Outfits

Put your records on

Untitled-1

IMG_3327 IMG_3328   Untitled-2

IMG_3326

Untitled-3

Heee meiden, hoe is het ermee?

Ik heb vandaag weer een outfit. Stiekem voel ik me een beetje stom. Ik had hem voor vorige week ingepland, want ik droeg dit tijdens het Smashbox event, maar opeens had ik hem per ongeluk uit mijn planning gehaald en nu vind ik hem weer terug haha. Heel stom! Ach joh, ik hoop dat jullie het niet erg vinden. :)

Oké. Ik ben fan van crop tops. Het is jullie vast niet ontlopen. Ik heb liever wel dat ze goed aansluiten bij mijn kleren (op de bovenste foto is dat niet het geval, aangezien ik daar recht sta en deze crop top vrij los is, maar als ik normaal loop sluit die wel aan) en vandaar de high waisted broek erbij. Deze is van New Look en oh damn, love it! Ik ben zo blij dat het weer nu eindelijk wat mooier begint te worden. Hallo korte mouwen en hopelijk binnenkort ook shortjes (maar om de kou toch nog een beetje te bestrijden mijn leren jack, haha).

De outfit die ik draag is lekker simpel. Normaal ben ik geen grote spijkerbroeken fan, maar ik maak voor deze geweldige high waisted maar al te graag een uitzondering. Hij zit ZO goddelijk, hij is een beetje strecht. Daarnaast heeft hij ook een paar knopen. Mooi detail. Oh en hij heeft geen gulp. Scheelt weer want dan hoeven we niet op te letten of ‘ie wel open staat. 😉

Vandaag ben ik weer op weg naar Amsterdam. Haha, klinkt jullie misschien wel bekend in de oren. Dit is zeker niet m’n eerste keer, maar elke keer blijft het gewoon leuk. Wat ik ga doen hou ik lekker geheim, ha. Jullie zullen het nog wel voorbij zien komen, maak je geen zorgen. <3 Het is in ieder geval leuk!

Overigens heb ik een heerlijk liedje voor julie ge-embed. Een oud liedje, maar ik heb hem leren kennen door de Spotify advertentie. Ik hoorde steeds de regel ‘put your records on’, en die beat erbij vond ik hemels. Heb hem opgezocht en kwam uit op een liedje uit 2006. Ach joh. Ik word helemaal vrolijk van het liedje. En dan vooral het refrein! Hebben jullie nog fijne lente liedjes waar jullie vrolijk van worden? Sharing is caring! 

Liefs,

Jiami. x


top Forever21
broek  New Look
vest Loavies
armbanden Lana’s sieraden
horloge Daniel Wellington

ringen Eve Wild
bandana Episode
ketting Loavies
zonnebril Loavies
schoenen  Converse


104 reacties op “Put your records on”

 1. Svenja zegt:

  Je outfit is prachtig. Crop tops zijn echt leuk, en staan je ook heel goed. Het jasje vind ik ook super gaaf. En wat een heerlijk zomers nummer heb je toegevoegd. Veel plezier vandaag in Amsterdam!

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Dankjewel Svenja. :)

  [Antwoord]

 2. Tessa zegt:

  Leuke outfit. Staat je erg leuk.

  Liefs

  [Antwoord]

 3. Stoere outfit! Staat je goed.

  [Antwoord]

 4. Dionne zegt:

  Wat een leuke, stoere outfit!

  [Antwoord]

 5. Superleuke outfit, vooral de cropped top is echt prachtig.

  [Antwoord]

 6. Dagmar zegt:

  Deze outfit staat je echt heel mooi! De kleur laat je stralen en mooie accessoires! Love the look!

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Ahw, dankjewel Dagmar.

  [Antwoord]

 7. Lauriëtte zegt:

  Hele mooie outfit! Leuk ook met dat leren jasje!

  [Antwoord]

 8. Je broek vind ik super! Ben zelf nog op zoek naar zo’n eentje :) En het liedje is erg leuk, vond hem destijds (is dat alweer 2006?) ook erg mooi en werd er helemaal vrolijk van!

  [Antwoord]

 9. Fanka zegt:

  Mooie outfit! Waar komt de ketting vandaan?

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Staat onder het artikel! :) Hij is van Loavies.

  [Antwoord]

 10. Tessa zegt:

  Wat ben je toch een mooie meid! Deze outfit staat je weer zo gaaf! Ik vind je shirtje heel erg tof!

  xxx

  [Antwoord]

 11. femketje zegt:

  gaaf met die top 😀

  [Antwoord]

 12. Lara zegt:

  Leuke outfit, je crop top is echt heel erg mooi!

  [Antwoord]

 13. Eline zegt:

  Super leuke outfit!!

  [Antwoord]

 14. Pleun zegt:

  Leuk outfit! Die crop top is zoooo leuk! Ik zag er bij de forever 21 nog in liggen, maar die was niet in mijn maat :( Veder staat die blauwe kleur je erg mooi! En door die broek lijk je een stuk langer!

  [Antwoord]

 15. Sophie zegt:

  Hele leuke outfit! Ik ben gek op high waisted dingen in combinatie met een crop top!

  [Antwoord]

 16. Naomi zegt:

  Hele leuke outfit! Je croptoobheeft zo’n mooie kleur!

  [Antwoord]

 17. jolynn zegt:

  leuke outfit staat je echt heel erg leuk. xx

  [Antwoord]

 18. Sarah zegt:

  Leuke outfit! Ik vind je broek echt geweldig :) Staat je heel mooi!

  [Antwoord]

 19. Leuke outfit, staat je heel goed!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.