Outfits

Platform shoes

IMG_0967bIMG_0967IMG_0970c

Hoihoi!

Zoals jullie wellicht al wisten, zat ik in Londen afgelopen week. Toen we even een korte stop maakte bij Primark kwam ik deze platform sneakers tegen die ik echt heel tof vind. Ik had een beetje een haat-liefde verhouding met ze. Op de een of andere manier vond ik het prachtig, maar aan de andere kant was het niet helemaal mijn ding. Nu ben ik er heel blij mee, want eigenlijk vind ik ze gewoon heel erg leuk!

De foto’s zijn gemaakt op de dag dat we uit Londen vertrokken, dus vandaar dat ik er met mijn koffertje sta. Maar ik heb ze heel casual gecombineerd (dit waren mijn enige kleren die niet nat waren na de regenbui – dus veel keuze had ik niet), prima outfit voor in het vliegtuig. 

Loves,

Jiami


Come Get Fashion sweater Topshop jeans Primark schoenen


30 reacties op “Platform shoes”

 1. Anniek zegt:

  Oeh, wat een leukies Jiami, ze staan je echt top! Je hele outfit matcht trouwens ook echt perfect bij de achtergrond met dat zwart en wit :) Tof ook dat je in Londen was, ik hoop dat je lekker hebt genoten!

  [Antwoord]

 2. Wat een mooie locatie om foto’s te maken zeg!! Super leuke simpele outfit ook, goede keuze dat je de schoenen hebt genomen <3 Liefs

  [Antwoord]

 3. Larissa zegt:

  Wat een mega leuke schoenen! Ik heb niet een haat-liefde verhouding met de schoenen, maar met de Primark zelf. Ondanks dat vind ik deze schoenen echt heel tof! Oh, en je jas is leuk, lekker casual en past mooi bij de outfit! Liefs.

  [Antwoord]

 4. Ah ik vind ze heel tof! Ben sowieso een grote fan van platform schoenen :)
  http://www.project-nw.com/
  Fijne kerst Jiami!!

  [Antwoord]

 5. Suzanne zegt:

  Hele leuke schoenen, staan je echt heel erg goed. Have fun with it!

  [Antwoord]

 6. Ik denk dat deze schoenen echt heel lekker zitten! Hele leuke casual outfit :)

  [Antwoord]

 7. Emma zegt:

  Heerlijke reisoutfit inderdaad! Ik vind je sneakers zo gaaf<3

  [Antwoord]

 8. Tessa zegt:

  Wat een leuke schoenen! En I love Londen! Als ik je foto’s zie wil ik gelijk weer terug haha.
  Liefs, Tessa

  [Antwoord]

 9. Liefs Hannah zegt:

  Hey Jiami,

  ik vind dat jij echt toffe outfits maak! De schoenen zijn ook erg mooi!
  Je bent echt een inspiratiebron voor mij ❤

  Liefs Hannah

  [Antwoord]

 10. cato weemaes zegt:

  Super mooie locatie voor foto’s en ik vind die platform sneakers trouwens ook echt heel erg tof !

  [Antwoord]

 11. Emma zegt:

  Hele simpele maar wel gave outfit Jiami! Ben benieuwd naar alle posts over londen!

  [Antwoord]

 12. Saskia Gerlofsma zegt:

  Wat tof! Ik ben verliefd.. Verliefd op jou schoenen 😍 Echt mega mooie picture ❤️

  Xx

  [Antwoord]

 13. Bettie zegt:

  Wat een leuke schoenen!! Misschien moet ik binnenkort maar even kijken bij de Primark

  [Antwoord]

 14. anna zegt:

  Die schoenen vind ik juist bij jou passen, heel gaaf! Mooie foto’s ook. Fijne reis!

  [Antwoord]

 15. Eline zegt:

  Wat een toffe schoenen, heel erg vet zijn ze!

  [Antwoord]

 16. Heel tof! ik houd van platform schoenen!

  [Antwoord]

 17. Dionne zegt:

  Gave foto’s! Ik vind je schoenen heel tof!

  [Antwoord]

 18. Edith Sofia zegt:

  Wauw prachtige locatie en nice shoes!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.