Travel

Op vakantie met Sophie – vlog

Hi all!

Een tijdje geleden was ik natuurlijk in Lissabon en alle belevenissen daar met Sophie heb ik gevlogd. Vandaag is de eerste vlog van dag 1 online gekomen. Het waren in totaal 4 dagen en het was echt onwijs leuk en gezellig. :) Vergeet trouwens niet te abonneren als je de video leuk vond.

lots of love, jiami.


15 reacties op “Op vakantie met Sophie – vlog”

 1. Omg die man plotseling achter je, ik zou me dood schrikken haha. En dat begin stukje is echt leuk!

  XO

  [Antwoord]

 2. Ah echt zo leuk! Ik ben nu al benieuwd naar de andere vlogs!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  [Antwoord]

 3. Stephanie zegt:

  Wat leuk om te zien! Je introfilmpje ook haha. Je durft ook gewoon echt overal te vloggen haha, ondanks al die rare mensen steeds! Wel stoer :)

  [Antwoord]

 4. Bonshiya zegt:

  vet skeer die mannen hahahhah en btw slaut betekent hoi

  [Antwoord]

 5. Bonshiya zegt:

  salut bedoelde ik

  [Antwoord]

 6. Oh wat heerlijk dit 😀 Lijkt me echt geweldig om daarheen te gaan!

  [Antwoord]

 7. melissa zegt:

  Leuk om te zien! De mensen op de achtergrond bij het vloggen zijn soms te grappig :p

  [Antwoord]

 8. ik zegt:

  jaa, I LOVE PORTUGAL <3

  [Antwoord]

 9. Hey Jiami! Misschien ligt het aan mij, maar bij ‘about’ doen de links het niet. Bij ‘klik hier’ voor meer alle mediapublicaties of zoiets was er geen link en ergens eerder ook niet. Liefs

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.