Travel

Packing for destination unknown

IMG_0495Hi all, hoe is het?

Op het moment ben ik aan het inpakken voor mijn reis morgen. Samen met Bas ga ik een paar dagen naar destination unknown. We besloten een paar weken geleden om spontaan een Srps.me te boeken. Want ach, waarom ok niet? We vertrekken morgen om 4 uur en komen zondag dan weer terug. Een korte trip dus, maar dat is juist ook weer heel gezellig.

Waar we komen, is nog een verrassing. Het enige dat ik weet is dat het daar warm is. De temperatuursverwachting is nu rond de 30 graden, dus shortjes en dergelijke gaan zeker mee. Ook een zonnebril en zonnebrandcrème mag ik niet vergeten. Persoonlijk heb ik een vaag vermoeden dat we naar Boedapest gaan. Maar goed, dit zegt natuurlijk niks. Vorig jaar was mijn vermoeden ook iets van Gerona, maar uiteindelijk belandde ik in Lissabon. Wat denken jullie? Ik vlieg vanaf Eindhoven (dus veel bestemmingen zijn uitgesloten) en het is rond de 30 graden… Exciting!

Maar goed, jullie horen nog wel van me waar ik beland.

Groetjes,
Jiami


18 reacties op “Packing for destination unknown”

 1. Demi zegt:

  Super leuk zo’n reisje waarvan je de bestemming nog niet weet, heel veel plezier alvast! :)

  [Antwoord]

 2. Nynke zegt:

  Wat gaaf!!! Eerlijk gezegd heb ik geen idee waar jullie terecht komen ;). Het wordt vast top, geniet er lekker van.

  [Antwoord]

 3. c zegt:

  Fuerteventura, Manchaster en Lissabon staan bij vertrek rond 16:00 vanaf Eindhoven…

  [Antwoord]

 4. Femke zegt:

  Trapani en andere plekken in Sicilië zijn alleen te bereiken via Eindhoven ;p

  [Antwoord]

 5. Silke zegt:

  Veel plezier op reis! Spannend dat jullie het nog niet weten, maar dat gaat de trip enkel maar mooier maken :) Liefs!

  [Antwoord]

 6. Elles zegt:

  Oeh, wat leuk! Als ik ooit ga vliegen dan ga ik sowieso een surprise me boeken! Dat lijkt me zoo gaaf! Ik ben benieuwd waar je terecht komt!
  Liefs,
  Elles

  [Antwoord]

 7. Lian zegt:

  Ik denk Rome! Veel plezier!

  [Antwoord]

 8. Sandra zegt:

  Wat leuk! Ik ben erg benieuwd waar je naartoe gaat :)

  [Antwoord]

 9. Melike zegt:

  Oeh gaaf!! Ik weet dat de meeste hotels vol zitten want een vriendin van mij had ook zoiets geboekt. Ze wouden hun doorsturen naar Turkije dus dat kan het ook zijn?

  [Antwoord]

 10. Emma zegt:

  Oh wat leuk zeg, have fun! X

  [Antwoord]

 11. Alex zegt:

  Super leuk, zo iets wil ik zeker ook nog een keer doen. Ben benieuwd waar het naartoe gaat!

  Liefs uit New York!

  [Antwoord]

 12. Lois zegt:

  Ik wilde laatst ook een srps.me boeken maar mocht pas vanaf 18, jaloers dat je wel mag hahah

  [Antwoord]

 13. Eva zegt:

  Veel plezier! Verassingen zijn altijd leuk

  [Antwoord]

 14. Styleteen zegt:

  Superleuk Jiami! Ik vind het altijd zo leuk om jou foto’s te bekijken :) & je doet zoveel leuke dingen. Stiekem toch een beetje jaloers. Veel plezier <3

  [Antwoord]

 15. shannon zegt:

  wat super stoer van je dat je dat durft! lijkt me ontzettend gaaf om eens te proberen! en ook echt ‘goals’ dat je nog maar 16 bent en dit al mag van je ouders. Ik ben ook 16, en als ik naar Amsterdam toe wil of naar een andere grote plaats in NL moeten ze al twee keer nadenken.. haha! xx

  [Antwoord]

 16. Marit zegt:

  oeh, ik ga per september ook op reis naar Nepal met me, myself and i. Spannend hè! X

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.