Outfits

the green skirt

IMG_3565 IMG_3626IMG_3628 IMG_3486 IMG_3575 IMG_3590
Hi lovelies!

Goeiemorgen, hoe is het? Vandaag weer een outfitpost voor jullie. Ik ontving zojuist mijn nieuwe aanwinsten van IvyRevel, namelijk de rok en het jurkje. Ja, het is een jurkje, maar omdat ik hem best leuk in combinatie met de rok vond staan, heb ik hem er gewoon ingepropt als een top. Werkt prima, multifunctioneel item.

I damn love de herfstkleuren van de rok! Ik begin steeds meer herfstkriebels te krijgen en kan echt niet wachten om weer lekker binnen te zitten als het buiten prachtig kleurrijk is en je de regen tegen het raam hoort tikken. Nu de nieuwe herfstcollecties komen krijg ik er nog meer zin in! Ik schreef laatst al een blogpost waarom de herfst zo erg nog niet is, en met de dag snak ik er meer naar. Ok, al is het lekkere zonnetje soms ook fijn.

Vandaag ga ik een dagje thuis werken en vanavond staat er een feestje van 2 vrienden, Martijn en Roel op de planning. Samen met mijn vriendinnen ga ik er heen, zin in! Hebben jullie nog leuke plannen voor vandaag?

lots of love,

jiami

top IvyRevel
rok IvyRevel
schoenen Loavies
zonnebril Come Get Fashion

34 reacties op “the green skirt”

 1. Anniek zegt:

  Oeh inderdaad, dat groene kleurtje: op en top herfstig! Superleuk :) Handig ook om het jurkje er gewoon lekker in te stoppen, ziet er inderdaad top uit. Leuke outfit weer Jiami, en veel plezier vanavond!

  [Antwoord]

 2. Ik heb ook enorm zin in de herfst, ik kan niet wachten om weer lekkere warme en wollige kleding te dragen :). En natuurlijk van die leuke winterlaarsje. Je rok is helemaal in de trendkleur van de winter, dat groene kom ik steeds meer tegen en ik vind het te gek!

  [Antwoord]

 3. Love the outfit! De kleuren, de combinatie, alles!

  [Antwoord]

 4. Anna zegt:

  Super mooie Jiami! Herfst mag wat mij betreft ook wel komen! Lekkere truien! :) Veel Liefs

  [Antwoord]

 5. souhaila zegt:

  Staat je prachtig jiami!! En die hakken <3

  [Antwoord]

 6. Oh wauw, wat zie je er weer prachtig uit Jiami! Inderdaad heerlijk herfstachtig! <3

  [Antwoord]

 7. Sally zegt:

  Oooh, Jiami, wat ziet het er toch leuk uit! Ik had trouwens ook pas nog een post geschreven over de herfst, de jouwe heb ik gemist. Toch maar eens teruglezen dan! Grappig though, want ik had gisteren nog een lange semi-sweater van de Zara in m’n rokje gestoken om dat het er zo leuk uit zag! Telepathie!

  [Antwoord]

 8. Handig dat je het jurkje er bij in kan proppen. Die schoenen vind ik ook erg tof. Veel plezier vanavond!

  [Antwoord]

 9. jiamiilover zegt:

  ik moet voor maandag een boekpresentatie af hebben. moet die morgen dus maken en vandaag boek uitlezen. nog 200 pagina’s maar heb ook hockey en een verjaardag. HELP hoe ga ik dit doen?

  erg leuke post. je bent erg vooruit gegaan en de rok is echt geweldig. ga hem ook halen haah
  kus

  [Antwoord]

 10. Bella zegt:

  Ziet er prachtig uit. ❤

  [Antwoord]

 11. Evie zegt:

  leuke outfit! ik heb ook best wel zin in de herfst en vooral in mijn verjaardag 😉
  mooie foto´s<3

  [Antwoord]

 12. Eline zegt:

  Ik vind dit zo’n toffe en chique outfit, leuk!

  [Antwoord]

 13. Emma zegt:

  Wat een onwijs mooie outfit, love the skirt! Prachtige foto’s ook.
  X Emma

  [Antwoord]

 14. anouk zegt:

  Super slim om je jurkje als top te gebruiken. Het is echt een leuke outfit!!

  [Antwoord]

 15. Rahma zegt:

  Wat een leuke outfit! En een jurkje als top gebruiken doe ik zelf ook heel vaak hoor hahaha. Ik ga vandaag voornamelijk bezig met school en mijn blog, misschien dat ik vanavond nog naar een wijkfeest ga alleen ben daar nog niet helemaal over uit ahahah.

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.