IMG_7205IMG_7216IMG_7224Bestand_000
Hoi allemaal,

Hoe is het met jullie? Hebben jullie nu ook vakantie? Mijn eerste weekje vakantie zit er net op, maar hierna heb ik gelukkig nog een weekje. Omdat het op mijn blog iets rustiger is laatste tijd, leek het me leuk wat fotootjes te delen van afgelopen dagen. Het was een fijn weekje waarbij ik maandag nog wat opnames had, musea bezocht en ik voor de rest ook leuk tijd heb gespendeerd met vrienden. Overigens heb ik ook uren in mijn hol gezeten en boeken verslonden, mocht je een aanrader zoeken: De ontdekking van de hemel is op het moment mijn favoriete boek. Ge-wel-dig.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetBestand_002-(1)

Over boeken gesproken, nóg leuker nieuws: gisteren heb ik het contract bij de uitgeverij LS getekend. Ik mag eindelijk verklappen dat ik een boek ga uitgeven. Wat voor boek het precies wordt, hou ik nog even geheim, maar persoonlijk denk ik dat hij wel behoorlijk onderscheidend is van de huidige bloggers en YouTubers met een boek. Het zal nog een paar maanden duren want het wordt een redelijk dik boek en ik moet nog veel schrijven, maar een deel is gelukkig al af. Het is echt een droom die uitkomt omdat ik als klein meisje altijd al een boek wilde uitgeven, nu gebeurt het ook echt! Gisteren stroomden er zoooveel leuke en lieve reacties binnen en ik liep dan ook de hele dag met een big smile rond. Ik kan het nog steeds niet beseffen, daarnaast is het een eer om bij zo’n goede uitgeverij te zitten. Heb er een geweldig gevoel bij en het is zo cool om daar binnen te komen, een uitgeverij waar ook mensen als Dan Brown en Stephan King zitten. Kom ik daar… als klein 16-jarig meisje.

Well, fun things! Aanstaande zondag staat er een reisje op de planning samen met Manon. Waar we heen gaan weten we zelf ook nog niet – het plan is om een random vliegtuig te pakken. Dus daar kijk ik ook erg naar uit! Dan gaan we een paar daagjes weg en dan kan ik daarna nog even van mijn vakantie genieten. Na deze vakantie nog zo’n 6 weken school en dan is het alweer zomervakantie met een daarop volgens examenjaar… de tijd vliegt. Kleine meisjes worden groot – hoewel, ik nog steeds klein ben voor mijn gevoel.

Kan iemand me nog steeds knijpen om het boek? Help. Te cool.

liefs,
Jiami

Hoe is jullie vakantie tot nu toe?

28 reacties op “Spontane reisjes, contracten en vakantie”

 1. Merel schreef:

  Gefeliciteerd Jiami, wat een fantastisch nieuws over je boek. Ben erg benieuwd wat het gaat worden!

 2. Catherine schreef:

  Ik vind het zo gaaf van je boek!! Ik ben super benieuwd 😊 X

 3. Julia schreef:

  Echt leuk Jiami, ik ben echt ontzettend benieuwd naar je boek!

 4. Elles schreef:

  Jiami, zo leuk dat je een boek uit mag geven! Ben heel erg benieuwd wat het gaat worden!
  Liefs,
  Elles

 5. Manon schreef:

  Wat gaaf dat je een boek mag uitgeven

 6. Roosmarijn schreef:

  Jiami, wat super leuk om te horen dat je een boek laat uitgeven! Ik zelf heb ook een boek laten uitgeven toen ik 11 jaar was. Ik was toen helemaal weg van paarden en dat is dan ook waar het verhaal over gaat. Het was een dun boekje maar ik kan me nog goed herinneren hoe trots en blij ik was!
  Erg tof om te lezen dat het zo goed met je gaat.

  Veel liefs,
  Roosmarijn

 7. Ah gefeliciteerd! Ik ben echt benieuwd naar het boek dat gaat komen 🙂 X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 8. Sonia schreef:

  Wauw wat ontzettend leuk dat je een boek gaat uitgeven! Je hebt echt al veel bereikt op zo’n jonge leeftijd. Ook echt leuk dat je eventjes op reis gaat. Trouwens, die eerste foto in het museum vind ik heel gaaf.
  Liefs
  Sonia

 9. iris schreef:

  Jiami je bent zo ontzettend goed bezig, je mag echt trots op jezelf zijn :). Ik ben heel benieuwd naar je boek. Veel plezier op vakantie!
  Liefs,
  Iris

 10. Dionne schreef:

  Leuke update!En wat gaaf dat je een boek gaat schrijven! Heel cool!

 11. Emma schreef:

  Wauw Jiami wat ontzettend gaaf zeg, een boek! En zo’n toffe uitgeverij, wauw ik ben zo benieuwd!! En hele fijne tweede vakantieweek nog<3

 12. Monica schreef:

  Wauw zo jong en nu al een boek. Gefeliciteerd. Ik ben erg benieuwd wat het gaat worden xx

 13. Wauw, Jiami, wat spannend, ik ben ontzettend benieuwd!

 14. Carmen schreef:

  Zo gaaf, veel succes met het schrijven! 🙂

 15. Anne schreef:

  Wat gaaf, van dat boek!
  Geniet maar lekker van je vakantie, en doe dingen die je leuk vindt. Aan de foto’s hierboven te zien is dat al aardig gelukt!

 16. Debby schreef:

  Gefeliciteerd! Wat super tof 🙂 en wat een leuke foto’s, ziet er fijn uit allemaal. Geniet!

 17. JenniferZ schreef:

  Super leuk!

 18. Nynke schreef:

  Gefeliciteerd Jiami! Zo tof!! Ik wilde vroeger ook altijd schrijver worden haha.
  Geniet van je vakantie nog even <3
  Liefs

 19. Leuke vakantie tot nu toe! Ook zo enorm gaaf dat je je eigen boek uit gaat geven 🙂 ben benieuwd!
  mijn vakantie bestaat vooral uit leren want voor mij beginnen de examens over 2 weken

 20. Amel schreef:

  Jiami OMG! Toen ik las dat je een boek zou uitgeven was ik gewoon zo trots op je! Ik volg je al best lang en zie steeds dat je diverse mijlpalen bereikt, maar dit is toch wel heeeeeel bijzonder. Kan niet wachten tot je boek uitkomt:)

  xxx-jes

 21. Amy schreef:

  Wat gaaf dat je een boek gaat uitbrengen!! Gefeliciteerd, ga zo door 🙂

 22. Julia schreef:

  Ik wil graag een blog beginnen, maar weet het niet zeker. Kun je anders een keer schrijven over hoe je bent begonnen? Ik vind het erg leuk om te schrijven en foto’s te maken. Hopelijk heb je tips
  Xxx -J

 23. Bridget schreef:

  Wat grappig, op de dag dat jij dit poste, wad ik in het zelfde museum.
  Eat leuk dat je een boek gaat schrijven. Ik weet zeker dat veel mensen het willen lezen. Veel plezier nog met je vakantie.

 24. Maria schreef:

  OMG zo gaaf dat je een boek gaat uitgeven!!! Ik weet nog dat ik je in een Q&A vroeg of je plande om een boek uit te geven en je antwoorde dat het wel leuk zo zijn! Echt zo super cool dat je besloten hebt om het toch te doen!

 25. Britt schreef:

  Hoi Jiami!

  Ik volg je nu denk ik twee jaar en ik zie echt hoe jij groeit!
  Zelf zit ik nu ook in 5VWO dus ik weet hoe het is, het is zo onwijs knap dat je je al deze dingen ernaast kan doen! Echt super veel respect hoe jij school, je blog en nu zelfs een boek schrijven!!! (omfg) combineert. Het is echt inspirerend dat jij zoveel plezier hebt in de dingen die je doet, ondanks je drukke leven.
  Mega veel respect, nog een keer, want dat mag wel eens gezegd worden!

 26. Sammy jo schreef:

  Je hebt echt een leuke blog ik ben erg geïnspireerd geraakt door jouw en ben ook een blog gestart en dit is hem https://pineapplejoblog.wordpress.com p.s veel su6 met je boek xx sammyjo

 27. heel erg leuk van je boek! ben erg benieuwd, liefs

 28. Juna schreef:

  Jeetje Jiami, wat vet!
  Super leuk dat je een boek aan het schrijven bent! Ik ben er echt super benieuwd naar…
  Kan niet wachten om het te lezen! Veel succes Xx

next

Outfit of the day

[google-translator]
sluit