Outfits

Sweater weather

IMG_7208
IMG_7243
IMG_7261
IMG_7272
IMG_7274
IMG_7281

Foto’s van mijn outfit van gisteren. Ik ging naar school en ’s middags nog even langs de salon om mijn wimperextentions bij te laten werken. Om de zoveel tijd moeten die worden ‘bijgevuld’. Ik zal binnenkort wel een update artikel schrijven over hoe het tot nu toe bevalt.

De trui die ik draag liet ik een tijdje geleden in een shoplog zien. Deze is van Boohoo en met dit koude weer is hij heel fijn! Het hartje op de elleboog vind een mooi detail. Ook draag ik mijn geliefde Clarks en Pandora armbandje ♡. Over mijn Pandora armbandje schreef ik al eerder. Vind hem erg mooi! Sowieso wil ik proberen meer gouden en zilveren sieraden aan te schaffen. Ik heb inmiddels heel veel ringen en armbanden weg moeten doen… zonde. Buddha to Buddha en Kenzo ringen staan bijvoorbeeld op mijn verlanglijstje. Kreeg overigens ooit de tip van iemand om zilveren sieraden op eBay te bestellen. Zelf geen ervaring mee, maar wil het eens gaan proberen. Hele goede budgettip.

Wat voor sieraden vind jij mooi?

Love,
Jiami ♡


blouse H&M
sweater Boohoo
rokje Mango
schoenen Clarks
armband Pandora
ringen Primark
earcuff Beautiful-Bijoux

77 reacties op “Sweater weather”

 1. Celeste zegt:

  Wat een toffe outfit. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met opnoemen wat ik er mooi aan vind, haha. De trui, de armbanden, de oorbel. Ja, eigenlijk dus gewoon alles 😉

  [Antwoord]

 2. Super mooie outfit.
  Ik vindt dat kraagje boven de sweater heel mooi.
  http://thestylekittenlovesstyle.blogspot.nl/

  [Antwoord]

 3. Pleun zegt:

  leuk! ik vind die ringen die je draagt echt heel mooi!
  Liefs, Pleun

  [Antwoord]

 4. Larissa zegt:

  Super leuke outfit! De trui staat je heel goed!

  [Antwoord]

 5. lotte zegt:

  Wat een leuke outfit weer! Vraagje, wie maakt jouw outfitfoto’s?

  [Antwoord]

 6. Rebecca zegt:

  Beautiful :love:

  xxx
  Rebecca

  [Antwoord]

 7. Wauw! Hele mooie outfit weer Jiami! Toevallig had ik laatst ook bijna net zo’n outfit op mijn blog gezet! Maar dan met een skinny jeans eronder, en ik droeg ook een Pandora armband haha! Die hartjes op de ellebogen zijn zeker een mooi detail! Liefs

  [Antwoord]

 8. Tineke zegt:

  Alweer zo`n mooie outfit, jouw foto`s zijn echt prachtig!
  Liefs

  [Antwoord]

 9. Dionne zegt:

  Wat een heerlijke trui!

  [Antwoord]

 10. Manon zegt:

  Moooi! Ik vind die trui heel tof, staat mooi! En je clarks, pretty. Stoere earcuff ook :)

  [Antwoord]

 11. Wat zijn je ringen mooi! Ik koop nu ook alleen maar sieraden van ‘echt’ materiaal, dus alleen goud of zilver. Ik baalde er steeds zo van dat mooie sieraden steeds versleten. Daarnaast draag je je favoriete sieraden dan ook een stuk vaker en ze zijn dierbaarder :).

  [Antwoord]

 12. Eline zegt:

  Echt zo’n leuke outfit!!

  [Antwoord]

 13. Anouk zegt:

  Oehh die trui is super!! Leuk dat je hem combineert met een rokje

  [Antwoord]

 14. BySilke zegt:

  Heel leuke outfit, zo mooi! Je hebt het waarschijnlijk al vaak moeten zeggen, maar met welke camera maak je je outfitfoto’s? Ze zijn namelijk fantastisch van kwaliteit!

  [Antwoord]

 15. Hillene zegt:

  Super mooie outfit! Ik draag zelf ook graag blousejes met een trui eroverheen, staat zo leuk (:

  [Antwoord]

  Elise Reply:

  Wat voor blouse doe je onder je trui? Waar koop je ze?

  [Antwoord]

  Hillene Reply:

  Ik draag er gewoon een simpel wit of gekleurd blouseje onder, te koop bij H&M, Primark en andere winkels (:

  [Antwoord]

  Elise Reply:

  Oke, bedankt! :)

 16. Manon zegt:

  ahhh die hartjes op je ellbogen, *smelt* zo leuk!

  [Antwoord]

 17. Leanne zegt:

  leuke outfit! die oorbellen! wauw ! waar komen ze vandaan?

  [Antwoord]

 18. Laura zegt:

  Erg leuk outfit! Een blouse met trui is tijdens deze koudere dagen echt mijn favoriete combinatie:)

  xx Laura

  [Antwoord]

 19. Sofie zegt:

  Hele leuke outfit, die hartjes op je mouwen vind ik zo leuk! <3

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Jaaa, heel mooi detail! Die hartjes zijn zo tof.

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.