Q&A

Q&A – hetero of lesbisch, schoenen en vooroordelen

IMG_0299

Ik vraag me –lekker random– af wat je lievelingsfruit is?

Dat gaat bij mij altijd in fases, ik hou heel erg van pruimen, watermeloen, nectarines, kiwi’s, frambozen en kersen. Echt één specifiek heb ik niet. Oh, is avocado fruit? Want die hoort dan ook in het rijtje.

Heb je ooit getwijfeld over je geaardheid of meiden aantrekkelijk gevonden?

Ik geef eerlijk toe dat ik daar natuurlijk wel eens over na heb gedacht, ‘hoe zou het zijn als ik nu een meisje tegen kom waar ik verliefd op word?’ Het kan gebeuren, daar ben ik mezelf van bewust maar tot nu toe heb ik nog nooit het gevoel gehad dat ik me aangetrokken tot meisjes heb gevoeld. Ik zou het niet erg vinden als ik op meisjes zou vallen, maar ik kan me best voorstellen dat het het leven niet makkelijker maakt – wat ik persoonlijk jammer vind gezien het een teken is dat het nog niet 100% geaccepteerd wordt in onze maatschappij.


Wat zijn jouw all time favoriete schoenen?

Er zijn een paar schoenen waar ik niet uit kan kiezen en waar ik veel op terug val, maar sowieso mijn Clarks! Deze lopen gewoon ge-wel-dig en ze combineren ook heel erg makkelijk. Maar de laatste tijd draag ik mijn platform brogues ook heel erg veel, die passen ook bij een hoop outfits en ze geven het toch een extra soort touch.

Hoe heb je tegen je vriendinnen en familie gezegd dat je een eigen blog hebt?

Mijn ouders die wisten het wel, maar aangezien ik vaak al sites maakte als klein meisje wuifden ze het een beetje weg. Voor hen was het inmiddels al de 28937e keer, dus was het niet speciaal. Mijn vriendinnen kwamen er zelf achter nadat ze mijn blog ergens voorbij hadden zien komen en die waren toen gelijk enthousiast.

 Hoe oud zou je willen worden?

Een specifieke leeftijd heb ik niet, net zo lang ik gelukkig ben, dan ik sterf liever op een jongere leeftijd zonder te hoeven lijden, dan oud worden met de laatste jaren een hele hoop pijn.

Wat is je favoriete kledingstuk in de winter?

Mijn Acne sjaal! Ik kan niet zonder, haha.

Wat denk je dat jouw vooroordelen zijn? Dus wat denk je dat mensen die jou niet kennen en je zo op het eerste gezicht zien van je denken?

Ooooh, moeilijk… mmm. Ik heb geen flauw idee hoe mensen over mij denken, maar ben wel heel benieuwd wat voor vooroordelen mensen zouden kunnen hebben, ben dus ook benieuwd naar wat jullie denken. Persoonlijk denk ik misschien dat ik in eerste ogenblik misschien wat erg meisje-meisje kan overkomen of misschien arrogant, maar ik heb echt geen flauw idee eerlijk gezegd.

 


35 reacties op “Q&A – hetero of lesbisch, schoenen en vooroordelen”

 1. Angela zegt:

  ik vind je Q&As altijd super leuk om te lezen, ik houd ook heel erg van watermeloen en sjaals zijn voor mij ook een must in de winter!

  [Antwoord]

  Eline Reply:

  Ik heb een vraagje voor de volgende Q&A: wat voor profiel keuze heb je,met welke vakken? En welke studie ben je er van plan mee te doen?

  [Antwoord]

 2. Anoniem zegt:

  Leuke vragen weer! Alleen bestaat er wel nog meer tussen hetero en lesbisch! :)

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Yes, tuurlijk haha, maar heb het even kort en bondig zo in de titel gezet aangezien dat kernwoorden zijn waar het over gaat. Ben het helemaal met je eens, maar kan natuurlijk niet een hele titel wijden aan die vraag (als je snapt wat ik bedoel haha).

  [Antwoord]

 3. Lifetimes zegt:

  Het is echt zonde dat onze maatschappij het nog niet voor de volle 100% accepteert als je op iemand van hetzelfde geslacht valt. Daar moet toch echt een keer verandering in gaan komen. Ik hoor trouwens steeds meer mensen over de Acne sjaals. Ze lijken me onwijs fijn, maar ik vraag me wel echt af of ze het geld waard zijn. Xx

  [Antwoord]

 4. Nova zegt:

  Arrogant? Echt niet hoor! Er zullen vast een paar mensen die dat vinden, maar ik echt niet!😘😘

  [Antwoord]

 5. Wat een originele vragen altijd, leuk om te lezen!

  [Antwoord]

 6. Melissa zegt:

  Jiami,

  Waar heb jij eigenlijk je Clarks vandaan?

  X

  [Antwoord]

 7. Larissa zegt:

  Vind jouw Q&A’s altijd zo leuk en persoonlijk! Die sjaal van Acné is echt prachtig, on the wishlist!

  [Antwoord]

 8. Isabella zegt:

  Die Clarks vind ik zo ontzettend leuk! En inderdaad, ik ben het helemaal met je eens over de acceptatie van geaardheid. Zo jammer dat mensen er toch nog moeilijk over doen.

  [Antwoord]

 9. Wat een leuke vragen, en wat weer een leuke antwoorden! Ik vind het leuk om te lezen dat je makkelijk in het vertellen over je blog aan je vriendinnen bent gegleden. Ik vond het super moeilijk, ze zijn allemaal heel blij en geven me veel complimentjes. Ik heb wel 1 vriendin die voor mijn gevoel af en toe lacht maar die snapt het niet, denk ik!
  Xoxo

  [Antwoord]

 10. Sophie @jiamixteskefan zegt:

  Altijd superleuk om te lezen dit!

  [Antwoord]

 11. Sophie @jiamixteskefan zegt:

  Als je voor 1 dag iemand mocht zijn, wie zou je dan willen zijn en waarom?

  [Antwoord]

 12. Anoniem zegt:

  Betaal jij al je kledingstukken zelf of betaal je het met het geld dat je verdient aan je bedrijfje:) (blog en Youtube kanaal)????

  [Antwoord]

 13. Echt moeilijk om voor jezelf te bedenken hoe anderen jou zouden kunnen zien. Ik zou het voor mezelf dus echt niet weten, haha. Wat ik wel wil weten is wat je uniek vindt aan je blog. Niet persé wat jou beter maakt, maar wat dus echt uniek is aan je blog.
  Liefs!

  [Antwoord]

 14. Silke zegt:

  Jippie, superlief dat je m’n vraag beantwoordde! Leuke antwoorden ook opnieuw 😀

  [Antwoord]

 15. Imke zegt:

  Alweer een heel fijne post om te lezen Jiami, leuk! Ik vind het ook jammer dat je geaardheid nog àltijd zo’n hekelpunt moet zijn… Ben dus blij dat je hier wat aandacht aan besteedt :) Heel mooie foto’s alweer ook, zo’n Acne sjaal staat ook nog hoog op m’n wishlist, maar dan wel in het beige of grijs <3
  XO IMKE | Pastellics

  [Antwoord]

 16. Wat een fijne Q&A, mooie antwoorden heb je gegeven!

  [Antwoord]

 17. Neelke zegt:

  Oh die Acne sjaals zijn zo mooi! En ik hou ook van je Clarks, staan supergoed. Leuke Q&A!

  [Antwoord]

 18. anna zegt:

  Leuk om te lezen! En nee, avocado is geen fruit, maar wel ontzettend lekker en gezond 😀

  [Antwoord]

 19. Anoniem zegt:

  Heb jij je eerste kus al gehad???

  [Antwoord]

 20. ‘Mijn Acne sjaal! Ik kan niet zonder, haha’ GUUURL! Ik voel je. Ben ook heel blij met mijne! Heel leuk dat je dit soort artikelen post. Open en eerlijk. Keep up the good work you little star! Je doet het super goed! X

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.