Pluk Amsterdam: lunch hotspot

17 oktober, 2017

De 9 straatjes is een van mijn favoriete gebieden in Amsterdam, het barst er van de leuke winkeltjes en plekjes. En een van mijn favoriete plekjes daar is Pluk. Pluk is een breakfast/lunch plekje met allerlei lekkere verse smoothies, sandwiches, salades en bowls. De acai bowl is onwijs lekker en ook de smoothies behoren tot mijn favorieten.

Naast al het lekkers dat ze hebben, verkopen ze ook een heleboel interieur en lifestyle items. Zodra je de winkel binnen loopt, zal het gezellige en toffe interieur je ongetwijfeld al opgevallen zijn. Extra leuk dus om te weten dat ze in dezelfde stijl ook heel veel leuke items verkopen. Van leuke tasjes, tot mokken en notitieboekjes; altijd als ik bij Pluk kom word ik een beetje hebberig. Ze hebben zulke toffe items! Je kunt de items ook in hun webshop krijgen, mocht je benieuwd zijn.

Al met al is Pluk dus zeker het bezoeken waard als je in de 9 straatjes bent. Neem er even een pauze tussen het winkelen door; al is het om nog even verder te winkelen of om even bij te komen met een lekkere koffie of smoothie of een bowl.

Bezoek hun website voor meer info, of bekijk het menu hier.

4 comments

 1. Comment by Eline

  Eline Reply 17 oktober, 2017 at 18:03

  Hier wil ik nou echt nog zo graag een keertje heen. Iedere keer zie ik weer heerlijke ontbijtjes en bowls voorbijkomen. Nu moet ik toch echt een bezoekje gaan plannen, want ik word hier hongerig van!

  [Antwoord]

 2. Comment by Britt van Ommeren

  Britt van Ommeren Reply 17 oktober, 2017 at 21:10

  Klinkt heerlijk!

  [Antwoord]

 3. Comment by Lololife

  Lololife Reply 21 oktober, 2017 at 13:58

  ben ik de enige die hier echt honger van krijgt

  [Antwoord]

 4. Comment by Annajulia_v

  Annajulia_v Reply 18 november, 2017 at 19:22

  Wat ziet het er lekker uit 🍂☕️🌵. En je nieuwe website ziet er ook heel vet uit👌🏽. Wel jammer dat je geen ‘serieuze’ dingen meer doet. Want dat is echt wat ik juist zo geweldig aan je vind.

  [Antwoord]

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go top