Uncategorized

Smashbox lipgloss Coraline

mei 20, 2014 | by Jiami


Smashbox lipgloss Coraline Smashbox lipgloss Coraline

Weten jullie nog toen ik vertelde over het Smashbox event? Daar ontmoette ik dit prachtige kleurtje. Coraline genaamd. Klinkt als een zoete meisjesnaam, maar het is een nog veel zoeter en mooier kleurtje. Vandaag deel ik hem maar al te graag met jullie, want wat is deze mooi! Potjandikkie. Dit is mijn eerste kennismaking met Smashbox, dus ik was heel benieuwd naar het product. Na alle goede geruchten die ik ooit had gehoord, wilde ik het zelf ook meemaken. Al die geruchten zijn – als je het mij vraagt – helemaal terecht. Fijn merk is dit!

De verpakking straalt luxe uit. Love! Heerlijk strak en minimalistisch. Jullie weten dat ik dol ben op (web)design, dat ik verpakkingen van producten dan ook belangrijk vind is waarschijnlijk geen verrassing. De applicator is vrij plat. Persoonlijk vind ik dit fijn aanbrengen.

IMG_9210

De gloss heeft een erg mooie koraalachtige kleur. Het zit tussen oranje en roze in, maar neigt meer naar oranje. Een hele mooie kleur voor het voorjaar! Ik betrap mezelf er dan ook vaker op dat ik deze graag gebruik. De glans erin maakt hem mooi glossy, maar het zijn geen goedkope glitters. De perfecte glans die juist een mooi effect geven. De substantie voelt ook erg fijn aan. Licht, dun en niet als een plakkerig honingachtige smeerboel.

Smashbox lipgloss Coraline

Smashbox lipgloss Coraline

Smashbox lipgloss Coraline

Op de bovenste foto heb ik niets op mijn lippen.
Op de foto daar versiert Coraline mijn lippen.
De foto daaronder is een close-up van dit prachtige kleurtje.

Een perfect kleur voor allerdaags. Hij geeft mijn lippen net wat meer pit. De kleur laat me lippen net iets meer stralen, maar wel dat het nog natuurlijk lijkt. Normaal ben ik nooit een grote fan van de glans, maar deze glans vind ik wel iets hebben. Daarnaast heb je maar een dun laagje nodig. Ik vind juist een dun laagje het allermooiste effect geven. Net niet teveel glans en het geeft een perfect ‘natural beauty’ gevoel. Je kunt er als je wilt natuurlijk nog een laagje lipstick aan toevoegen.

De lipgloss voelt meer als een lipbalsem op de lippen. Heel erg licht en hij plakt niet heel erg. Natuurlijk wel een klein beetje, maar een lipgloss die niet plakt is hetzelfde als pindakaas zonder pinda. Exact, haast onmogelijk. Ik vind hem in ieder geval prettig aanvoelen.

Smashbox lipgloss Coraline

Ik vind dit een fijne lipgloss! Met een koraalachtige lipstick eronder komt hij denk ik wel beter uit. Hij blijft bij mij lang zitten. Na een maaltijd breng ik graag nog een laagje aan, maar hij blijft zonder eten en drinken erg lang zitten. Zeker een paar uur. Smashbox is een wat duurder en luxer merk. Dus er hang wel degelijk een prijskaartje aan. Ik vind het wel jammer dat hij qua kleur dan geen geweldige dekking geeft, maar voor een subtiele kleur is die erg mooi. Voor Coraline betaal je € 22.

Liefs,

Jiami.

 • Noa |

  Heel leuk artikel! Er staat in de laatste alinia wrel een typfout, ‘ ik dit een fijne lipgloss’

 • Lotte |

  Wat een leuk kleurtje, mooi subtiel ook! Ik denk dat ‘ie over een koraalkleurige lipstick inderdaad nog net wat beter tot z’n recht komt.

 • Laura |

  Wat een mooi kleurtje, staat je mooi! Wel prijzig inderdaad..

 • Sophie |

  Echt een super mooie kleur! :love:

 • Eva |

  Wat een leuk kleurtje ook leuk voor de zomer !!

 • Lara |

  Wauw, wat een mooie kleur, ga hem zeker een keer bekijken!

 • Michaela |

  Oh wauw, echt een leuk kleurtje 🙂

 • MySimplySpecial |

  Wat een fijn en draagbaar kleurtje!

 • Desmain |

  Wat een prachtig kleurtje!

 • Lotte |

  Mooi kleurtje!

 • Beautydagboek |

  Oh dit is echt een mooi kleurtje! Wel wat duur, zeker als je voor minder een mooie MAC lipgloss kunt kopen 🙂

 • Svenja |

  Lief kleurtje, met een mooie glans. Inderdaad ideaal voor bij een wat rustigere make-up look!

 • Jaimy |

  Wauw wat een prachtig subtiel kleurtje.
  Kijk op: http://www.beautyxdiy.blogspot.com

 • Amelie |

  Heel erg mooi!

 • Dagmar |

  Wauw liefde voor deze koraalachtige beauty, wat een mooie gloss! Hij staat je echt heel goed, prachtige foto’s en fijne review om zowel te zien als te lezen.

 • Lauriëtte |

  Wat een prachtige kleur!

 • Eline |

  Super mooie kleur!!

 • Justine |

  Wat een prachtig kleurtje! Alleen valt de prijs me een beetje tegen. Had gehoopt dat dit een budgettopper was, hihi.

 • Mandy |

  Wat een pareltje! Ik vind 22 euro nog wel meevallen, ook omdat het wel een paar uur blijft zitten. Fijn om een review te lezen over een minder bekend product.

 • Dionne |

  Ze zien er heel mooi uit!

 • Made By Carlijn |

  Mooie kleur! Lekker subtiel!

 • Berrie |

  Prachtige gloss, super mooi!

 • An-Sofie |

  Wat een mooi kleurtje inderdaad! Lekker onopvallend maar toch opvallend.

 • Marleen |

  Het is een hele mooie basic kleur, maar wel erg mooi! xx

 • Miranda |

  Mooi product. Ik vind het een mooi kleurtje, staat je ook erg goed.

 • Manon |

  Mooi subtiel kleurtje, ik had hem iets donkerder verwacht, maar vind hem erg mooi zo.

 • Monique |

  Hij staat je erg goed!

 • Esmay |

  De kleur is mooi! Heel subtiel, maar dat staat je wel heel goed. Ook omdat je donker haar hebt enzo 😀

 • Anoeska |

  Wat een mooie kleur!

 • Beau |

  Hij staat je erg mooi!

 • Kimberly |

  Ik vind het eigenlijk wel een gaaf kleurtje als ik het zo zie! Mooi subtiel 😀

 • femketje |

  mooi en draagbaar 😀

 • masja |

  Prachtige kleur, hij staat je echt suuuuper!

 • alexa |

  hij staat je erg mooi!

 • Hester |

  ‘De kleur laat me lippen net iets meer stralen, maar wel dat het nog natuurlijk lijkt’ Zoek de fout… Die moet je er wel echt echt even uithalen. Mooi glossje.

 • Sarah |

  Lief kleurtje 🙂

 • aniesa |

  wow hij is zo mooi!!! maar jammer dat hij 22 euro kost. maar ja het blijft een mooi kleurtje!!! ik ga nu echt sparen voor deze mooie lipgloss!!!!!!

  xox aniesa :kiss:

 • Jente-Nudelipsticks |

  Wat een prachtige kleur!

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites