andere plekjes gaat bezoeken. Zo ontdek je nog eens wat :).

  [Antwoord]

 2. Anniek zegt:

  Ah, wat leuk girl, nog heel veel plezier daar! Ozonde ziet er echt leuk uit, en inderdaad net even een tikkie anders dan Starbucks. Iets Engelser. Zelf ben ik één keer in Londen geweest, maar ik geloof dat ik maar gauw eens terug moet, er zijn daar zoveel mooie plekjes te ontdekken! Geniet er nog even van!

  [Antwoord]

 3. Het ziet er heerlijk uit zeg! Zit ik dan aan mijn beschuitje met pasta haha.

  [Antwoord]

 4. Oehh, het ziet er echt uit als een super gezellig tentje! Goede tip! Ik vind het persoonlijk ook altijd leuker om de minder toeristische dingen te doen! Hihi, Liefs

  [Antwoord]

 5. Nadia zegt:

  Heey Jiami,

  Super leuk dit! Vind dit soort verslagjes altijd erg interessant… Ik ben nog nooit naar London geweest, maar ik ga er vast een keertje naar toe, ik zie wel bedankt voor de tip!

  [Antwoord]

 6. Akosua zegt:

  Londen is echt een leuke stad om te verkennen, vooral als je de toeristische drukte kan vermijden. Ik vind het ontbijt bij The BreakFast Club en bij Bill’s altijd heel goed, ruim aanbod en niet te duur.

  [Antwoord]

 7. Nienke zegt:

  Ik stap echt nooit meer een Starbucks binnen! Dit soort plaatsjes ontdekken is inderdaad veel leuker :) Shoreditch in inderdaad een supertoffe wijk!

  [Antwoord]

 8. Lydia zegt:

  Ik vind het zo gaaf als mensen een stad (buitenlands dan) goed kennen en er vaker heen gaan. Dan ontdek je juist de leukste dingen en daar ben ik zelf ook altijd naar opzoek als ik op stedentrip ben. Wij zijn begin januari (letterlijk begin januari haha) in London geweest, maar hebben natuurlijk alleen de typisch toeristische dingen gedaan. Een eerste keer in London kun je die dingen natuurlijk niet overslaan. Ik zou heel graag nog eens terug gaan, de stad heeft zo’n heerlijke sfeer

  [Antwoord]

 9. Anna zegt:

  Oeh looking good! Hoe meer je post over London, hoe liever ik wil gaan haha! Nothing hill lijkt me amazing!!! (Mede door die geweldige film met Hugh Grant haha!)Leuk Jiami! Veel Liefs

  [Antwoord]

 10. Doris zegt:

  Ah ik hou van die gezellige net iets andere cafeetjes, Londen lijkt me prachtig! in welke wijk zat jullie appartement als ik vragen mag?

  [Antwoord]

 11. Hillene zegt:

  Waauw, ziet er uit als een gave hotspot! Ik ben nog nooit in Londen geweest, maar hier zou ik heel graag heen willen! De foto’s zijn ook super mooi (:

  [Antwoord]

 12. Emma zegt:

  Hii, ik ga aankomende week ook naar londen, tickets zijn al geboekt enzo, alleen we hebben nog niet iets leuks gevonden om te verblijven.
  Zou ik daarom mogen weten waar jullie appartementje zat?
  Xx

  [Antwoord]

 13. Evie zegt:

  Ik wil ook zo graag naar Londen!

  [Antwoord]

 14. Roos zegt:

  Wat een heerlijke foto’s zijn dit! X

  [Antwoord]

 15. lifetimes zegt:

  Wat een ontzettend leuke sfeerfoto’s. Krijg spontaan zin in een goede koffie en een vliegticket naar Londen natuurlijk, haha! De vlogs zijn trouwens echt heel leuk :) Xx

  [Antwoord]

 16. Eliënne zegt:

  aaah ziet er allemaal super leuk uit en t cafeetje ziet r gezellig uit!
  in je vlog zag ik dat je kamer er ook heel leuk uitzag. T zou me ook echt leuk lijken om met m’n vriendin naar London te gaan!
  xo

  [Antwoord]

 17. dominique zegt:

  super leuk, ik wil ook echt heel graag een keertje naar Londen :love: :kiss:

  [Antwoord]

 18. Ise zegt:

  Ik zou ook zo graag weer een keertje teruggaan naar Londen!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.