Uncategorized

School morning routine 2016

april 1, 2016 | by JiamiHi allemaal! Het werd weer eens tijd voor een up-to-date school morning routine. Mijn vorige stamt uit het jaar 0 en inmiddels is deze alweer veranderd. Hoewel routines routines zijn – wow wat verwarrend -, komt er zo her en der toch wel een beetje verandering in. Hoop dat jullie de video leuk vinden!

 • Esmée |

  Weer een leuke video! Ik ben ook gek op havermoutpap

 • VeerlePlume |

  Wat een heerlijk sfeertje, deze video! En i love your outfit <3

 • Wies |

  Leuke videoo! Fijn dat je zo uitgebreid doucht en ontbijt ’s ochtends. Ik heb daar zelf nooit tijd voor. Ik douche altijd in de avond!

 • heidi |

  Wat een leuke ochtend routine is het meid.

 • Elsbet | La Vie Pure |

  Zo fijn om te zien! Ik ben altijd echt super gehaast ’s ochtends!

 • Iffy Alvi |

  Hahah ik heb ook altijd hetzelfde met douchen, ik kan er zo moeilijk onder uit komen! Daarom is het voor mij echt een no-go om het in de ochtend te doen anders blijf ik daar gerust een uur staan :’)

  XO

 • Cato |

  Leuke video, hoe heet het muziekje dat je daarin gebruikt hebt?

 • Luna en Emma |

  Leuke video!!! Neem een kijkje op de website http://www.lunaenemma.weebly.com . Het is echt een leuke website;)

 • Lotte - Sensasibijoux |

  Wauw wat kun jij lekker rustig aan doen, ik ben altijd heel hard aan het opschieten ’s ochtends haha!

 • Jessica |

  Heerlijk dat je zo uitgebreid alles kan doen. Zelfs als ik om zes uur op sta moet ik me nog haasten.

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites