Uncategorized

Sunday morning & Primark

juni 1, 2014 | by Jiami


IMG_0202  IMG_0205 IMG_0206

[iframe https://embed.spotify.com/?uri=spotify:user:spotify:playlist:7EtGvEVYkL6knEdLxNjHf3&theme=white 660 80]

Goedemorgen!

Een diary vanuit bed. Niet heel bijzonder vandaag allemaal. Deze zondag kan ik niet bestempelen met ‘lazy sunday’ – er moet toch wel het een en ander gebeuren – maar wel als een leuke dag haha. Ik had onwijs veel zin om even lekker een artikeltje te schrijven en wat foto’s te maken. Ik ben al een paar uurtjes wakker (om half 7 al, om precies te zijn). En heb een havermout ontbijtje klaargemaakt met wat aardbeitjes en amandelen. Op een normale dag dat ik ’s ochtends weinig tijd heb ben ik geen grote fan van havermout – kost me net iets teveel tijd -, maar vanochtend was ik craving naar havermout. En we hadden aardbeien!! Yum.

De ochtend spendeer ik verder met de ‘acoustic morning’ playlist van Spotify als achtergrondmuziek. Ik heb deze al zo vaak beluisterd dat ik de playlist zo’n beetje op mijn duimpje ken. Hij is echt heel fijn, heb hem voor jullie ge-embed. 🙂 Hebben jullie nog fijne afspeellijsten die jullie aanraden? Eigenlijk vind ik de ‘lazy sunday’ afspeellijsten voor dit soort momenten ook heel chill, maar zoals ik al zei: heel lazy voel ik me vandaag niet haha.

IMG_0226 IMG_0227 IMG_0228

Gisteren heb ik gefilmd, vandaag wordt het edit werk gedaan. Eigenlijk wilde ik vrijdag de video opnemen, maar dat lukte niet, dus heb ik dat gisteren gedaan. Die zien jullie binnenkort wel verschijnen! Ik ben vrijdag nog wel even langs de Primark geweest. Ik moest daar nog iets halen, wat ze uiteindelijk niet hadden… maar oké, ik ben niet met lege handen thuis gekomen.

Ik heb deze hele schattige unicorn pyjamabroek gekocht. Ik zag er ook een met Nijntje en een met bloemetjes. Die met bloemetjes vond ik heel schattig, maar ik was niet om. Die met Nijntje en unicorns vond ik beiden heel erg fout. Nijntje was me net iets té fout, dus heb ik deze met unicorns meegenomen haha. Ik vind hem leuk fout. Daarnaast zag ik nog een setje met ringen. In dit setje zitten 3 knuckle ringen (dus die bij het bovenste gedeelte van je ringen horen). Aangezien ik al heel wat knuckle ringen heb gehad en grotendeels ben verloren (ze blijven niet goed om mijn vingers zitten), heb ik gewoon de grootste maat gekocht en deze als normale ringen gebruikt. Ze waren afgeprijsd naar 1 euro. Voor die ene euro kon ik ze niet laten. Net als de ring daaronder. Die was 50 cent. 50 cent!!!!! De pyjamabroek was 8 euro (ik zie nu trouwens dat op de 2e foto van het artikel nog het prijskaartje aan mijn broek hangt… lol). Ik kan de laatste tijd nooit zo goed slagen bij de Primark, hebben jullie dat ook?

Ben van plan om straks misschien nog een video op te nemen voor FEMME, hebben jullie nog dingen die jullie graag zien? Want die kan je nu in ieder geval nog kwijt. 🙂 Vind ik ook fijn om te weten haha.

Love,

Jiami.

 • Anne |

  Heey jiamy
  Die pyjama broek heb ik ook alleen ik heb hem met bloemetjes!! Haha wat toevallig ik woe eigenlijk met die unicorns erop alleen die hadden ze niet meer in mijn maat. 😐
  Xx

 • Lara's Lifestyle |

  Leuk zo’n artikel, die ringen vind ik heel gaaf!!

 • Valerie |

  Makkelijke make-up look voor femme? Of iets met kleding is bij jouw ook super leuk!
  Liefs

 • Floor |

  Die ringen zijn echt super leuk! <3
  xx

 • Nienke |

  Heeii Jiami, ja dat probleem bij de Primark heb ik ook! Eerst kwam ik altijd met superveel reuzen tassen thuis, maar nu is dat steeds minder, terwijl het zomer wordt! Ik vind t echt jammer, je moet nu heel goed zoeken als je echt iets leuks wilt.
  Btw: echt HEEEELE LEUKE ringen!!!!!!& ikhouvan je blog, zo leuk je bent echt heel leuk om naar te kijken. Ik ben ook trots, je hebt al zoveel overwonnen:)

  xxx Nienke

 • Desmain |

  Misschien een leuke video met tips voor bloggers? Of WK-outfits?

 • Goldie |

  Heerlijk zo’n zondagje! Ik vind jouw fashion video’s of tutorials altijd zo leuk!

 • J |

  Hi Jiami! Zou je weer eens een livestream en vooral willen skypen met kijkers? Dankjewel! Xx

 • Anne |

  Een video met tips om te bloggen! Ik stem voor!
  (en ja, ik slaag ook niet zo geweldig maar toch een lekker goedkope winkel… ;P)
  xx

 • Sophie |

  Oké, ik ben verliefd. Die pyjamabroek moet ik hebben!!! Haha. Echt ge-wel-dig! :love:

 • eline |

  UNICORNS!! Jiami i love you!! :love:

 • fleur |

  vind het grappig dat jij al een heel artikel hebt geschreven terwijl ik nog maar net wakker ben!

 • Marjolein |

  Hey Jiami, Hoe krijg jij je nagels zo mooi lang? bij mij breken ze altijd af.
  Je ringen zijn zo leuk!! en je blog ook!! :love:

  Liefs

 • Pleun |

  Leuk! Vooral grappig om een artikel te lezen over pyjama’s, terwijl ik zelf in een pyjama zit 🙂
  Ik ben laatst naar FOAM geweest, door dat jij die tipte! Super leuk museum, al was er wel een tentoonstelling die wat heftiger was (over de oorlog in Kongo). En zo meteen ga ik hardlopen, ook omdat jij daar zo enthousiast over bent 🙂 Super leuk dat ik door jou artikels te lezen, nu gewoon zelf hardloop (oké, uhm…. dit is pas de 2e keer, maar ik vind hardlopen nu al leuk!)

  Liefs,
  Pleun

 • Lynn |

  Haha, wat een leuke pyjama broek, veel plezier op je lazy-sunday

 • stephanie |

  Wat een leuke pyama! Die moet ik ook hebben! Haha

 • Lauriëtte |

  Wat een fijne zondagse foto’s! Geniet van je dag! x

 • Isa |

  Wat een leuk artikel! Vind het altijd zo leuk als je zo spontaan een artikel plaatst, haha. Het is echt super gaaf om te zien hoe jij je blog ontwikkeld, en ondertussen daarbij ook jezelf. Je bent al zó ver gekomen, echt. Wauw. Je kunt trots op jezelf zijn! Ik vind het ook echt geweldig om te zien hoe jij zo open kan vertellen over je eetstoornis. Ik heb echt vertrouwen in je, en ik weet zeker dat jij heel ver kan gaan komen. You go girl!
  Ik volg je blog al best lang, maar dit is eigenlijk pas mijn eerste reactie, haha.
  Liefs,
  Isa

 • Daniëlle |

  Leuke pyjamabroek en echt mooie ringen! :love:

 • Lisette |

  Kan je die tweede foto op tumblr posten? Hij is zooooo leuk!! (Zelfs met dat prijskaartje, ik had het eerst niet eens door haha.)

  xoxo :love:

 • femketje |

  epic PJ broek 😀

 • Myrthe |

  Hey Jiami,
  Ik had nog een leuk idee voor FEMME.
  Wil je een filmpje maken over tips om bloggen&Youtube enz. Of andere dingen zoals vriendinnen en extra vrije tijd hoe je dat met je school kan combineren.
  Ben er erg benieuwd naar!
  En bij jou gaat het heel goed en dat vind ik super knap! (Respect) :kiss:

  Love,
  Myrthe

 • martina |

  mooie ringen! Grappig van het prijskaartje, was mij niet eens echt opgevallen!

 • Kelly |

  Wat een leuke foto’s! 🙂

 • Denise |

  Wat heerlijk zo’n zondag! Even lekker focussen op je blog vanuit je bed <3

 • Lotte |

  Hey Jiami,

  Leuke, persoonlijke post!
  MIsschien iets met diy/ zomer. Of tips wat te doen als je je verveelt. Leuke picknicktips (ik bedoel allemaal kleine hapjes).

  xx
  PS: you’re amazing! je bent mijn favourite blogster!

 • Diana |

  Ik vind de ringen die je hebt gehaald echt super leuk, helemaal die met het strikje. Je pyjamabroek is ook zo leuk echt super schattig ♥♥

 • An-Sofie |

  Wat een mooie foto’s!Ik ga volgende week eindelijk nog eens naar Primark, hopelijk vind ik wat.

 • Esmee |

  Die ringetjes heb ik ook! Vind ze echt leuk 🙂 Ik kan de laatste tijd ook niet echt slagen bij de Primark, best wel raar haha.

 • Melissa |

  Heeyy jiami,
  Wat heb je toch ook een leuke blog.
  Echt te gek!!
  Misschien kan je een filmpje maken over leuke vakantielanden.
  Want ik ga dit jaar ook op vakantie, alleen we weten nog niet waar naar toe.
  Misschien kan je helpen om op zoek te gaan naar leuke, zonnige, vakantielanden.

  liefs,
  Melissa :$

 • Karlien - Polished Cats |

  Die pyjama broek is zo leuk!
  Die ringetjes ook, fijne aankopen
  de laatste keer dat ik in Primark was, heb ik ook niet helemaal mijn ding gevonden

  Liefs,
  Karlien

 • Ise |

  Ik eet op dit moment ook mijn havermout met aardbeien. Lekker begin van de dag!

 • Dionne |

  Wat een leuke pyjama broek!

 • Beautydagboek |

  Leuke pyjama! De knuckle ringen heb ik ook in maat L gekocht om ze als gewone ringen te dragen 🙂

 • Susanne |

  Een heerlijk zondag gevoel krijg ik hierbij! En wat een vroege vogel ben jij haha, ik zou me nog even lekker hebben omgedraaid 😉 Volgens mij is het een prima weertje om hard te lopen maar misschien staat dat al op je to-do list. Fijne zondag!

  • Jiami |

   Haha ben gisteren al gegaan en wil mezelf geen blessures rennen. Zou wel graag willen, maar kan beter niet. 🙂 thanks, jij ook!

 • Anouk |

  Ik vind die pyjama broek heel erg leuk! En wauw, die ringen. Erg mooi! Is de kwaliteit van Primark goed? Ik wil er graag een keertje naar toe, maar ik vraag me af of de kwaliteit goed is…

 • Sophie |

  Super leuke Pyjama broek. Ohw! Een video voor FEMME?? JIPPIE, uhm.. ik weet alleen geen dingen waarover je het kan gaan doen.. 🙁

 • Donna Luisa |

  Super leuke ringen! 🙂 x

 • Sara |

  Aaah die pyjamabroek, zo heerlijk fout haha! Ik was afgelopen week bij de Primark en had ook niet echt gevonden wat ik zocht, maar misschien kwam dat door de extreme drukte en vrouwen met kinderwagens die iedereen ondersteboven reden…

 • Amber |

  Leuk zo’n artikeltje, en ik ben verliefd op je ringen!
  Ik heb de laatste keren dat ik naar de primark ging ook bijna niets gekocht,
  alleen een beetje van die dingen als sieraden en borstels, sokken enz.

  x

 • Hannelore |

  La belle musique heeft hele leuke muziek, vooral spring awakening en summer memories zijn leuke remixen van verschillende bekende liedjes 🙂

 • nenacecilia |

  Die broek is echt geweldig!

 • Britt |

  Je pyjama broek is echt awesome!

 • Tessa | Raspberry & Ripped Jeans |

  Wat een leuke post! Je ontbijtje ziet er zo lekker uit! En je haar is zo mooi!

 • Elsbet | La Vie Pure |

  Oh, god, weer fantastisch mooie foto’s! :love:

 • Sabine |

  Haha die pyjama broek heb ik ook! Die zit zo lekker! Leuke blogpost Jiami! 🙂

 • Romy |

  Wat een leuke foto’s, die pyjama broek is echt geweldig!

 • Sarah |

  Leuk om te lezen! Die ringen zijn echt heel cute. Ik moet ook nog eens naar de primark.

 • Alette |

  Leuke post 🙂 En wat een leuke pyjamabroek! De ringen vind ik trouwens erg mooi!

 • Rosanne |

  Hey Jiami!
  Eerst kwam ik weleens thuis met grote tassen van de Primark, en de afgelopen paar maanden nog niet eens met één grote. Ik verwacht dat er leuke kleding is daar en als ik er dan ben vindt ik maar een paar matige dingetjes. De sieraden blijven leuk, en de pyama-afdeling ook. Maar over de rest ben ik niet meer zo enthousiast.

  😐 :love:

  • Jiami |

   Je zegt precies wat ik denk, ik heb hetzelfde haha.

   • Tessa |

    Ja ik heb echt precies hetzelfde! De eerste keer had ik een hele grote tas, de tweede keer veeeel kleiner en daarna bijna niks meer, behalve een leuke tas en een T-shirt en sieraden. Echt zo jammer!

 • Frederieke |

  Leuk artikel en gave ringen!

 • Miranda |

  toffe pyjamabroek:) leuke dingen heb je geshopt!

  Fijne zondag. Ik ben bezig met een DIY in de tuin. Daar is het echt weer voor:) Misschien leuke inspiratie voor je filmpje: een DIY?

  Fijne zondag in elk geval!

 • Eline |

  Je pyjamabroek is echt super leuk ^^

 • Laura | Lauresque |

  UNICORNS RAINBOWS AND GLITTERS. YAY.
  Ik heb vanochtend ook heerlijk genoten van een bakje havermout (:
  Ik vind de laatste ring heel erg mooi trouwens.

  Liefs!

 • Rani |

  Die ringen zijn echt super lief! En wow om half 7 al op? Op een zondag? Impressive haha.

 • meike |

  leuke ringen<3

  ik zou het heel leuk vinden om een video te zien hoe je een goede video maakt met editen erbij :love:
  hopelijk ga je mijn idee gebruiken xx

 • Femke |

  Haha, wat een leuke pyjamabroek, zeg! En ook helemaal niet duur. Die ringen zijn ook prachtig 😀 . Slim dat je ze in een grotere maat heb gekocht, haha. Ik geef je wel gelijk: ik was laatst voor het eerst (ja, ik weet het…) in de Primark en ik zag veel minder leuke dingen dan ik had verwacht. Jammer, wat de prijzen zijn wel heel fijn 😉 .

  Xjes Femke

 • Robin |

  Heel leuk om te lezen! Zo gezellig.
  Klinkt ook als een heerlijke zondag :kiss:

 • Ilja |

  Ik vind de laatste ring wel erg leuk! Leuk dat je toch nog zulke koopjes hebt kunnen scoren. Ik kom zelf niet zo vaak bij de Primark en kom daardoor vaak wel iets tegen wat ik leuk vind of nodig heb, dat helpt waarschijnlijk… Al vind ik ze wel steeds duurder worden…

 • Lisanne |

  Ah leuk om te lezen en leuke foto’s! Lekker persoonlijk artikel! 🙂 Slim dat je de knuckle ringen in de grootste maat hebt gekocht om ze te dragen als normale ringen. Moet ik ook eens doen. Of misschien kan ik de middelste maat kopen en ze dan gebruiken als normale ringen, want aangezien ik best dunne vingers heb zijn vaak zelfs de kleinste maat van normale ringen te groot voor mij. Bedankt dat je mij op dit idee hebt gebracht! Haha. De ringen zijn trouwens onwijs schattig!

 • Mariska |

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Zit er nu nog een kaartje aan je pyamabroek? Of zie ik dat verkeerd? :p

 • Janneke | Beautyroad |

  Wat een schattige pyjamabroek! Die ringen zijn ook heel erg leuk!

 • Isabel |

  Leuk zo’n artikeltje tussendoor 🙂 Ik word er helemaal rustig van, met die muziek op de achtergrond… Die unicornbroek is stiekem echt heel leuk haha. Ik ga binnenkort ook naar Primark, hopen dat ik wel kan slagen want ik heb wel weer wat kleding nodig.

 • Tessa |

  aah wauwie wat maak je weer mooie foto’s! :love:

 • Dita |

  Zo leuk deze posts!

 • iiiThinkPink |

  Die pyjamabroek is zo leuk!

 • Suzanne |

  Leuke diary Jiami.

 • Eva |

  Haha wat een leuke pyjamabroek !!

 • aniesa |

  Leuke items!!!!!!!!♡♡♡ en het is ook leuk dat je een daar maakt vanuit bed

 • aniesa |

  Meschien een video waar je allemaal leuke zomer outfit’s

 • Marit |

  Hometour!!!

 • Saffira |

  Leuke aankoopjes! Vind de witte ring echt mooi 🙂
  x Saffira

 • Melissa |

  Toffe ringen! Ik slaag ook altijd voor nieuwe ringen bij de Primark haha. Verder valt het mij ook altijd tegen waarmee ik thuis kom… Ik ga altijd met het idee om enorm veel te kopen, maar het valt me dan altijd tegen als ik er ben!

 • Jana |

  Je hebt altijd zo een mooie foto’s ! x

 • Christine |

  Wat een leuke ringen!
  xoxo

 • Marleen |

  die ringen zijn echt heeel leuk 🙂 bedankt voor de spotify playist, hij is idd erg mooi. ben zlef wel een beetje spotify fan dus vind het altijd leuk als je een playist op je blog zet. :love:

 • Livia |

  Hele mooie fotos!

 • Masja |

  Wauw super mooie foto’s, die knuckle rings zijn super pretty!

 • Fenna |

  Ik was pas nog in de primark en vind the kleding tegenwoordig ook wel tegenvallen. Ik dacht veel te kopen maar kwam met 1 shirtje de winkel uit… Leuke post! Ik las het hierboven ook al, een WK outfit lijkt mij ook leuk! X

 • Emma |

  Mooie foto’s! Haha, die pyjamabroek is echt geinig! Leuke ringetjes ook, jij hebt altijd zulke leuke sieraden! 🙂
  Xx
  http://lifethingsbyemma.blogspot.nl/

 • Eva van MuffinsAndChanel |

  Leuke pyjama broek, echt leuk :love:

 • Rianne |

  Wat maak je toch mooie foto’s! En je pyjamabroek is leuk haha.

 • Jill |

  Mooie ringen! Ik was er laatst en heb ook maar 1 dingetje gekocht (een hele leuke jumpsuit voor maar 7 euro!). De laatste tijd ben ik ook wat kieskeuriger en koop ik niet meer alles, dus misschien komt het daardoor 🙂

 • Noortje |

  haha ik heb die pyjama broek ook, zo schattig! echt heel leuk zo’n artikel! die ringen zijn ook heel gaaf trouwens 🙂

 • Maartje |

  Gewoon ff een ander vraagje hoe oud ben je eigenlijk?? Je ziet er al heel volwassen uit namelijk :love:

 • Evelien |

  wat een onwijs mooie foto’s! Echt wauw <3 Ook is de pyjama broek zo cute. 🙂

 • Nadia |

  Wat een cute pyjama broek heb je gekocht zeg.

 • Miranda |

  Hey Jiami! Super mooie foto’s 🙂 welke nagellak heb je hier trouwens op? X

 • Xannah |

  Ik heb die ringen ook! Haha oeps, zijn het knuckle ringen? Ik dacht al ‘die zitten wel strak..’ Maar ze kunnen gewoon nog om m’n ringvinger met maat S. En die onderste ronde rung heb ik ook, maar dan in het roze! haha

 • Naomi |

  Ik ga binnenkort naar primark in essen, zijn daar dingen ook in kleine maten want ik ben erg klein, ik heb alles XS nodig hebben ze dat?

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites