Uncategorized

On the wishlist…

maart 25, 2015 | by Jiami


wishlist

Lijstjes maken, ja, ik vind het heerlijk! Vandaag heb ik een wenslijstje met allemaal spullen die ik op mijn wenslijst staan en ik dus nog graag (ooit) zou willen. Zijn een hoop dingetjes die ik graag met jullie deel.

1: Macbook case

Niet alleen omdat het er leuk uit ziet – ik ben ook een behoorlijke kluns soms. Het lijkt me fijn om dan toch een soort hoes om mijn Macbook te hebben. Deze simpele kleurtjes die een beetje transparant zijn vind ik erg leuk! Deze mintkleurige sprak me gelijk aan, misschien dat ik wel zoiets neem. Ik ben er nog niet helemaal uit, wellicht dat ik op Etsy kijk. Daar hebben ze altijd een hoop leuke cases!

2: Parfum

Vroeger vond ik Alien een afschuwelijke geur – echt ontzettend vies. Angel daarentegen vond ik heerlijk en deze is inmiddels ook alweer op. Vorige week was ik samen met Nadine in de parfumerie en keken we rond. Ik gaf Alien een nieuwe kans en WTF WAS ER DESTIJDS MIS MET ME?! Alien is heerlijk. Die geur!!!! Heel speciaal, ja ik was verkocht.

Ook Mademoiselle van Chanel staat op mijn wishlist. Dit is het eerste geurtje dat ik ooit heb gehad (op de Vogue geurtjes na). Ik kreeg hem ooit cadeau en was er zó zuinig mee! Ik heb hem heel erg lang met een hoop liefde gebruikt, helaas is hij nu echt leeg…

3: Boeken

2 boeken die op mijn wishlist staan zijn To kill a mockingbird en Animal Farm. Beiden klassiekers, lees de laatste tijd steeds meer klassiekers, vind het leuk om die ooit gelezen te hebben. To Kill a Mockingbird wil ik al een tijdje lezen, deze gaat over de ongelijkheden die er heersen tussen blank en zwart. Fun thing: Harper Lee, de schrijfster heeft vorige week een 2e deel uitgebracht!

Animal Farm is een satire die over de totalitaire staat van de vorige eeuw gaat. Het communisme speelt een grote rol en grote machthebbers van die tijd zoals Stalin, Lenin en Napoleon zitten op 1 boerderij en worden als dieren ‘afgebeeld’. Ik ben heel nieuwsgierig naar dit boek en hoe het in elkaar zit!

4: Topshop jeans

Mijn favoriete spijkerbroeken zijn die van Topshop, verdomd, wat zitten die lekker! Ik heb geen hele lange benen waardoor het vinden van een goede spijkerbroek soms erg moeilijk kan zijn. Deze van Topshop passen perfect (wel van de petite collectie).

Ik heb er al eens eerder een artikel aan gewijd. Maar ik zou de witte kleur nog graag willen.

5: MAC x Cinderella

De MAC x Cinderella collectie zag ik al op verschillende blogs voorbij komen. MOOI!!!! Echt een zachte maar ook lieve collectie met prachtige tinten. Het palette sprak me gelijk aan, de kleuren zijn redelijk nude en mooi voor alledaags. Love it!

6: Vlogcamera

De camera die ik nu gebruik om te vloggen is er eentje die we thuis nog hadden liggen. Hij is ok, maar niet perfect. Mijn handen zijn enorm shaky en die camera heeft geen stabilizer. Aangezien ik nu in elke vakantie vlog met Vlogsplash wil ik jullie wel de optimale kwaliteit geven. Ik zit al enkele maanden te kijken naar een goede camera. Voor zo’n aankoop speur ik altijd eerst YouTube rond voor reviews (zondagmiddag vermaak, camera reviews bekijken) en lees ik een hoop recensies. Ik twijfel nu alleen tussen de Canon g7x en de Sony Cybershot RX100. Oh. Oh. Oh.

7: Naked palette

Geloof het of niet – maar ik heb nog geen naked palette. De laatste tijd experimenteer ik steeds meer met make-up en dan voornamelijk oogschaduw. Een Naked palette (1 of 2, ik weet het niet!!) staat nog hoog op mijn wishlist, maar die prijs vind ik toch wel pittig hoog. Dat is het enige wat me helaas tegen houdt..

8: Kenzo ringen

Een tijdje geleden heb ik ruim de helft van mijn sieradenstash moeten weggooien aangezien het er niet meer ok uit zag. Geroest, een stukje zat los etc. Zonde. Zonde. Zonde. Sinds toen heb ik besloten om alleen nog maar items te kopen die lang mee gaan. Dan betaal ik maar iets meer, maar als je op lange termijn kijkt, ben je wel goedkoper uit. Liever een armbandje dat ruim 10 jaar mee gaat dat 4x zo duur is, dan eentje die ik na 1 jaar kan weggooien.

De tijgerring van Kenzo vind ik een mooie klassieker! Het liefst in het goud – ja, ik ben er helemaal verliefd op! Ik vind hem al maanden prachtig. Ik stuitte ook al snel op het andere model van Kenzo. Een simpele ring, maar op het vierkantje staan enkele letters. Deze vormen samen het woord ‘Kenzo’. Beiden staat op mijn wishlist, zowel de klassieker als de minimalistische die met elke outfit kan.

9: Platform sneakers

I love platform. Platform sneakers staan nog erg hoog op mijn wishlist! Ik zag deze van Vagabond bij Urban Outfitters, ik vind ze erg leuk! Want them.

10: Waterfall jacket

Jaaaa! De waterfall jacket, een soort trench coat. Ik schreef al eerder dat ik dol ben op trench coats. De waterfall jackets vind ik ook prachtig – echter wel een kort model voor mij. In die lange modellen ben ik ‘de jas met het meisje erin’ in plaats van ‘het meisje met de jas aan’. Ik heb nog geen perfecte camel-kleurige korte gevonden, mochten jullie iets weten: let me know!

Wat staat er op jouw wishlist?

Lots of love,
Jiami

 • Celeste |

  Wat een leuke wishlist! Spannend om een nieuwe vlog camera te kopen. Ik heb er laatst ook eentje gekocht, maar ik heb gekozen voor een camcorder, prachtig beeld. Ben er heel blij mee 🙂 Ik heb ook altijd zo’n moeite met het vinden van een mooie broek, ben zelf namelijk ook niet al te groot, misschien maar een keer die broeken van Topshop proberen!

 • Pleuni |

  Animal farm is echt het stomste boel dat ik ooit heb gelezen, ik moest heb lezen voor geschiedenis en de film was nog erger.

 • Lotte |

  Het vinden van een goede vlogcamera is echt een drama! Ik heb er inmiddels al drie gehad en deze die ik nu heb vind ik ook nog steeds niet goed genoeg, haha. Mooie wishlist!

 • Bente |

  Super die wishlist Jiami! Over die vlogcamera, Mascha (Beautygloss/Vloggloss) heeft de canon g7x geloof ik. En dat beeld op haar vlogs. wauw. Echt prachtig! Ik geloof alleen dat ze hem wel zwaar vond niet te zwaar fao, but… Echt prachtig beeld!

 • Pip |

  Leuke lijst! Misschien weet je het al, maar er bestaan ook een soort van procam houders. Dan kan jij zelf gewoon rustig je handen enzo bewegen, maar blijft de procam stil. Hij wordt dus door die houder recht gehouden.
  XXX Pip

 • Tineke |

  Oh, wauw, die ringen zijn zo mooi!
  Liefs

 • Tessa | Raspberry & Ripped Jeans |

  Ahh wat leuk om te zien! Heel erg herkenbaar ook! Ik zou ook nog graag een witte broek kopen! En een naked palette, yes please! Ik vond Alien in eerste instantie ook helemaal niks, maar het ruikt eigenlijk inderdaad super lekker! Hahah. Liefs

 • Ingeborg |

  Oeh hoe je de boeken beschrijft klinken ze erg goed! Die zou ik ook nog graag willen lezen!

 • Margot |

  Wat fijn dat je jeans hebt gevonden die goed passen en lekker zitten! Dat blijft toch altijd een uitdaging.

 • Bobbi |

  Hi! Leuke post weer:)
  Volgens mij hebben ze nu bij comegetfashion een korte waterfallcoat :love:

 • Jis |

  Leuk om te lezen!! Liefs, Jis

 • Nicole |

  Echt een prachtige wishlist!

 • Denise |

  Echt een prachtige wishlist! <3

 • Liset - Beautydagboek |

  Dat is een mooie wishlist! Ik had ook graag het MAC Cinderella palette willen hebben, maar helaas is die zo snel uitverkocht. En platforms zijn super, ik draag ze vaak :).

 • Angela |

  Je hebt leuke dingen op je wishlist staan!

 • Frederieke |

  Hele leuke wishlist!

 • Nienke |

  Die jeans staat je echt super mooi! De kenzo ring stond ook een tijdje op mijn wish list en nu heb ik hem eigenlijk, hij is prachtig !
  Oh, en harper lee is schrijfster, geen schrijver 😉 mooi boekje wel, ik las het ook toen ik ongeveer jouw leeftijd had 🙂

 • Emilia |

  Mooie lijst! Vooral die ringen van Kenzo vind ik prachtig. Ik wil voor mijn verjaardag misschien en simpele gouden ring en die met dat blokje eraan vind ik heel gaaf. 😀 Toevallig heb ik trouwens vorige week die witte jeans van Topshop binnengekregen. Dat model zit inderdaad perfect, maar ik twijfel of ik hem ga houden, want het is wel een best dunne (lees: doorschijnende) stof!

 • Neeltje | Thoughts in Style |

  Ah ik wil ook zo graag een Naked palette! Ze hebben zulke mooie kleuren 🙂
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Kirsten |

  Leuk om te zien wat er op je wishlist staat. Ik wil nog wel graag wat make-up producten hebben.

 • lonneke |

  Prachtige items allemaal!
  Zo’n goede vlogcamera is wel een investering denk ik. Wel duur maar dan heb je ook wel iets moois er voor terug!
  Liefs Lonneke

 • Wendy |

  Heerlijk om wens lijstjes te maken! Ik doe het ook, alleen ga daar nogal van koop-kopen-KOPENNN!! En ik heb helaas geen portemonee die automatisch aangevuld wordt dus niet altijd handig hahah

 • Bente |

  Kijk even de shoplog van todaysbeauty (YouTube) Manon heeft een hele mooie korte waterfallcoat. In echt een perfecte kleur! Ik zal er als ik jou was zeker even kijken. Hij is geloof ik van Comegetfashion of modemusthaves.
  Kus, bente

 • Manon |

  Leuke wishlist, ik wil ook nog iets van de Cinderella collectie, maarja alles is zo snel uitverkocht!

 • Naomi |

  To kill a mockingbird wil ik ook een keer lezen. Helaas ben ik niet zo’n fan van klassiekers, dus dan wacht ik wel op jouw boekreview!

  x

 • Mariska |

  Ik heb het Naked 2 Palette en ik kan hem van harte aanbevelen! Beste oogschaduwkwaliteit ooit als je het mij vraagt. Zijn wel vrij shimmery, moet je van houden. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad.

 • Yasmine |

  Oooh animal farm is zo meeslepend! Ik heb het boek niet gelezen (de film staat volledig op yt) maar ik was er wel van aangedaan! Leuke wishlist x

 • Miranda |

  Wat een leuke wishlist. De liplava’s van Makeup revolution staan op mijn wishlist 🙂

 • Demi |

  Echt bijna alles staat ook op mijn wishlist, voel je de connectie? Haha :kiss: Leuke blogpost Jiami!

 • Emma |

  Die ringen van Kenzo, wat een beauty’s! Ik ben ook nog op zoek naar de perfecte trenchcoat, alleen weet ik niet of zo’n waterfall coat wel zo praktisch is voor op de fiets enzo… Hij is helemaal open namelijk dus dat lijkt me best wel koud – aangezien ik best wat op de fiets zit!
  X Emma

 • Lara |

  Ik ben momenteel aan het sparen voor het Naked 3 palette en een hoofdtelefoon van Frends (die zijn echt zooo mooi). Ik zou ook nog graag een victoria’s secret bikini willen bestellen, en ook nog een zwarte jeans met alleen gaten aan de knieën maar ik weet niet onmiddellijk waar ik die moet gaan zoeken dus als iemand weet waar ik dat kan vinden, laat het me dan maar weten ;). Mijn wishlist is echt eindeloos 😉 en ik heb btw heb het parfum coco mademoiselle ook en ik gebruik het elke dag, die geur is zo fris en bloemig. xoxo

 • Lisa |

  Ik vind dei pastelbroeken zo mooi en ik wil Coco Chanel Mademoiselle al zo lang, jammer dat ‘ie zo duur is 🙁

 • Monique |

  Leuke dingen staan er op je wishlist! Een Macbook case kan ik ook wel gebruiken!

 • Estelle |

  ik wil ook zo graag de waterfall jacket! ik wilde hem bestellen op comgetfashion (wil namelijk ook de korte versie) maar natuurlijk was die uitverkocht:(. Die kenzo ga ik aan mijn zus geven voor de verjaardag die vind hem ook zo leuk, ik trouwens ook hoor haha!

 • Vivian |

  Ik heb het Naked 2 Palette, en ondanks het een investering was ben ik er nog steeds suuuuuper blij mee! Ik wil de 1e ook, haha! Een horloge van Daniël Wellington staat bovenaan mijn wishlist, ik twijfel alleen nog tussen rosé goud en zilver…

 • Didem |

  Oeehh leuke dingen staan erop 🙂 Vooral die jas en de Cinderella x Mac collectie vind ik leuk, omdat ik die ook beide heel mooi vind!!

  Liefs,
  Didem.

 • Lindsey Beljaars |

  Leuk lijstje Jiami! Het palette van MAC staat ook op mijn wishlist!

 • mirthe |

  gaaf om te zien dat bloggers toch wel een wishlist hebben! hele leuke lijst. Zelf zou ik nog heel graag een gouden casio horloge willen en een merk polo!
  liefs

 • Linda |

  Het Jaimy,
  Op iwantthatmusthave.nl zag ik allemaal Waterval jackets staan.
  Dus misschien moet je daar is kijken

 • Heidi |

  Hele mooie wishlist!!

  Ik ben zelf ook helemaal weg van de naked pallete’s, heb zelf naked 1 maar heb ook alle dupes van w7 (ook van deel 1) en je ziet bijna geen verschil! Zo kan je dus enorm veel geld besparen…
  Misschien een aanrader!!

  Ik heb het korte model van de jas ook op een webshop gezien.. het was vgm bij mostwanted of comegetfashion.. dat weet ik dus niet meer!!

  En ohja, ik ben ook opzoek naar het cinderella paletté maar die is overal uitverkocht, ik heb dus de kleuren die ik het mooist vind uit het pallete los gekocht bij mac.

 • Anne-Lotte |

  De trenchcoats vind ik allemaal zo ontzettend mooi, alleen ik ben echt veelste klein ervoor haha. Heb hetzelfde probleem dan word ik ook ‘de jas met het meisje erin’ haha. Maar hele leuke wishlist 🙂
  Liefs :love:

 • Esther |

  Ik heb toevallig net 3 boeken besteld op Bol, omdat ik ook zo’n boeken wishlist had van hier tot tokio! Leuke wishlist, en succes bij het zoeken van een geschikte vlog camera!

 • Eefje |

  Hee,
  Leuke Wishlist!
  Ik heb alleen een kleine opmerking over het boek Animal Farm, Napoleon is een karakter uit het boek die staat voor Stalin. Napoleon is dus geen politiek leider uit de Sovjet-Unie haha (maar uit Frankrijk)
  Liefs!

 • Lifetimes |

  Oeh, ik hou van lijstjes! Er staan echt hele leuke dingen op. Ben benieuwd welke dingen je als eerste binnen gaat halen, haha! Xx

 • Joyce |

  Leuk om te lezen! Zelf heb ik laatst ook een wish list op mijn blog gezet. Dit is echt té slecht voor mij, I need everything! ♥

 • Liera |

  Leuk artikel! Ik ben samen met een vriendin een blog begonnen neem een kijkje als je het wilt<3

 • Elsbet | La Vie Pure |

  To Kill A Mockingbird moet ik dringend eens lezen!!

 • Vienna |

  Heuh 2e deel van To Kill A Mockingbird (wat een prequel gaat zijn) komt toch pas uit in juli? Covereveal was deze week!

 • Nynke |

  Oeeh leuke wishlist! Dat waterfall jacket staat ook heel hoog bij mij 😉
  Animal farm is trouwens echt een leuk boek!! Heb het 2 jaar geleden voor m’n boekenlijst gelezen. Maar op school verklaarden ze me wel voor gek dat ik het leuk vond haha^^

 • Julia |

  Heey jiami wil je een keer je makeup stash laten zien? Dat lijkt me super leuk!
  Xx

 • Claudia |

  Hee,
  Ik wil je niet teleurstellen maar tegenwoordig is het inderdaad heel lastig om kwalitatief goede sieraden te kopen. Helaas is zelfs die ring van Kenzo niet echt goud, alleen gold plated. Dit houdt in dat hij door lichaamswarmte vroeg of laat alsnog gaat slijten..
  Ik dacht ik zeg het even hihi 😉

  X

 • sabine |

  Ahh ja die boeken heb ik gelezen <3 erg mooi..deel 2 wil ik lezen! Ik denken dat Lee een man was…….. Animal farm vond ik erg interessant, omdat het gebracht word als fictie maar tegelijkertijd zie je een model ontstaan van communisme dat je op veel tijden kan toepassen, zoals Rusland en China.

 • nienke |

  Het W7 palette die je bij de DA kan kopen lijkt heel erg op het nude palette en het is wel betaalbaar

 • senna |

  Hi Jiami <3
  Ik ben net als jij erg klein, dus ik heb precies hetzelfde probleem met lange jassen :p Echt een super leuke wishlist!!

 • Mirte |

  Ik ben zeker geïnspireerd door jou wishlist ik ga er zeker ook een maken! thnx girl ga zo door! :kiss:

 • Dana |

  Mooie wishlist! Op die van mij staat Adidas Superstar, wit met zwarte strepen. In elke winkel die ik kom is mijn maat uitverkocht, alleen nog maar 42 en groter! ;(

 • Ilse en Yara |

  Ik wil ook zo graag een naked pallet <3 Die kleuren en het pigment is zo mooi :love:

 • Rous |

  ‘Platform sneakers staan nog erg hoog op mijn wishlist!’… Snap je ´m? SNAP JE ‘M?

 • Laura de Graaf |

  Super leuk, ik had deze al gelezen maar lees hem nu nog een keer mwhihi , ik raak nooit uitgekeken op je blog!

  -xxx- Laura

 • Maaike |

  Aah ik had eerst ook mijn oog laten vallen op de G7x maar nou heb je mij ook aan het twijfelen gebracht. Welke heb je uiteindelijk gekozen? Vind de kwaliteit van je vlogs heel mooi namelijk.

  Liefs

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites