Outfits

Outfit of the day

IMG_9527 IMG_9535 IMG_9544 IMG_9556 IMG_9575 IMG_9585

Hi lovelies,

Vandaag heb ik weer een nieuwe outfit voor jullie! Deze was van gisteren toen ik samen met Storm en Nina even de stad in ging om foto’s te maken. We hadden in onze vrije tijd nog even een koffietje gedaan en hebben daarna nog door de stad geslenterd. Vandaag is alweer de op een na laatste dag want morgen vliegen we weer naar Split en daarna vlieg ik nog door naar Barcelona om daar een nachtje te verblijven.

Normaal kan ik me snel ergeren aan hoeden, maar deze vond ik wel erg leuk! De wind op de boot was alleen heel pittig en hij vloog bijna weg, haha. Anyway, zulke hoeden staan nu zeker op mijn lijstje om deze zomer vaker te dragen. TE LEUK! <3

xoxo,

Jiami


Loavies top & broek Stradivarius tasje Stradivarius schoenen Stradivarius hoed


29 reacties op “Outfit of the day”

 1. Danique Krol zegt:

  Wat een ontzettende leuke en zomerse outfit! En wat zijn de foto’s ook prachtig!

  [Antwoord]

 2. De een na laatste foto is zooo leuk =) Toffe outfit draag je daar! Ik ben sinds kort helemaal fan van Stradivarius..

  [Antwoord]

 3. Iris zegt:

  Wat een super mooie foto’s weer! Ik vraag me alleen wel af hoe het kan dat de top van loavies is en de rest gewoon van Stradivarius. De print matcht namelijk echt perfect! :O

  Het is je trouwens ook echt gegund dat je naar Kroatië ging! You Go girl ♥

  xx Iris

  [Antwoord]

 4. Laura zegt:

  Wat een leuke outfit en foto’s! Vind de print ook echt mooi, lekker zomers.

  [Antwoord]

 5. Monica zegt:

  Wat een schattige outfit. Staat je erg leuk!

  [Antwoord]

 6. Stephanie zegt:

  Ahh zo leuk! Heerlijk zomers :)

  [Antwoord]

 7. Naomi zegt:

  Super leuke outfit, staat je ook goed!

  x

  [Antwoord]

 8. Jolien zegt:

  Wauw wat zie je er mooi uit!

  [Antwoord]

 9. Wat een fantastische foto’s!!

  [Antwoord]

 10. Wauw deze outfit staat je echt geweldig!

  [Antwoord]

 11. Elbrich zegt:

  Jeetje, wat een mooie foto’s zeg!

  [Antwoord]

 12. femketje zegt:

  awesome foto’s 😀

  [Antwoord]

 13. Tessa zegt:

  Hele mooie omgeving waar je foto’s heb gemaakt! Vind vooral dat topje je erg goed staan.

  [Antwoord]

 14. Ik ben echt een enorme fan van deze zomerse outfit.

  [Antwoord]

 15. Roos zegt:

  Dit staat je echt heel tof. En wat zijn die schoenen gaaf!

  [Antwoord]

 16. Rozemarijn zegt:

  Super leuke outfit! Heerlijk weertje daar volgensmij! En omg ik ben verliefd op je schoenen! Lfs

  [Antwoord]

 17. Cato zegt:

  Ik ben echt verliefd op deze outfit!

  [Antwoord]

 18. Romy zegt:

  Beetje fan van Stradivarius? Je bent niet de enige ♥

  [Antwoord]

 19. Moniek zegt:

  Wat leuk, staat je super!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.