Uncategorized

Question & Answer #7

januari 7, 2015 | by Jiami


Ongeveer een maandje geleden deed ik alweer de laatste Q&A. Tijd voor een nieuwe versie! Eentje om het nieuwe jaar mee af te kicken. Deze vragen stelde jullie mij over van alles.

Wat is je favoriete drankje bij Starbucks?

De Pumpkin Spice Latte vind ik heerlijk – ok, hij is nu dan wel niet meer te verkrijgen, maar het blijft mijn favoriet. En van de ‘normale’ drankjes vind ik de Caffee Mocha heel erg lekker.

Wat is je favoriete boek?

Hele moeilijke vraag. Ik draai gelijk om naar mijn boekenkast om te kijken wat erin staat. Ik vond ‘Geachte Heer M’ van Herman Koch erg goed. Niet dat het mijn favoriete boek is, maar ik ben er wel erg over te spreken. Wat betreft chick lit achtige boeken blijft de Gossip Girl serie ook echt een favoriet van mij.

Eten je ouders ook vegetarisch?

Nee, ik ben de enige in het gezin die vegetariër is. Mijn zus is het als klein meisje geweest nadat ze huilend groep 2 uit kwam omdat ze van de juf hoorde dat eten van dieren gemaakt wordt. Maar die is al een paar jaar geen vegetariër meer, nu ben ik het haha.

Wat vind jij de leukste bestemmingen in Nederland voor een leuke dagje uit?

Amsterdam vind ik een hele leuke stad, maar daar had je waarschijnlijk al aan gedacht. Utrecht vind ik ook een erg leuke stad. Oh en Valkenburg in Limburg vind ik ook leuk. Heb je heel veel mergelgrotten die tof zijn om te bezoeken en anders is Texel ook geen slecht plan.

Welke mobiel heb je?

Ik heb een iPhone 6 in goud. Helaas al wel een met barst (ik heb nog nooit een barst in mijn mobiel gehad), maar hij wordt nu gemaakt.

Wat zijn je guilty en healthy pleasures? 🙂

Een boterham met pindakaas is sowieso mijn healthy pleasure. Pindakaas is gezond toch, haha? Het liefst de Skippy pindakaas – my god, wat is die lekker! Anders de noodlesoep van mijn moeder. HEERLIJK! Die stopt er altijd heel veel groente in, wat ei en het smaakt heel vers. En wat betreft guilty pleasures vind ik Cornetto’s echt heel erg lekker. Ik ben geen grote chocola fan of koekjes fan, maar Cornetto’s vind ik ’s zomers goddelijk.

kerst

Wat is je favoriete kerst film?

Ha, ik ben ultiem cliché en kijk het liefste Home Alone. Oh, en een van de eerste versies graag. Dan is Kevin de echt, vertrouwde Kevin. Niks beters dan hem.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Bloggen en video’s maken natuurlijk. Oh, ik ben zo cliché.

Wat is je favoriete budget product?

Het Catrice wenkbrauwsetje (review), ik gebruik deze al bijna een jaar en wat een top product! Goedkoop, fijn en zeker een aanrader. Ik gebruik beide kleuren en blijf dit product maar keer op keer kopen haha. En op de tweede plek staat de Collection 200 concealer. Helaas alleen te koop in buitenland.

Yay, dit waren alweer de vragen voor deze keer. Laat in de reacties jouw vraag achter zodat ik die volgende keer kan behandelen. Het mag over werkelijk alles gaan. 🙂 Ben heel benieuwd naar jullie vragen.

Loves,

Jiami.

 • Cathelijne |

  Super leuk om dit te lezen!
  Een vraag voor de vogende Q&A; welk profiel op school heb je? Of wil je weer is een whats on my phone/whats in my bag doen?

 • Celeste |

  Heb weer genoten van je post! Ben het helemaal met je eens dat de Home Alone films met de oude Kevin een stuk beter en leuker zijn, haha! Als stad voor een dagje uit is ook Maastricht erg mooi 🙂

 • Noreen |

  Leuke post!
  Voor de volgende q&a : komt er een keer een lifesplash meeting? En hoe had je geheten als je een jongen was?
  X

 • Anne |

  Leuk! Ik weet niet of ik het kan en mag vragen; Welk punt sta je ongeveer / heb je voor Nederlands? Deze vraag brandt bij mij eigenlijk al een tijdje omdat je zo’n goede schrijfstijl en daarbij dus ook taal hebt! En een tijdje geleden heb ik dat dus gekoppeld aan Nederlands, maar ik kan het begrijpen dat je met deze vraag niks doet 😉
  xx Anne

 • Lotte |

  Je schrijf zo leuk ! En ik ben helemaal weg van je blog 🙂

 • Elke |

  Leuke vragen! Ik ben het (bijna) overal met je mee een haha. 🙂

 • Beautydagboek |

  Bloggen en video’s maken zijn ook mijn grootste vrijetijdsbesteding, haha. Het is ook zo verslavend leuk. Wat jammer dat er een barst in je Iphone 6 zit, in het goud lijkt hij me prachtig!

 • Daphne |

  Wat een leuk artikel ♥♥

 • Fleur |

  Wederom weer ontzettend leuk om te lezen! Zo leren we je beetje bij beetje meer kennen ;-)!

 • Eline |

  Wat leuk om te lezen, Pindakaas is gewoon heel erg lekker ^^

 • Ceetje |

  Grappig verhaal van je zusje en dat ze “niet” vegetarisch werd. Leuk artikel meis!

 • Denise |

  Zo leuk om je Q&A’s te lezen! <3

 • Manon |

  Superleuk om te lezen! 🙂 Ik weet niet of het al eens eerder gevraagd is, maar welke twee items moet je sowieso in je kledingkast hebben voor de winter en welke voor de zomer?

 • Margot |

  Home Alone blijft een leuke kerstfilm inderdaad! Ik heb m dit jaar weer eens gekeken.

 • Frances |

  Q&A’s zijn altijd leuk! 🙂 :love:

 • Naomi |

  Heb je nog andere hobby’s naast bloggen en foto’s maken?

  x

 • lonneke |

  Leuk weer Jiami!
  Dat catrice wenkbrauw setje is zo fijn he!
  Liefs lonneke

 • Lola |

  Ik ben zelf ook vegetarisch 🙂 wat heb je voor tips voor vegtarische mensen, want soms is het best moeilijk om vegetarisch te zijn net zoals op een feestje, wat voor tips heb je daarvoor? O ja en wat voor kleding is het beste voor mensen met beneden dunne, boven dikke benen, en wel brede heupen alleen slanke armen? Ik snap het heel goed als deze vraag een beetje verwarrend is hoor! maar ja!

 • beautifulday4makeup |

  Leuke antwoorden heb je gegeven

 • Tine |

  Hey Jiami!!

  Ik heb een vraag voor je. Heb je tips over hoe je best je eigen kledingstijl kan ontdekken? Ik heb nu nog de standaardkleren ‘broek, t-shirt, vestje en klaar’ en wil daar graag iets aan veranderen. Natuurlijk kan ik niet zomaar al m’n kleren van nu weggooien en allemaal in één keer nieuwe kopen. Daarom vroeg ik me af of je tips hebt welke basic items je eerst kan aankopen en waar je dan vanaf kan verder bouwen voor een nieuwe en geslaagde look. Ik draag niet erg graag rokjes omdat ik elke dag op de fiets moet, maar misschien als ik een goed zwart shortje van de Hema aanschaf dat ik hier wel meer voor open sta. Skaterskirts en plooirokjes vind ik alleszins heel erg mooi. Ik heb er nu nog maar ééntje. Ik weet ook niet erg goed wat ik daarop aan kan, crop tops zijn wel heel mooi daarbij, maar die draag ik liever niet. Kortom, ik zou het fijn vinden als je wat tips gaf voor een kleerkasttransformatie 😉 Heel erg bedankt alvast!!

  Vele groetjes!

 • Neeltje | Thoughts in Style |

  Leuk weer zo’n Q&A! Ik ben ook echt verslaafd aan een boterham met pindakaas haha.
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Manon |

  leuke vragen, het Catrice wenkbrauwsetje gebruik ik ook echt elke dag.

 • Melissa |

  Wat is (of zijn) je favoriete tv-serie(s)?

 • vera |

  Leuk om te lezen!

 • Wigdan |

  Ik ben het eens met Cathelijn

 • Emma |

  Wat een leuke vragen en antwoorden! Cornetto’s zijn zo lekker, vooral karamel, yumm! Wat ik me afvraag is wie jou foto’s altijd maakt voor bijv. outfits, of doe je dat zelf en zo ja, hoe? Met een afstandsbediening ofzo? 🙂
  X Emma

 • Elsbet | La Vie Pure |

  Oh, ik vind dit zo’n leuke artikels!

 • Tessa | Raspberry & Ripped Jeans |

  Yay! Wat super leuk weer om te lezen! Verse Noodlesoep is zooo geweldig! Utrecht en Amsterdam zijn ook mijn favoriete steden in Nederland! 🙂 Liefs

 • Lies |

  Heel erg leuk om je antwoorden te lezen! Een broodje pindakaas vind ik zo af en toe ook heerlijk om te eten. De Skippy pindakaas ken ik nog niet, dus toch maar eens een keer daar naar gaan kijken haha.

 • Fleur |

  Leuk!!!!

 • Isabella |

  Leuk leuk! Een gouden Iphone 6 is wel erg gaaf hoor, ik ben jaloers! 🙂 Liefs

 • Didem |

  ahh de vragen zijn echt leuk deze keer! Ehmm *denk 15 min na voor een goede vraag die dan hopelijk wordt gekozen* vind je jezelf verwend (totaal niet lullig bedoeld hoor, maar ik bedoel meer omdat je wat wij meiden van een krappe budget genaamd kleedgeld moeten kopen, krijg jij natuurlijk allemaal gratis opgestuurd.)

  Love,
  Didem.

 • Eline |

  Voor de volgende Q&A: Op welke sport zou je wel willen?

 • Jazz |

  I know that you love wearing your rings so which one would be your utter favourite one? Good luck on decidingxx

 • Frederieke |

  De Q&A’s vind ik altijd zo leuk!

 • Anna |

  Leuk artikel Jiami! Liefs

 • Rhodé |

  Gewoon een random vraag: wat ga je met je oude telefoon doen? 😉

 • Janneke |

  Ah, super toffe foto met de meiden!
  Liefs!

 • Lisanne |

  Yay, leuk om te lezen! Ik ga het wenkbrauwsetje van Catrice ook maar eens proberen denk ik. Die lijkt me fijn!

 • Denise |

  Altijd leuk om te lezen die Q&A’s! Mijn vraag voor de volgende keer: als je een dag iemand anders mocht zijn, wie zou dat zijn en waarom?

 • Pip |

  Ten eerste, super wat je allemaal doet!!❤️

 • mirjam |

  heey leuke q en a. ooh over home alone (vind ik ook leuk) die kevin uit 1 en 2 is nu rond de 30 maar hij is
  dik aan de drugs en ligt nu op sterven, gek weetje hij was super schattig toe hij klein was :((((((

 • Annemiek |

  Het is toch Collection 2000, haha

 • Jennifer |

  Erg leuke Q&A om telezen!!

 • Melanie |

  jaahaa, ben het helemaal met je eens, boterhammen met pindakaas zijn echt goddelijk!! 🙂
  ik heb een ook een vraagje 🙂 lijkt je spelen op een muziekinstrument leuk? of bespeel je er al een?

  xoxo

  ps. ik speel harp en piano 🙂

 • hello |

  heyy,
  zou je een keer een q&a via ask willen doen? (: :love: :p

 • Larissa |

  Ha super leuk om te lezen en ik heb nu echt ineens zin in bami. Als ontbijt ja!!

 • Lilia |

  Oeeh, leuk artikeltje Jiami! Ik heb trouwens net een blogpost geschreven over mijn favoriete bloggers en Youtubers, en jij bent er eentje van! Je kan ‘m checken op m’n blog ;). xo

 • Zahra |

  Ik vind het geweldig dat je dit zegt
  Nog een ding kun je een video maken van je camera en apparatuur

 • Julia |

  Heeey jiami!
  Zou je een keer je make-up collection willen laten zien! Ik vind dat altijd heel leuk om te kijken en ben heel benieuwd hoe de jouwe eruit ziet!
  Groetjes x

 • Eilish (artisticstateofmind) |

  Het catrice wenkbrauwsetje gebruik ik ook met veel plezier! Erg fijn!

 • Jorein |

  Leuk artikeltje! En ja: boterhammen met pindakaas zijn echt hemels. Rijstwafels met pindakaas zijn ook heel erg aan te raden (ja, ik spreek uit ervaring! 😀 )

 • Isabelle |

  Kijk je tv-series? En zo ja, welke?

 • ellen |

  Leuk om te lezen Jiami! 🙂

 • Hanne |

  Een vraag naar aanleiding van Teske’s artikel over dierenproefvrije make-up. Zou je het ooit overwegen om geen producten meer te gebruiken die getest worden op dieren?

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites