Outfits

outfit 3 june

IMG_0373

IMG_0375IMG_0402 IMG_0401

Hi lieverds!

Hoe gaat het met jullie? Dit is alweer de eerste outfitpost van juni. Ik heb net de foto’s gemaakt (nadat ik een hele tijd heb moeten wachten onder zo’n grote brug in de regen – ik ging net naar buiten en opeens begon het met bakken uit de hemel te vallen). Ach, het geeft wel een mooi effect op de foto’s. Het after-rain effect, vind het wel iets hebben. Laten we het positieve er maar van inzien haha.

Mijn schoenen vind ik echt heel erg tof. Zonder panty erin zijn ze misschien net iets leuker, maar met panty vind ik ze ook prima kunnen. Daarnaast ben ik bang dat als ik mijn panty niet aan had mijn tenen het behoorlijk kouden zouden krijgen. Daarnaast lopen ze zo onwijs comfy! Ik merk dat ik de schoenen steeds leuker begin te vinden, haha. Geeft me toch een soort ‘urban’ gevoel. Moeilijk te omschrijven, maar misschien snap je het wel.

Ik vond de reacties op de FEMME video van vandaag trouwens tof! Ik vroeg afgelopen week in mijn diary wat voor video ik moest opnemen en kreeg veel leuke suggesties van jullie. De andere ideeën ga ik onthouden! Bedankt. <3 Ook de reacties op de diary van afgelopen zondag vond ik zo leuk. Ik vind het soms nog een beetje anders om artikelen niet op vaste tijdstippen te posten en wat spontaner te schrijven, puur omdat ik het niet gewend ben. Maar het geeft me wel een fijner gevoel en een veel persoonlijker gevoel. :) Soms moet ik gewoon nog een beetje experimenteren met mijn blog. Ik vind jullie altijd zo lief, al die lieve reacties.

Ik ga nu nog even wat te eten pakken en daarna wacht er nog het een en ander schoolwerk op me. Fijne avond!

Love,

Jiami.


Top CHOIES
Rok H&M
Schoenen Boohoo
Vest Boohoo
Ringen Forever21
Armbanden Lucardi

76 reacties op “outfit 3 june”

 1. Lenneke zegt:

  Je ziet er weer fantastisch uit. Mocht je ooit personal shopper worden, let me know.

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Ik vind het een strak plan.

  [Antwoord]

 2. Isabel zegt:

  Hele mooie outfit! Vind je schoenen echt super gaaf!

  Liefs

  [Antwoord]

 3. rachel zegt:

  Super mooi, as always. Super mooi gecombineerd, jaloers op jouw stijl Jiami! Ik wou dat ik jou was! X Rachel :love:

  [Antwoord]

 4. Sophie zegt:

  Wat een superleuke outfit! Ik ben echt gek op je schoenen :love:

  [Antwoord]

 5. Anne zegt:

  Schattig! Ik vind vooral dat rokje met dat vestje en topje leuk gecombineerd! En wat betreft dat topje; wauw! Superleuk (zoals altijd :$) Haha 😉

  Superveel liefs! xx

  [Antwoord]

 6. Desmain zegt:

  Wat een mooie outfit weer!

  [Antwoord]

 7. Isabella zegt:

  Ahh wauw, echt super leuke outfit (as always;). Nu even regen, maar van het weekend wordt het prachtig weer! (Misschien zelfs iets te prachtig, maarja haha;) x

  [Antwoord]

 8. charel zegt:

  p e r f e c t jiami !

  [Antwoord]

 9. Jill zegt:

  Hele mooie foto’s, inderdaad een leuke sfeer! De croptop vind ik zo leuk! Ik ben niet zo’n fan van panty’s in open schoenen maar derest is zo leuk!

  [Antwoord]

 10. Floor zegt:

  Super leuke outfit! Dat rokje van de H&M heb ik ook, nu weer leuke inspiratie gekregen om het te combineren :) xx Floor

  [Antwoord]

 11. Christa zegt:

  Ik moet echt zo’n rokje hebben, hij is zo leuk. Net zoals je outfit, net zoals altijd. :)

  [Antwoord]

 12. Emma zegt:

  Yeayy op outfitposts ben ik verzot!<3 Geweldige outfit, leuk gecombineerd dat topje met het rokje! Haha, dat afterrain effect vind ik ook altijd wel leuk! Prachtige schoenen ook!
  Ik kan eigenlijk beter gelijk zeggen dat ik alles prachtig vind, scheelt me weer typwerk haha, maakt niet uit hoor 😉
  Succes met je huiswerk! XX Em

  http://byemmathings.blogspot.com/ (Gewijzigde link!!)

  [Antwoord]

 13. Maartje zegt:

  Wauw, toffe foto’s! Je hebt helemaal gelijk over het after-Rain effect, prachtig. Je outfit is trouwens ook weer perfect. Ik houd van je outfits! Liefs, Maartje (@jiamiisperff)

  [Antwoord]

 14. Tanem zegt:

  Super mooi! Ik heb die rok ook, ik wist niet hoe ik hem het beste kon combineren. Weer wat inspiratie gekregen! En super tof dat je op zo’n jonge leeftijd al je style hebt gevonden, ik ben ook veertien en ik heb het een soort van gevonden maar ben af en toe ietwat onzeker. :kiss:

  [Antwoord]

 15. Tanem zegt:

  Jiami zullen we een keer samen shoppen? Lijkt me heel gezellig en leuk + dan kan je me fashionadvies geven!

  [Antwoord]

 16. Melissa zegt:

  Oh jeetje, wat ben je toch mooi Jiami! Zo jaloers, je kan alles hebben!

  [Antwoord]

 17. Dorine zegt:

  Ahhh, deze outfit is zo schattig! En die foto van je schoenen echt wauw 0.o

  [Antwoord]

 18. Lisanne zegt:

  Ah mooie outfit! Staat je goed. Hopelijk is het gelukt met je schoolwerk! Maar ik denk dat dat wel is goedgekomen. :)

  [Antwoord]

 19. Jet zegt:

  Echt ontzettend leuke outfit!!
  Misschien is het leuk als je in een video je haar routine laat zien, ben ik wel benieuwt naar.
  Succes met je schoolwerk 😉
  KUS Jet :kiss:

  [Antwoord]

 20. Denise zegt:

  Gave outfit Jiami <3

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.