Outfits

outfit of the day

05 11 13 16 2004 23
Morning lieverds, hoe is het? Ik ben nu een beetje aan het bijkomen van het weekendje met hackathons, straks ga ik naar school maar doordat er wat is uitgevallen hoef ik nu nog niet weg.

Doordat ik het hele weekend weg was, was ik helaas nog niet aan een My life as Jiami toegekomen dus die krijgen jullie nog tegoed van me! Ik wil die vandaag dan nog posten, dus dan zien jullie die wel verschijnen. Voor nu heb ik een nieuwe outfitpost voor jullie met mijn favoriete schoentjes op het moment. Ik schreef al eerder over deze platform brogues en ik ben helemaal verliefd op ze, ze zien er zo leuk uit, en geven een soort ‘Engels’ sfeertje aan de outfit. Luv it! <3

Fijne maandag! X


IWSBS top, Boohoo rokje, Fendi tas, IWSBS armbanden, Omoda schoenen, Sjaal BB

fotografie: José Chan


41 reacties op “outfit of the day”

 1. Gerdien zegt:

  wat een mooie outfit!!!!!!!!!! die kleur van de rok is mijn favoriete kleur! erg mooi gecombineerd met die sjaal erbij!

  xx

  [Antwoord]

 2. Stephanie zegt:

  Ah wat een leuke outfit zeg! En die schoenen zijn ook zo gaaf :)

  [Antwoord]

 3. Dita zegt:

  Prachtige outfit en je haar! Wauw :)

  [Antwoord]

 4. daphny zegt:

  Heel mooi! Sowieso een lekker engels outfitje met de kleuren en sjaal!

  XOXO, daphny

  [Antwoord]

 5. Irma zegt:

  Je haaaaren, ik blijf het elke keer als ik een foto zie wéér mooi vinden, haha. Staat je goed, ook met deze combinatie qua kleren. Leuk gedaan!

  [Antwoord]

 6. Renée zegt:

  Leuke outfit! Ik vind je haar echt heel leuk :)

  [Antwoord]

 7. Rozemarijn zegt:

  Wauwie! Echt super leuke outfit! Ik ben zelf weer een beetje in to de rokjes -lees droeg eigenlijk alleen maar broeken- dus dit inspireert me nog meer om veel rokjes te gaan dragen! Lfs

  [Antwoord]

 8. Wat een superleuke outfit! Hij staat je top!

  [Antwoord]

 9. Jolien zegt:

  Oh wauw, supermooie outfit! Ik ben dol op je sjaal.

  [Antwoord]

 10. Die schoenen zijn zoo mooi, ze staan nog bij mij op mijn verlanglijstje!
  Xoxo

  [Antwoord]

 11. Edith Sofia zegt:

  Wauw wat een leuke outfit, de items passen perfect bij elkaar <3

  [Antwoord]

 12. Amy zegt:

  Wat een mooi topje!!

  [Antwoord]

 13. Fleur Sophia zegt:

  Die bardot top is echt prachtig! Zoek er zelf ook toevallig nog een..

  [Antwoord]

 14. Anne zegt:

  Waaauuuw zo’n mooie outfit weer. En die schoenen… echt liefde op het eerste gezicht. Je haar is ook zo mooi ! x

  [Antwoord]

 15. Wat een gewaagde maar mooie combinatie in deze outfit!

  [Antwoord]

 16. Denise zegt:

  Super mooie schoentjes Jiami! Ook heel tof dat je foto’s steeds andere formaten hebben :-)

  [Antwoord]

 17. Oh wauw, Jiami!!! Wat een super mooie outfit is dit! Echt zo heerlijk herfstig, en het staat je echt prachtig! Liefs

  [Antwoord]

 18. Belle Holthuis zegt:

  Oooh wat mooi! Je haar is echt prachtig, en het komt ook heel volwassen over! Je nagels zien er ook zo perfect uit, en alles is super mooi gecombineerd. Ik vind het rokje, het shirtje en de sjaal echt he-le-maal geweldig! Ik bewonder jouw stijl echt heel erg!! De foto’s zijn ook echt professioneel hihi. Die foto van de details: ring, armbanden, nagels, tas en horloge is echt super pretty <3 <3__<3 LOVE IT xx

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.