Outfits

sneakers & pistols

IMG_9905

IMG_9913

IMG_9924

IMG_9925

IMG_9928

Ik geef toe dat ik over het algemeen geen sneakermeisje ben, integendeel zelfs, een paar mooie hakken of Clarks maken mij veel gelukkiger. Niet dat ik geen sneakers heb of dat ik ze niet mooi vind, maar ik krijg het er minder warm van.

Toch had ik wel heel veel zin gisteren om mijn sneakers weer aan te trekken en dan zijn de Nike Air Max een van mijn favorieten. Ondanks dat ik ze vroeger niet mooi vond, vind ik ze nu wel mooi en lopen ze ook heel lekker. De mintkleurige sneaker heb ik gecombineerd met een mintkleurige top en mijn zwarte broek die half (nep)leer is. De voorkant is (nep)leer en de achterkant gewoon katoen. Ik vind dit zo’n mooie combi!

Oh en nog mijn Vlieger&vanDam tas, een bandje in mijn haar en wat gouden accessoires, i love goud! Een geweldige comfortabele outfit voor alledaags en ziet er – als je het mij vraagt -, ook geweldig vond.


top Loavies
broek Boohoo
schoenen Nike
tas Vlieger&vanDam

 


15 reacties op “sneakers & pistols”

 1. Emma zegt:

  Mooie outfit, gave kleuren!!

  [Antwoord]

 2. Caitlyn zegt:

  Comfortabel, simpel en stijlvol. Meer moet dat soms gewoon niet zijn :)
  xx

  [Antwoord]

 3. Kayleigh zegt:

  Ik hou echt van dit soort outfits! Lekker simpel en comfy maar toch staat het heel leuk.

  [Antwoord]

 4. Brechtje zegt:

  Toffe outfit, simpel, maar wel erg leuk! Ik ben ook minder van de sneakers (gympen daarentegen weer wel), maar ze lopen wel heerlijk inderdaad! :)

  [Antwoord]

 5. Stephanie zegt:

  Ah wat een toffe sneakers! Heel leuk gecombineerd zo met de mintgroene top! :)

  [Antwoord]

 6. Nadine zegt:

  Air max <3!! Oh deze zijn zo gaaf, ik ben echt een sucker voor Air Max en deze kleurtjes zijn ook echt weer een te vette combinatie haha. Ik zit hier nu half watertandend achter mijn laptop.. En hakken en clarks zijn dus echt niks voor mij haha. Veel te netjes! 😛

  [Antwoord]

 7. Marijn zegt:

  Lekker comfi! Mij maak je met beide blij; sneakers én hakken. Ik vind het dan ook super chill om veel af te wisselen tussen schoenen. x

  [Antwoord]

 8. Fleur Sophia zegt:

  Wat een toffe sneakers heb je aan! Ik vind ze ook perfect passen bij je top!

  [Antwoord]

 9. Hester zegt:

  Jaaa, love your Nikes! Vroeger moest ik helemaal niets van sneakers hebben maar ik heb al een paar maanden zwart-witte Nike Air Pegasus en dat zijn toch echt wel de fijnste schoenen die ik in tijden heb gehad, zitten enorm lekker en passen ongeveer overal bij. Je ziet Nikes dan ook wel extreem veel in het straatbeeld van vandaag, maar nouja… Ik vind ze fijn haha. Die mintgroene uitvoering van jou ook en wat zijn ze nog netjes!

  [Antwoord]

 10. Nicole zegt:

  Super gave outfit. Ik vind de tas echt heel gaaf!

  [Antwoord]

 11. Tamara zegt:

  Passende titel! En leuk outfitje!

  [Antwoord]

 12. Imke zegt:

  A perfect match! Zo’n leuke schoenen, en de tas is ook echt top.
  XO IMKE | Pastellics

  [Antwoord]

 13. Romy zegt:

  Leuke outfit! Ik wil ook zo graag Nike’s maar ze zijn zegmaar echt een beetje heel erg buiten mijn prijsklasse.. Erg jammer..

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.