Personal

Personal: in het ziekenhuis en een half jaar! :D

Normaal komt er een artikel om 7 uur online. Maar wegens omstandigheden was dat vandaag niet mogelijk. Er is wéér een personal bericht. Een beetje veel de laatste tijd, ik weet het. Maar deze is wel belangrijk en waarom? Ik kan komende tijd niet zoveel bloggen. Ik lig namelijk in het ziekenhuis. Jammer genoeg. Afgelopen donderdag moest ik langs de kinderarts en mijn tempratuur was zo laag dat het gevaarlijk was. Hetzelfde gold voor mijn gewicht. Mijn pols was ook niet aan de sterke kant en mijn hele lichaam was er eigenlijk slecht aan toe.
Woensdagavond was ik nog heel enthousiast op twitter en tweette ik: ‘net bij de albert heijn met paps een aardbeienvlaaitje gehaald. gewoon, omdat ik daar zin in had. 😀 en ja ik heb hem gewoon opgegeten…’ Ik had als extraatje gewoon een aardbeienvlaaitje gegeten! Ik was ontzettend trots. Ondanks alles wat er was gebeurd was ik toch afgevallen. Toen ik op de weegschaal bij de kinderarts stond en mijn gewicht zag was ik stil. Doodstil. Ik wist wat het getal betekende en de arts vroeg: ‘Wat vind je ervan?’ … Stil was ik. Sprakeloos. En ik kon huilen. Ik wou niet naar het ziekenhuis. Ik had het gevoel dat de wereld even stil stond.
De kinderarts vond dat alles met spoed moest gebeuren. Ze had gelijk een ziekenhuis geregeld en we zijn met een taxi naar het ziekenhuis gegaan. Toen we daar waren kreeg ik gelijk een kamer en zijn mijn ouders mijn spullen gaan halen. Daar lag ik dan. In een bed. Ik mag alleen op bed liggen en uitrusten. Lopen is ten strengste verboden en in bed probeer ik mij te vermaken. Ik mag alleen heel weinig doen. Er mag momenteel ook nog geen bezoek komen alleen mijn ouders. Maar die mogen alleen binnen een bepaalde tijd. Veel uren krijg ik dus gezelschap van de zusters of zit ik alleen. Het leuke is wel dat ik in een kinderziekenhuis lig. Af en toe loopt er een schattig jongetje langs of fiets hij voorbij op de fiets. Hahah! Geweldig!
Hoelang ik hier blijf? Nobody knows. Het zal langer dan 2 weken zijn, dat staat vast. Maar ik eet goed en doe mijn best om hier zo snel mogelijk weg te gaan. Want het is hier afschuwelijk. Ik weet niet of er artikelen online komen. Af en toe probeer ik nog iets te posten maar dat zal minder dan normaal worden.

IMG_2159

Wat betreft het eten.. niet denken dat ik met een slangetje word gevoed hoor! Haha. Dat gebeurt alleen als je écht weigert te eten. Ik doe dat gelukkig niet. Ik eet gewoon prima en krijg elke dag zelfs een menukaart met wat ik wil avondeten. Heel luxe haha! Echter is er altijd wel gezelschap als ik moet eten. Of mijn ouders of de zusters. Hierboven zie je wat ik gisteren at. Koolvis, aardappelpuree en worteltjes. :) De vis was best lekker. De worteltjes waren naar mijn smaak iets te zoet. De puree was prima. Maar ik denk dat ik volgende keer toch wat anders neem, haha. Wassen moet ik ook in bed doen met een washandje. Douchen mag momenteel niet als het wat beter gaat hopelijk wel. Ik mag ook niet naar het toilet. Als ik mijn behoefte moet doen geef ik een seintje en komt het toilet. Hoe? De zuster komt met een soort stoel met een po. Ik denk dat het al duidelijk is. Right?

IMG_2158

De eerste nacht was ook heel eng. Het plaatje hieronder doet je misschien een beetje aan zo een ziekenhuisfilm denken haha. Ik dacht er zelf ook gelijk aan! Van die curves die je hartslag meten en of je nog ademt bijhouden. Oké, ik lig niet op sterven hoor. Maar de eerste nacht kreeg ik een soort draadje om mijn teen die mijn pols kon meten. Stiekem vond ik het heel raar om op dat schermpje de slagen van mijn pols te zien. Voor ik ging slapen keek ik steeds naar het schermpje. Toen ik dacht dat de curve een rechtte lijn maakte schrok ik. WAT? Ging ik dood?!?! Godzijdank zag ik dat het geen rechte lijn was. Oeps, foutje haha. Ik adem gelukkig nog.

IMG_2157

En nu tijd voor vrolijk nieuws! Mijn blog bestaat morgen precies een half jaar. Omdat ik in het ziekenhuis lig en niet zoveel kan bloggen ‘vier’ ik het alvast vandaag. Ik ben eerlijk gezegd héél trots op wat ik heb bereikt. Ik heb meer dan 580 volgers met Bloglovin’, meer dan 82 artikelen online geplaats, meer dan 3850 reacties.. wauw. Ik ben er even stil van. Ik ben zo ontzettend blij met mijn blog. Het is voor mij een geweldige uitlaatklep om mijn gedachtes te delen. Veel over lifestyle, fashion en beauty. En het leukste vind ik de bezoekers.
Ik had nóóit gedacht zoveel met een website te kunnen. En dat zo een klein ding je zo gelukkig kan maken? Raar om te beseffen. Maar ik weet dat er iets is waar ik trots op kan zijn. Ik ben jullie allemaal ontzettend dankbaar! <3

Thank you!


136 reacties op “Personal: in het ziekenhuis en een half jaar! :D”

 1. Jolijn zegt:

  Als eerste, wat vreselijk vervelend dat je in het ziekenhuis ligt. Ik weet hoe het is als je daar ligt, en je niet van het bed af mag. Je kan er niks aan doen. Gelukkig mocht ik altijd wel bezoek, maarja. Ik wens je heel veel beterschap, ook al voel je je misschien niet heel ziek, en ik hoop dat het gauw beter gaat ! Lig je in Utrecht, daar lag ik altijd ?

  [Antwoord]

 2. Pien zegt:

  Wat vervelend! En je dacht dat het nog wel zo goed ging! Ik kan begrijpen dat dit een enorme tegenvaller is. Maar ik weet zeker dat je er alweer snel uit bent. En het belangrijkste is: BLIJF GELOVEN IN JEZELF! want je kunt het ♥ harstikke veel beterschap!
  Wat supergeweldigfantastisch dat je blog al een halfjaar bestaat. Je bent echt mijn lievelingsblog! Je schrijft zo leuk, en maakt hele leuke filmpjes! Blijf vooral zo doorgaan! Ik wens je morgen een hele fijne dag, en word snel weer de oude.
  We denken aan je,
  Liefs Pien ♥

  [Antwoord]

  Violet Reply:

  Wat een lieve reactie! Hier heb ik echt niks aan toe te voegen. Je kunt het!♥

  [Antwoord]

 3. Josephine zegt:

  Ah, balen zeg. Maar ik weet het zeker, je kunt het! Ik vind het heel knap dat je het zelf beseft en dat je gewoon eet, trots en je komt er uit. Dat je dit artikel nog zo lekker vrolijk schrijft betekent dat je zó positief bent. Ook in alle comments en tweets, een en al positiviteit. Het komt allemaal goed ♥

  [Antwoord]

 4. Chantal zegt:

  Meis, heel veel sterkte. Gelukkig heb je je goede humeur nog! Laat Ana maar eens zien wie hier de baas is!

  [Antwoord]

 5. Trâm zegt:

  Vreselijk dat je in het ziekenhuis bent! Ik denk dat het je wel goed zal doen. Ik hoop dat je snel beter wordt. Ik zou het zelf niet kunnen meer ‘normaal eten’ en het echt onder ogen zien. Stay strong.

  [Antwoord]

 6. Yak Man zegt:

  Vervelend dat je in de ziekenhuis ligt, maar ja het kan niet anders.. Heel goed dat je eten nu wel heel erg goed op eet! En ik las het ja van je aardbeien vlaai, heel erg goed van je! Het komt vast wel snel weer goed :). Je wc ziet er zeer bijzonder uit, hihi.

  [Antwoord]

 7. Nynke zegt:

  Jemig, wat vervelend! Het komt vast wel weer goed! You can do it!
  Liefs,

  [Antwoord]

 8. Sanne zegt:

  Telkens ontzettend heftig om te lezen.. Je gaat er overigens echt super goed mee om en ik heb er echt alle vertrouwen in dat je binnenkort weer een stuk gezonder bent! Je mag echt trots op je zelf zijn :-)
  Don’t give up!

  liefs

  [Antwoord]

 9. Lindsey zegt:

  Jeetje, wat heftig zeg ! Ik volg je blog al een tijdje en zo ook de personal updates !

  [Antwoord]

 10. izzy zegt:

  hoi,
  jeetje wat balen dat je toch in t ziekenhuis ligt ondanks alle moeite. Maar vanaf kan het alleen maar beter gaan lijkt me. Heel veel sterkte en gefeliciteerd met je blog!

  [Antwoord]

 11. Judith zegt:

  Hè, wat vervelend allemaal!
  Hopelijk gaat het snel wat beter en mag je weer naar huis :)

  [Antwoord]

 12. Nicolien zegt:

  Wat er dat je in het ziekenhuis ligt. Heel erg veel gefeliciteerd met de verjaardag van je blog! Jammer dat je het niet uitgebreid kan vieren. Heel erg veel sterkte en ik hoop dat je snel het ziekenhuis mag verlaten. Knap dat je zo gemotiveerd bent om te eten.

  [Antwoord]

 13. Marloes zegt:

  Heel veel sterkte! Ik heb echt respect voor je meisje!

  [Antwoord]

 14. Lisa zegt:

  Ik vind het echt heel erg knap hoe je dit zo positief weet te vertellen, ook al is dit natuurlijk heel moeilijk. Ik weet zeker dat het goedkomt met je, zeker omdat je gewoon eet. Ik heb het natuurlijk al gezegd, maar nogmaals heel veel sterkte! ♥

  Oh, en gefeliciteerd met de (halve) verjaardag van je blog, echt heel knap hoe je al zo veel bereikt hebt in zo’n korte tijd!

  [Antwoord]

 15. lonneke zegt:

  Heel erg veverlend voor je meid !
  Ik vertrouw erin dat alles goed gaat komen, je kan het !

  En toch alvast gefeliciteerd met je geweldige blog.

  Liefs Lonneke

  [Antwoord]

 16. Xan zegt:

  Allereerst van harte gefeliciteerd met de blog 😀 Op naar een jaar. Woot woot. Verder wil ik je sterkte en succes wensen. En ik bid voor je. Hopelijk gaat het snel beter.
  Love,

  [Antwoord]

 17. LounaBeauty zegt:

  Wow meiske, wat een naar bericht. Schrik er van! :(
  Ik hoop dat het snel beter met je gaat! Dikke kus en een knuffel met veen moed en wijsheid! X

  [Antwoord]

 18. Priscilla zegt:

  Ten eerste, veel sterkte!! Het is idd heel rot dat je int ziekenhuis ligt en ik weet hoe het voelt om de hele dag maar in dat bed te zitten, maar het komt vast wel goed! Blijf geloven in jezelf!! Om het minder erg voor je te maken, ik had toen ik in het ziekenhuis lag 5 dagen bedrust!! Ik kreeg zelfs een po op bed :( en dat ook nog in een 4 persoonskamer, niet bepaald prettig! Maar er zijn vast hele liefdevolle mensen om je heen die je goed verzorgen!:) Sterkte meid!!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.