Outfits

Outfit of the day

IMG_1441IMG_1446IMG_1460IMG_1443IMG_1453IMG_1462
Hi loves,

Hoe is het? Vandaag is onze op een na laatste dag in Mallorca. Morgen vliegen we met z’n allen alweer terug, de tijd gaat zooo enorm snel! Vannochtend heb ik nog wat kleren gekocht, ze hebben hier een hoop leuke winkeltjes. Zo kwam ik dit jurkje tegen bij Stradivarius. Hij heeft een mooi metallic stofje. Eigenlijk was ik op zoek naar een blanco t-shirt voor eronder, maar elke keer was het een shirtje met een stofje dat enorm kreukelde. Uiteindelijk heb ik een shirtje dat ik nog had gekocht gebruikt, wat er ook wel redelijk geschikt voor was. Ookal staat er in de hoek ‘K, bye’, haha. Nu dus nog op zoektocht naar een blanco stretchy witte top – wellicht een body.

Vanavond is onze laatste avond en waarschijnlijk gaan we nog even uit. Dan gaan we morgen rond 12 u naar het vliegveld en vliegen we rond 3. Eenmaal aangekomen in Nederland staat Lowlands op de planning, en als ik het red hoop ik nog met Bas richting Flevoland te gaan morgen. Van Spanje naar een campingtentje. Awesome.

Fijne avond verder! X


Doubleagent top Stradivarius jurkje Primark schoenen Mostwanted choker Boohoo bril


15 reacties op “Outfit of the day”

 1. Tof! Ik houd echt van deze laagjes combinatie!

  [Antwoord]

 2. Lotte zegt:

  oh deze outfit is echt cute Xx

  [Antwoord]

 3. lonneke zegt:

  Prachtig Jiami! Staat je echt heel erg mooi.
  Liefs Lonneke

  [Antwoord]

 4. Romy zegt:

  Leuk dat je eens iets anders probeert! Ik zie dit de laatste tijd steeds vaker voorbij komen, maar zelf vind ik het niet zo mooi.. Draag een jurkje en een shirt liever apart van elkaar 😉

  [Antwoord]

 5. Larissa zegt:

  Super toffe outfit, met dat shirtje onder die jurk! Heel leuk.

  [Antwoord]

 6. Styleteen zegt:

  Staat je heel mooi Jiami! Zelf zou ik het niet zo snel aantrekken, liefs

  [Antwoord]

 7. Het staat je echt leuk en t is een leuke combinatie!

  [Antwoord]

 8. Marit zegt:

  U little pretty thing!

  [Antwoord]

 9. Robyn zegt:

  Leuke outfit! Deze outfit kom je tenminste niet vaak tegen :)

  [Antwoord]

 10. Monique zegt:

  Wat een toffe uit fit. Waar heb je die zonnebril vandaag? Ik heb zelf een hele leuk zonnebril gevonden op http://www.sunglassery.nl Misschien is dat ook iet voor jou! Ik blijf je volgen!

  [Antwoord]

 11. Jessica zegt:

  Het is een leuke outfit, maar de outfit heeft niet veel vorm dat is wel te zien. De look staat jou prachtig, maar hij zal niet iedereen goed kunnen staan.

  [Antwoord]

 12. In juli was ik ook in Mallorca samen met mijn familie, ik schreef er zelf ook over op m’n blog :) Ik vind je outfit trouwens heel mooi, een beetje gewaagd zelfs!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.