Uncategorized

Oh oh sushi bij Kyoto Sushi

oktober 15, 2013 | by Jiami


Kyuto Sushi

Kyuto Sushi

Kyuto Sushi

Kyuto Sushi

Kyuto Sushi

Kyuto Sushi

Kyuto Sushi

Kyuto Sushi

Afgelopen week was ik bij het V&D Style Event. Daar waren Sharon en Teske ย (die overigens ook de foto van Sharon en mij maakte!)ย ook, nadat we klaar waren bij het event waren we wel toe aan sushi! Nom. Ik weet nog dat mijn laatste sushi een poos geleden was en ik had er echt zin in! In de buurt van het event zelf was geen (goede) sushi te vinden dus besloten we maar naar het centrum van Amsterdam te gaan.

We waren dankzij de metro weer razendsnel in het centrum. In de metro snuffelden we ook eventjes in de goodiebags waarin we een onderbroek tegenkwamen. Hij was alleen vrij eh.. ‘sensueel’? Ach, haha!

Grotere kaart weergeven

Teske en Sharon hadden al eens eerder bij Kyoto Sushi gegeten. Het is een sushi-restaurant in vlakbij Amsterdam centraal. Het ligt tegenover de Beurs van Belage, ideaal! Na een lange shopdag op de terugweg naar de trein kun je hier je sushi afhalen. ๐Ÿ™‚ Mijn favoriet van de lijst? Deย Radish Salad (radijs salade), heerlijk! Okรฉ, ik vind radijsjes sowieso wel lekker, maar die saus met zaadjes erbij. Lekker! <3 (Mam, kun je die ook maken?) Ook de bekende sushi tofu-zakjes vind ik heerlijk. Ze hebben daar vrij veel aan sushi en ook van die aardappel-patatjes. Je raadt het al – we hadden all you can eat sushi, maar er lag ook patat op tafel.

Wist je trouwens dat ik dankzij het bloggen sushi ben gaan eten? Ik weet nog wel dat ik op mijn 5e sushi voor het eerste at en het afschuwelijk vond! Zonder pardon at ik het in een restaurant en haalde ik het sushi stukje (waar ik al op had gekauwd) uit mijn mond. Later ben ik weer eens sushi gaan eten met mijn blog vriendinnetjes en toen vond ik het heerlijk. Smaken veranderen, toch?

Het Kyoto Sushi filiaal waar wij waren kun je vinden in Amsterdam op Damrak 44. Op de kaart hierboven zie je het filiaal. Yay, en natuurlijk staat die op de map! Dus, wie heeft er inmiddels honger gekregen?

YouTubeย –ย Bloglovinโ€˜ –ย Twitterย –ย Facebookย –ย Instagram

 

Tags:
 • Isa |

  ooh sushi! super lekker ๐Ÿ™‚
  leuk dat v&d Style Event!

  x

 • nini |

  Oooo ik vind shushi echt zรณ onwijs lekker. Het ziet er heerlijk uit!

 • femketje |

  gave foto’s ๐Ÿ˜€

 • Eline |

  Ooooh, het ziet er lekker uit! Ga er eens een kijkje nemen :3

 • MySimplySpecial |

  Dat ziet er heerlijk uit!

 • Hester |

  Ik wil snel weer een keer sushi gaan eten en het liefst in een restaurant! Lijkt me echt heerlijk. In de zin ‘(die overigens ook de foto van Sharon en ik maakte!)’ moet het trouwens ‘mij’ zijn (maak een foto van mij) en in ‘Je raad het al โ€“ we hadden all you can eat sushi …’ ‘raadt’.

  • Jiami |

   Oh, die raad dacht ik al verbeterd te hebben! Inmiddels snap ik alle d en t-regels goed en ook voltooid deelwoord. ๐Ÿ™‚ Af en toe glipt er een fout tussen.

   Kun je mij uitleggen waarom het precies mij is ipv ik? Die snap ik niet helemaal. En bedankt voor de verbetering, het is aangepast!

 • Emma |

  Ziet er heerlijk uit! Ik ben echt gek op sushi hmmm

 • Tjuly |

  Leuke foto’s.. en sushi… zooo lekker!

  Trouwens je site doet een beetje vreemd bij mij ๐Ÿ™

 • My Linh |

  Smaken veranderen idd! Ik lust tegenwoord ook veel meer (lees: zo’n beetje alles) in tegen stelling tot vroeg (vrijwel niets) :’) Ik heb wel vaker over Kyoto Sushi gehoord ๐Ÿ˜€ Misschien een keer proberen (als ik in de buurt ben that is.. ^^”)

 • Yak Man |

  Kyoto sushi kende ik wel maar dan een andere filiaal haha, maar yummy sushi! Altijd om iets ‘nieuws’ te proberen door je blog vriendinnen ๐Ÿ™‚

 • martina |

  mooie foto’s, lekkerrrrrr

 • Simone |

  Oh het water loopt me in de mond als ik hier naar kijk. Sushi is mijn lievelingseten. Wat zie je er vrolijk uit trouwens! ๐Ÿ˜€

 • Esmay |

  Om nom nom! Sushi is zooo lekker. <3

 • Dionne |

  Ziet er heerlijk uit!

 • Natasja |

  Ik heb een maand geleden voor het eerst sushi op! Wat ik merk is dat versheid een erg groot verschil maakt in smaak, het is lekker of het smaakt naar kauwgom, haha.

 • Marlies |

  Ik vind het er altijd prachtig uitzien, maar vind het totaal niet lekker haha! Die met vis vind ik echt niet lekker, de rest is wel okรฉ maar niet dat ik zeg ‘JAA LEKKER’ haha!

 • Joyce |

  Ziet er echt heerlijk uit! Nu heb ik ook zin in sushi haha. Morgen ben ik in Amsterdam, misschien eens kijken of ik wat kan afhalen.

 • Kirsty |

  Ik ben wel heel benieuwd hoe sushi smaakt, maar heb het echt nog nooit geproefd, shame on me!

 • Manon |

  Leuke foto’s. Ik hou totaal niet van sushi haha.

 • Kimberly |

  Hmmm ik wil sushi, NU! ๐Ÿ˜€ Ziet er heerlijk uit! Ik vind trouwens je nieuwe layout echt super mooi zeg! Ik had hem namelijk nog niet gezien

 • Fabienne |

  Mmmm sushi! Heerlijk.

 • danique |

  oooh wat leuk !
  ik ben vrijdag ook op de damrak dus ik ga der zeker eens kijken !
  ik heb nog nooit sushu gegeten en ik ben stiekem wel heel erg benieuwd ๐Ÿ™‚
  toen ik nog een klein meisje was lustte ik ook nooit champignons en pizza en nu ?
  I LOVE IT !

 • Jill |

  Lekker! Het is inmiddels veel te lang geleden dat ik sushi heb gegeten en nu heb ik er echt weer zin in.

 • Sophie |

  Mooie foto’s! Het ziet er echt heerlijk uit:)

 • Lonneke |

  ahh mhh, sushi is zo lekker!
  En ik wil trouwens even zeggen dat ik het super knap vind dat je nu hier zo uiteten gaat, dat had je vroeger niet gedaan en daar mag je trots op zijn!
  Liefs Lonneke

  • Jiami |

   Dankjewel Lonneke, zo’n reactie van je vind ik heel attent en lief. <3 Betekent toch veel voor me, haha. Leuke gravatar trouwens. X

 • Melanie |

  Hmmmm Sushi! Super lekker. :love:

 • Kelly |

  Ziet er lekker uit zeg!

 • Sophie |

  ik vind sushi zรณ niet lekker, haha maar ik wil het echt leren eten!

 • Manon |

  Aaah, ziet er superlekker uit! Ik heb nu zoveel zin in sushi haha, al die mooie foto’s ervan ๐Ÿ™ Leuk shirtje trouwens!

 • Mariette |

  Haha ik ben ook door bloggers sushi gaan eten. Echt heerlijk! Ik ga binnenkort daar wel eventjes kijken ^^.

  Liefs, Mariette

 • The Happy Goats |

  Leuk bericht! Ik ben echt dol op sushi! ๐Ÿ˜€

  Liefs, The Happy Goats.

 • Lara's Lifestyle |

  Mm. t ziet er lekker uit!

  p.s. ik ben ook een vegeeee

 • Ilse |

  Ah, ik vind sushi zooooo lekker! Daar mag je me echt voor wakker maken! Mijn favoriet zijn de California Rolls, oh daar kan ik er wel duizend van op haha.

 • Nora |

  Ziet er heerlijk uit!

 • Lara |

  Ziet heerlijk uit, sushi is zo lekker!!

 • Nora |

  Wat ziet dat er lekker uit! Ik heb nog nooit sushi gegeten, maar wil het zo graag is proeven.
  En de foto’s zien er weer prachtig uit (zoals altijd)! Welk programma gebruik je om je foto’s te bewerken? En is het een gratis programma?

 • Kimberley |

  Hmm lekker, ik hou van sushi!! Mooie foto’s heb je ook gemaakt trouwens ๐Ÿ™‚

 • Romy |

  Ik heb serieus nog nooit sushi gehad, als ik dit vertel dan kijken mensen me echt vreemd aan! Je blog ziet er mooi uit, leuk om te zien, dit is je 4de layout die ik me kan herinneren! Ik reageer weinig op je blog maar ik lees elke dag je artikels, vanaf het begin volg ik je al en je wordt steeds beter!

  Liefss :kiss:

 • Lisanne |

  Eigenlijk ben ik geen fan van sushi, maar op bovenstaande foto’s ziet het er toch wel erg lekker uit!

 • lisa |

  Grappig dat jij het eerst ook niet lekker vond. Ik namelijk ook niet. Afschuwelijk vond ik het. Maar tegenwoordig: yummie! Ik ken dit restaurantje nog helemaal niet. Wij gaan altijd naar Genkie (geen idee of je het zo schrijft..). Zit ook in Amsterdam en is heeerlijk!

 • Lies |

  Ik vind de sushi er wel heel erg lekker uitzien, maar ik heb het eigenlijk nog nooit gegeten. Toch maar eens proberen, want hoor altijd van zoveel mensen dat ze het zo lekker vinden.

 • lovethatmakeup |

  Nommmm sushi! Heb het al een tijdje niet meer gegeten en heb er de laatste dagen zo’n erge trek in:D

 • Ashleey |

  Wat lekker jammiee <3

 • Ise |

  Jiami! Even iets heel anders haha. Ik vroeg me af, heb je ooit een onveilig gevoel gehad in Kenia? Ik ga waarschijnlijk voor een langere tijd die kant op als ik mijn diploma heb gehaald maar vind het wel een beetje eng met de veiligheid daar. (En mijn ouders helemaal haha)

  Op de site van de overheid staat ook: Niet-essentiรซle reizen naar bepaalde gebieden worden ontraden…
  Hoe heb jij dat ervaren?

  Liefs, Ise

  • Jiami |

   Wauw, wat gaaf! Zeker doen Ise, het is een aanrader. Goed dat je het vraagt. ๐Ÿ™‚ In heb begin was het even wennen en wist ik bijvoorbeeld niet welk busje wel of niet veilig was, maar na een dag of 2 voelde ik me al prima. Wij hadden een fijne organisatie waar we nog altijd terecht konden. Sommige organisaties sturen ze je in ‘middle of nowhere’ zonder enige contacten en informatie, dat kan wel heel shockend zijn. Natuurlijk moest je niet zelf het gevaar opzoeken en ging ik niet naar de sloppenwijken. Dit vonden we te riskant. Je went er aan, maar hou je ogen altijd open. In de ogen van de arme mensen daar ben jij spot rijk (ook al vind je dat zelf misschien niet vergeleken met andere Nederlandsers) is. In dat soort landen ligt het maandloon vaak niet veel hoger dan 30 euro, dus ja, wij zijn wel degelijk rijk in verhouding.

   Als het donker is ook zeker nooit de deur uit. Goed op jezelf passen en het gevaar niet opzoeken. Als op de website van de overheid staat dat reizen worden ontraden zou ik het ook echt niet doen. Als jou dan iets overkomt is de kans groot dat de verzekering je niet wilt verzekeren en je alles zelf moet betalen. Stel er gebeurt iets ernstigs, zit je diep in de problemen. Aan welk land zit je te denken? En succes met je diploma!

   • Ise |

    Okรฉ, ja het zal sowieso een hele cultuurshock zijn haha! Ik ga dan ook zeker met een organisatie mee en het niet opzoeken zoals jij al zegt. Dat van de verzekering wist ik niet, goed om te weten! Het land weet ik nog niet precies, ik heb een heel leuk project in Uganda gevonden maar er zijn zoveel dingen die ik leuk vind.

    Heel erg bedankt voor je antwoord, ik ben weer een hoop wijzer ๐Ÿ™‚

 • Kaylee |

  Waaaaauw je nieuwe layout is super leuk, het ziet er ook professioneel uit. TOP!!! ๐Ÿ˜€

 • L. |

  Sushi is echt iets wat ik WIL lekker vinden, want het ziet er zo lekker uit, maar nee ik lust het niet :’) Misschien ook over een aantal jaren haha?

  -Even random vraagje tussendoor. Heet jij imaij op girlscene? Anders doet iemand zich voor als jou…

 • Soesja |

  AAH, mag ik dit ook??? Het ziet er echt goddelijk lekker uit! Als ik sushi eet in Amsterdam doe ik dat altijd bij Sumo, dat is ook wel echt een aanrader ๐Ÿ™‚

 • Carmen |

  JUM ik houd van sushi! Ik heb het voordeel dat mijn ouders er ook gek op zijn, dus we eten het vaak als ze geen zinnen hebben om te koken hihi.

 • Laura |

  haha nou ik lust pas sinds een paar maanden sushi, dus met mn 24 jaar was ik wel wat ouder ๐Ÿ™‚
  en nu loopt het water me in de mond en ben ik in staat om als lunch sushi af te halen.. oeps.

 • Annebelle |

  Ideale locatie! Ik vind het wel jammer dat sushi vaak zo aan de prijs is, daardoor doe ik het minder vaak. Maar als ik het doe is het dan wel extra lekker, dat wel!

 • melda |

  hoi jiami ik vind je blog erg leuk en ben er drm ook 1 begonnen en het heet mylife4ever.123website.nl hij staat nog niet op google denk ik want ik heb hem net gemaakt i love lifesplash

 • Inge Tiemens |

  Wij gaan ook een keer sushi eten Jiami!! :love:

 • Vera |

  Ziet er goed uit!

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. โ™ฅ

  Archief

  YouTube

  Favourites