Uncategorized

Question & Answer #6

december 4, 2014 | by Jiami


Hoihoi! Vandaag heb ik een question & answer voor jullie, waar ik enkele vragen beantwoord die jullie mij hebben gevraagd. Vragen die echt over van alles gaan. Super veel leuke reacties op gekregen vorige keer, thank you! 🙂

Welke celeb zou je willen ontmoeten en wat zou je hem/haar dan vragen?

Oh jeeeeez, wat een moeilijke vraag!! Ik zou denk ik geen celeb als Beyoncé willen ontmoeten. Want ach, wat heb je daar aan? Het is wel leuk, maar ik denk niet dat ik het graag genoeg wil. Misschien dat ik dan eerder zo iemand als Nelson Mandela zou willen ontmoeten. Een heel inspirerend iemand. Over de vraag zal ik echt lang moeten brainstormen, maar het lijkt me zo tof om zo iemand te ontmoeten (mits die nog leefde)

Welk land zou je willen wonen (je mag geen Nederland kiezen)?

Ik zou dan voor Scandinavië gaan omdat het mij daar heel erg aanspreekt. Mooie landen en volgens mij past hun cultuur ook nog goed bij die van Nederland. Al moet ik eerlijk toegeven dat Engeland me ook heel tof lijkt, of Nieuw-Zeeland (dat schijnt ook een prachtig land te zijn!)

Ik ben de laatste tijd veel bezig met websites maken enzo. Ik vroeg mij af hoe jij het geleerd hebt om zelf een WordPress thema te maken. Heb je misschien wat handige sites of andere bronnen die ik kan gebruiken om dit te leren?

Voor het maken van een WordPress theme raad ik tutorials op YouTube aan, ik vind dit altijd een hele fijne manier om te leren. 🙂 Anders hebben sites als Treehouse volgens mij ook wel van die gidsen? Als je googlet op ‘how to build a wordpress theme’ vind je zo onwijs veel.

Zoeva kwasten of Real Techniques?

Mocht je voor budget gaan, ga dan voor Zoeva. Kwalitatief vind ik Real Techniques fijner.

Wat is de kleur van je badkamertegels?

Lol. Ehm, wit?

Waar winkel jij online het meest?

Boohoo vind ik geweldig! Daarnaast vind ik Topshop en River Island ook heel erg leuk. Topshop is echt mijn all time fav en die komt binnenkort ook in Amsterdam, dat vind ik echt heel leuk. Aaaaah leuk leuk leuk leuk.

Wat voor profiel doe je/ga je doen?

Die vraag krijg ik heel vaak, haha. Maar ik doe momenteel (ik zit in de 4e) E&M met de vakken: Nederlands, Engels, Wiskunde B, Management & Organisatie, Geschiedenis, Economie, Beeldende Vorming, Duits, Maatschappijleer, CKV en Algemeen Natuurwetenschappen. Maar de laatste 3 zijn verplicht in mijn leerjaar.

Waar komt die trui vandaan boven de vraag over je omgeving en YouTube?

Ha, dat is deze foto hierboven. Deze komt van Choies. Sowieso ook een van mijn favoriete truien, die zie je ook vaak in de header. Draag op enkele foto’s deze trui.

Waar heb je de statement ketting van de 4e foto in dit artikel vandaan? Ik vind hem
echt heel leuk namelijk!

Dat is ook de foto hierboven, haha. Deze komt van Beautiful-Bijoux.

Ik had als vraag hoe jij aan je inspiratie voor al je toffe outfits komt?

Eigenlijk van overal en nergens. Internet (Tumblr, Weheartit, Lookbook, YouTube), mensen om me heen.. maar om heel eerlijk te zijn zoek ik meestal gewoon wat uit mijn kledingkast. As simple as that.

Wat vind jij mooie namen?

Finn, Tiffany, Fenna…

Yay, dat waren de vragen voor deze keer! Ik vind het altijd heel tof als jullie leuke/originele/grappige/interessante vragen hebben en die mag je dan ook altijd achter laten. Uit de reacties van deze keer kies ik enkele vragen voor de volgende question & answer.

Liefs! xxxxx

 • Els |

  leuke vragen en nog leukere antwoorden!

 • hannah |

  Leuke Q&A! Echt leuk dat je Scandinavische landen leuk vindt, en Finn en Fenna zijn ook Scandinavische namen:-)

 • Karin |

  Wat een originele vragen zeg en leuke antwoorden natuurlijk!

 • daphne |

  Eeehm je wil slapen met een dooie man? :p

 • Margot |

  Die witte trui is inderdaad erg leuk!

 • Eline |

  Wat een leuke vragen. Dit soort artikels vind ik altijd zo leuk om te lezen ^^

 • Inge | blogboutique |

  Wat een leuke Q&A! Leuke antwoorden ook! Vind dit echt leuk om te lezen.

 • Nathalie |

  ik heb geen vraag, maar wil wel graag iets zeggen; ik vind dat je enorm gegroeid bent! Volg je al een tijdje, maar vind de kwaliteit steeds hoger worden! Top!

 • Kiss & Make-up |

  Leuk beantwoord! De grappigste vraag is echt wel die over je badkamertegels, lol, what the eff?

 • natasha |

  Erg leuk artikel!

  Liefs x

 • Anne-laura |

  Die ketting is echt prachtig ♥

  Wat is je favoriete kerst film?
  of Wat is je favoriete thriller c:

  Liefs Anne-Laura

 • Neeltje | Thoughts in Style |

  Wat leuk weer zo’n Q&A! Die witte trui is inderdaad erg leuk!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Lobke- Lobelle |

  Jaa Scandinaviën, vooral Zweden! Jag älskar landet! Ik kom er al 1 a 2 keer per jaar in ins huis daar en ik vind dat zo fijn. De mensen daar zijn aardig, het land en de natuur prachtig en het is gewoon zo anders dan Nederland. Helaas willen mijn ouders er niet (meer) permanent wonen, anders was ik wel gebleven. Ben je er al eens geweest? Ik kan het je zeker aanraden! Mocht je ooit nog een keer vragen hebben met betrekking tot vakantie kan je me altijd mailen!

  Puss och kram (kus en knuffel) Lobke

 • Julia |

  wooow, we hebben bijna dezelfde vakken, ik heb alleen geen wiskunde B maar A. 😆

 • Noa |

  Ik vind het altijd leuk als je zo nu en dan een Q&A doet!
  Ik ben ook 15 en ik zit ook in 4vwo met het profiel E&M! Maar ik heb in plaats van M&O aardrijkskunde gekozen en heb natuurkunde als extra vak

 • Tessa | Raspberry & Ripped Jeans |

  Ahh wat een super leuke vragen weer! Er zitten echt originele dingen tussen! Leuk ook om je antwoorden te lezen! Liefs

 • Emma |

  Wat een leuke Q&A weer, zo tof om te lezen! Scandinavië is inderdaad heel leuk, alleen die talen vind ik zo apart haha.. Die foto is echt zo leuk (die trui trouwens ook!)
  X Emma

 • Didem |

  Wat een top vragen, ik vind je antwoord op je de eerste vraag heel mooi, echt heel sterk, Top!!

 • Marlissa |

  Ja, Beyonce wil ik ook wel ontmoeten!

 • Leonie | AllAboutLeonie |

  Jaaaa die ketting is echt prachtig! :love:

 • Famke |

  Wat leuk om te lezen.
  Grappig om te zien dat we bijna hetzelfde pakket hebben. Ik heb alleen Wisunde A, aardijkskunde en spaans. Geen beeldende vorming en duits

 • Rahma |

  Ik vind je Question&Answer artikels altijd echt heel leuk! Ben altijd helemaal happy als ik die titel zie staan

 • Anouk |

  Super leuk om elke keer iets meer van je te weten te komen! Grappig he dat mensen je outfits echt bewonderen terwijl je zelf het idee hebt dat je gewoon iets hebt gepakt. Erg leuk!

 • Esther |

  Wat zijn je guilty en healthy pleasures ? 🙂

 • isa |

  hey lieve jiami, als er een #7 aan komt heb ik een vraag voor je: wat doe je het liefst in je vrije tijd?

  😆

 • Joëlle |

  Leuke vragen en antwoorden!!
  Wat doe jij voor en na het stijlen van je haar voor een producten in je haar zodat het beschermt en blijft zitten (ook met dit weer)

  XXX Joëlle :kiss:

 • Eline |

  Ik had het artikeltje veel te snel uit! Ehm, geen vraag hihi.

 • Yvett |

  Topshop in Amsterdam is echt awesome 😀

 • Fenne |

  Fenna en Fenne, so close…

 • lapurevie |

  Oh, weer zo’n toffe vragen!

 • jolienvs |

  Witte badkamertegels? Zo interessant, haha. 😀 Leuke post!

 • Christine |

  Je bent een topper! 🙂

 • Lieve |

  Hoe kan het dat jij wiskunde B doet bij EM? Bij ons is het wiskunde A, bij EM of CM en wiskunde B bij NG of NT.. Of mocht je zelf kiezen? Xx

 • Mandy |

  Haha die vraag over je badkamertegels, lekker random 😉 Maar leuke vragen en antwoorden! 🙂

 • Elise | The Beauty Suitcase |

  Ik vind dit altijd super grappig om te lezen! Wat is je favoriete drankje bij Starbucks?

 • laura |

  FINN!!!
  haha moest ik even zeggen

 • Helen |

  Deze vraag is waarschijnlijk al heel erg vaak gevraagd, maar ik heb gezien dat je hem nog niet in je Q&A’s beantwoord hebt, dus: welke camera gebruik je? Ik weet dat het een Canon is, maar welk model?

 • beautifulday4makeup |

  Leuk om je antwoorden te lezen en die trui staat je idd prachtig!!!

 • Frederieke |

  Wat een leuke Q&A! ♥

 • Sanne |

  Hii, wat een superleuk artikel! Mijn profiel lijkt heel erg op dat van jou alleen dan zonder M&O en wiskunde B^^ Mijn vraag is: wat is je favoriete budget product/merk?
  xxx

 • Jolin |

  Ik was aan het lezen en zag ineens mijn vraag voorbij komen!
  Haha, badkamertegels, dat vraag ik echt aan iedereen :p
  De mijne zijn trouwens blauw.
  Echt weer een leuk artikel, ik vind echt dat je zo goed kunt schrijven!
  Mocht je nog een vraag zoeken:

  Ben jij één van die mensen die bij iedere dag van de week een kleur ziet, bijvoorbeeld: maandag = blauw, dinsdag = oranje etc.? Zoja, welke kleuren hebben de dagen dan bij jou?

  Jah, ik weet het: weer een gekke vraag, maarja, altijd leuk toch? 😀

 • Miss Happinez |

  hahaha, ik vraag me af waarom iemand wil weten welke kleur je badkamertegels zijn….

 • Isabelle |

  Wat is je favoriete boek?

 • Desi |

  Wat is je favoriete ( budget ! ) sieradenwinkel of webshop ? Ben namelijk op zoek naar een leuk horloge x lot of love 😮

 • Mila buffels |

  Heej Jiami ,

  Jij hebt zo een toffe blog en zo’n leuke artikels! En ik heb ook een blog maar ik heb soms geen inspiratie voor artikels , mijn vraag is dus heb jij leuke blog inspiration ideas en vanwaar haal je altijd je inspiratie? XXX mila :love:

 • Lisanne |

  JAAA weer heel leuk om te lezen! Scandinavië lijkt me ook prachtig. Zou daar echt eens heen willen.

 • Ozge |

  Welke kerstfilm blijft leuk om elk jaar weer te kijken ?

 • Charlotte |

  Aaah wat een leuke vragen & antwoorden dit keer, mijn vraag voor de volgende keer: Heb je één woord om uit te drukken wat je er van vind wat sommige fans wel allemaal niet voor je doen/over je zeggen (positief juist hé, kon de vraag niet echt goed verwoorden haha)?

 • The style kitten |

  Super leuke Q&A.
  En ik had ook een vraag: Hoeveel kleed geld krijg jij per maand?
  http://thestylekittenlovesstyle.blogspot.nl/

 • Birgit |

  Wat zijn je favoriete winkels in Amsterdam?

  Ik wil er in de kerstvakantie graag winkelen.
  x

 • Karlijn |

  Zoeva is toch niet goedkoper dan Real Techniques? Ik vind Zoeva best prijzig.. Helaas want ik wil die kwasten erg graag 🙁

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites