Outfits

Oui, oui, Paris

IMG_1664IMG_1666IMG_1651

Op het moment dat ik dit type, zit ik in de trein terug naar Nederland. De Thalys stopte bij Essen en er werd toen omgeroepen dat we het land niet in kwamen… daar stonden we dan. Bij de grens, maar zonder dat je het land in mocht. Na een tijd wachten ging het gelukkig wel maar reed de trein wel een andere route waarbij Rotterdam helaas werd overgeslagen waardoor ik een andere trein moest nemen. Britt, met wie ik reisde, had als bestemming wel Amsterdam en kon blijven zitten. Door de aanslag is alles opeens een chaos.

Vandaag wilden we nog even kijken of er winkels open waren, maar een hoop was dicht. De ochtend was onwijs rustig op straat en de stad leek haast verlaten. Later op de dag werd het weer wat drukker en rond een uur of 1 leek het weer vrij normaal. Toen hebben we nog even door de stad geslenterd en de Eiffeltoren aanschouwd (want het was Britt haar eerste keer Parijs). Van gisteren heb ik wel onwijs kunnen genieten toen we de opnames in het Nike appartement hadden, de foto’s daarvan zal ik nog even delen binnenkort. Zo zo zo tof! Het was een hele dubbele reis omdat van de één op de andere dag wel de aanslag was en je vervolgens de hele tijd in je achterhoofd met het idee zat dat er elk moment wat kon gebeuren. Maar ik probeerde het hele reisje niet door een stel onmenselijke moordenaars te verpesten. Dat er zoveel onschuldigen van hun leven zijn ontnomen, is iets wat me wel droevig maakt en de sfeer toch wel een heeft beïnvloedt… Bizar dat dit soort dingen gebeuren en ik leef onwijs mee met familie en vrienden van de slachtoffers. Een afschuwelijke gebeurtenis die enorm veel impact op me heeft gemaakt dat ik het niet zo goed weet te verwoorden.

Er waren nog wat outfit foto’s geschoten die ik hierboven deel. Een vrij simpele outfit, maar ik hou van de combi van de blouse, schoenen en broek die samen een soort preppy geheel lijken.


IvyRevel blouse Topshop jeans Omoda schoenen Loavies jas Acne sjaal


39 reacties op “Oui, oui, Paris”

 1. Lydia zegt:

  Wauw, hele mooie outfit! Balen dat je moest wachten met de treinen. Ik ben blij dat alles goed met je gaat ondanks al dat gedoe in Parijs!

  [Antwoord]

 2. Hillene zegt:

  Gave outfit, en je nieuwe haircut staat je zo mooi! Fijn dat je weer veilig thuis bent, of bijna in ieder geval (:

  [Antwoord]

 3. Heftig! Mooi dat je zo positief bent gebleven en er het beste van hebt gemaakt! Goed dat je veilig thuis bent x

  [Antwoord]

 4. Dina zegt:

  Wauwie Jiaam! Blij dat je veilig terug bent, zo creepy dat het anders had kunnen aflopen. Gelukkig hebben jullie je vermaakt :)

  [Antwoord]

 5. Yoëll zegt:

  hey meid, hele mooie outfit! Ik ben blij dat je niet al te veel van de toestanden in Parijs hebt meegekregen. Daar moet ik wel aan toevoegen dat ik vind dat je een beetje weinig medelijden hebt met de mensen daar, ofja, op je blog heb je het er alleen maar over hoe tof het was.
  Deze reactie is totaal niet persoonlijk of lullig bedoeld, begrijp me niet verkeerd! Maar ik hoop wel dat je je beseft dat je door het oog van de naald bent gekropen en je heel veel geluk hebt gehad met waar je op dat moment was!

  Verder vind ik je echt een topmeid! 😊
  Dikke kus!

  [Antwoord]

 6. Eline zegt:

  Wat een heftige reis. Aan de ene kant heb je heel veel plezier en aan de andere kant gebeurt dat allemaal. Gelukkig ben je veilig thuis. Je sjaal is trouwens echt geweldig!

  [Antwoord]

 7. Caitlyn zegt:

  Balen van die trein. Ik snap je natuurlijk wel met je dubbel gevoel. Hoewel het niet rechtstreeks met jou te maken hebt en je jouw leven er niet wil laten leiden door deze onmenselijke moordenaars, maar tegelijkertijd voelt de sfeer ook onwezenlijk en voelt het verkeerd om gewoon zo’n luchtig onderwerp aan te kaarten.
  xx

  [Antwoord]

 8. Super mooie foto’s! Jammer van alles dat er is gebeurd want Parijs is zo’n mooie stad.
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  [Antwoord]

 9. Esmée zegt:

  Mooie outfit! Verschrikkelijk wat er is gebeurd! Het lijkt me best eng om daar nu te zijn

  [Antwoord]

 10. Pff, zo heavy dat je er zo dicht bij was… Gelukkig is alles goed, en ben je weer veilig in Nederland. Hoe mooie outfit draag je ook wee Jiaam! Liefs

  [Antwoord]

 11. Sophie @jiamixteskefan zegt:

  Fijn dat je veilig aangekomen bent. Sterkte voor de rest! X

  [Antwoord]

 12. Inez zegt:

  Jiami, ik wil echt evem zeggen, ik zit altijd zo relax en met plezier je berichten te lezen! Heerlijk naast mijn kacheltje even een Jiamibericht lezen ❤️

  [Antwoord]

 13. Lisa zegt:

  Wat moet dit een dubbele ervaring geweest zijn zeg! Parijs is natuurlijk geweldi, maar met al deze verschrikkelijke gebeurtenissen. Heel mooi outfit <3

  [Antwoord]

 14. Wat ik gister op het nieuws zag, moest ik meteen aan jou denken

  [Antwoord]

 15. Merel zegt:

  Prachtige foto’s en heerlijke outfit. Inderdaad vreselijk wat er is gebeurd. Heb er de hele dag mee in m’n maag gelopen :(. Gelukkig heb je toch een enigszins leuke trip gehad!

  [Antwoord]

 16. Emma zegt:

  Keimooie outfit dit, het blousje staat je zo goed! En jaa ik kan me voorstellen dat het heel dubbel voelt allemaal, gelukkig dat je weer veilig thuis bent, ondanks het gedoe met de treinen!
  X Emma

  [Antwoord]

 17. anna zegt:

  Hele mooie outfit! Blij dat je weer veilig thuis bent! Zo heftig en ongelooflijk wat zich heeft plaats gevonden.

  [Antwoord]

 18. Anne zegt:

  Een leuk tripje? Ik vind het respectloos dat je nu deze post er op zet. Oui, oui Paris? Outfitje van de dag in Parijs? Waren veel winkels dicht? Meisje toch. Heb wat respect. Je benoemd dat je meeleeft, maar deze post bewijst dat jij andere dingen een hogere prioriteit vindt hebben.

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Aaah zo bedoel ik het helemaal niet! Ik wil juist het contrast laten zien van hoe alles in een klap kan veranderen en wat voor invloed en sfeerverandering zoiets heeft. In de post geef ik ook aan dat de enige dag heel tof was maar dat zo’n situatie het helemaal kan veranderen. Wat betreft de titel bedoel ik niks positiefs/negatiefs gezien hij letterlijk ‘Ja, Parijs’ betekent. Tuurlijk leef ik mee en vind ik de gehele situatie afschuwelijk en krop ik ermee in mijn maag, maar in de blogpost beschrijf ik ook wat er afgelopen dagen is gebeurd. De vorige blogpost is al helemaal gewijd aan de aanslag zelf en gezien mijn blog eigenlijk een geheel ander hoofdonderwerp heeft wil ik daar niet teveel van afwijken, veel andere blogs geven hier namelijk helemaal geen aandacht aan. Ik begrijp je reactie, maar wil duidelijk maken dat ‘dichte winkels’ voor mij veel minder belangrijk zijn dan het belang van de maatschappij, vrede in de wereld en het ontnemen van levens van onschuldige. Maar zal de post zo even aanpassen zodat dat wat duidelijker naar voren komt om miscommunicatie te voorkomen. :)

  [Antwoord]

  Michelle Reply:

  Ja bizar he Anne? Ik dacht echt precies hetzelfde! “de vorige blogpost is er al aan gewijd…” dus nu weer even een hippe titel, wat outfit foto’s en balen omdat de winkel dicht is, omschrijving van haar helse treinreis. En even benadrukken dat Jaimi haar tripje hier uiteraard niet door laat verpesten.
  Maar ze leeft wel mee hoor! Dat bewijst ze immers in haar vorige post…

  [Antwoord]

  Anoniem Reply:

  En het feit dat jij (Anne) zo’n reactie plaatst laat zien dat je al heel snel oordeelt en niet goed leest! ;’) Ze heeft hiervoor een artikel vol medeleven geplaatst…

  [Antwoord]

 19. Ik vind het ongeval in Parijs echt super erg. Omdat een paar mensen zelfmoord willen plegen, moeten ze daarbij honderden levens verwoesten. Mensen verliezen hun leven of familie/vrienden, mensen raken getraumatiseerd of mensen zijn gehandicapt. Ik snap dat niet!
  #PrayForParis
  Xoxo

  [Antwoord]

 20. Quinty zegt:

  Ik vind het vreselijk wat er in Parijs is gebeurt, en ben blij dat jou niks is overkomen. Je outfit is erg leuk!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.