Uncategorized

(Oh my) GOSH make-up

augustus 26, 2013 | by Jiami


(Oh My) GOSH make-up

(Oh My) GOSH make-up (Oh My) GOSH make-up

(Oh my) GOSH make-up

(Oh My) GOSH make-up

(Oh My) GOSH make-up

(Oh My) GOSH make-up

Wearing: Zara spijkerjack, H&M jurk

Make-up is fotogeniek, ja, dat zeker. Vandaag heb ik mijn best gedaan om een review eens een iets andere draai te geven. Vol met heerlijke foto’s – want tja, wie houdt daar niet van? GOSH staat al klaar voor het herfst en winterseizoen. Hun herfst- en wintercollectie maakt dat wel duidelijk. Nu we onze lange mouwen en vestjes weer aan kunnen doen en ons gaan klaarmaken voor de winter verdwijnen de pasteltinten en neonkleurtjes. Tijd voor paars, blauw, glitter en herfstbladeren!

De Quattro Eye Shadow, het paarse oogschaduw palette is mijn favoriet. De pigmentatie ervan is beautiful. De werking? Fijn!  In de foto’s hierboven zie je de ooglook die ik ermee heb gemaakt. Ik heb niet alle kleuren van het palette gebruikt. Enkel de lichtste kleur en de op een na lichtste kleur (allebei aan de rechterkant). Dit heb ik gedaan omdat ik graag een look wilde met iets meer kleurcombinatie. Gecombineerd met mijn INGLOT bruintinten, c’est voilà! Op de foto zie je hoe ik de kleuren heb aangebracht.-  € 10,99

Oh – heb ik het al gehad over de blush (Natural Blush 42 Melon)? Een prachtige peachy kleur waar ik dol op ben! Om onze bleke huidjes tijdens de winter iets meer tint te geven. Op de derde foto zie je de blush goed zitten. Prachtige natural kleur, ook een favoriet! De pigment is precies goed, deze gebruik ik inmiddels al erg vaak. – € 8,79

De blauw getinte nagellak (Nail lacquars 627 Denim Delight) vind ik leuk, maar niet bijzonder. Hij lakt prima, dekt goed. Na 1 laagje dekt hij al, maar ik vind 2 nét iets mooier. De prijs vind ik het niet helemaal waard – maar de zilveren glitternagellak (Nail lacquars 01 Frosted Silver) oh dear… prachtig! Ook een favorietje (zijn er veel in dit artikel!). Deze glitter blijft erg lang zitten (maar dat doet glitter bijna altijd). Ze dekken beiden erg snel, al na 1 laag. Ik ben erg tevreden ondanks dat ik de blauwe kleur niet helemaal mijn ding vind. – € 7,29

De Waterproof Volume Mascara doet jammer genoeg niet veel bijzonders. Hij maakt mijn wimpers wel zwart, iets langer, maar weinig volume – waar ik van hou. Ondanks dat hij voor geen klontjes zorgt, ben ik niet helemaal fan. Ik heb hem gebruikt op de foto’s, maar nee, ik kies liever een ander. – € 10,99

Over het algemeen ben ik positief! Mijn favorieten? De oogschaduw, blush en (glitter) nagellak. Alle GOSH artikelen zijn exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar.
Note: GOSH verdwijnt inderdaad in veel make-up schappen bij de Kruidvat. Sommige mensen dachten dat GOSH voorgoed afscheid nam – gelukkig niet. GOSH verdwijnt bij sommige filialen, maar zal nog steeds verkrijgbaar zijn bij enkele Kruidvat’s.

Hoe is jouw ervaring met GOSH make-up?

YouTube – Bloglovin‘ – Twitter – Facebook

Tags:
 • Beautyjuf |

  Wat een mooie foto’s, meid! Je hebt een leuke, frisse look neergezet met de producten van Gosh 🙂 De nagellak vind ik erg cute van kleur.

 • Marieke |

  O wat een leuke dingen! Ik gebruik GOSH eigenlijk nooit, maar misschien moet ik toch maar eventjes gaan kijken bij de Kruidvat (:

 • Simone |

  Jiami, ik heb een hele belangrijke vraag – hoe de f*** krijg je blush zo symmetrisch op je gezicht? Er zal vast wel een truc voor zijn, maar die heb ik nog niet door.

  Verder vind ik Catrice nagellak totaal niet vergelijkbaar met Gosh nagellak als Gosh inderdaad zo goed dekt… Laatst had ik een nude tint van Catrice geprobeerd en pas na een stuk of zes lagen scheen het niet meer door. Maar ik ben benieuwd hoe Gosh het doet… Had al twee nagellakjes ervan gekocht, nu nog uitproberen!

 • Kimberly |

  Die nagellak vind ik echt geweldig! Leuke en mooie foto’s heb je gemaakt, dit maakt het nog leuker om naar te kijken 🙂

 • Charmain |

  Je ogen zijn echt prachtig opgemaakt, ze spreken. Nu heb ik dezelfde vraag al Simone: hoe krijg jij jou blush zo mooi en netjes! Liefs

 • Frauke |

  WAUW! Prachtige post Jiamy. Wat ben je toch enorm getalenteerd! Je foto’s zijn ook héél mooi. Ik ben van deze collectie vooral DOL op de blush (ik heb een zwak voor Gosh blushes!) en de frosted lakjes. <3 De outfit die je bij de mooie look hebt gemaakt, is ook erg vet. ZALIG! Meer van dit!

 • Tessie |

  Wauw, echt een super mooie ooglook! Dat heb je echt heel mooi gedaan. En die foto’s zijn ook super leuk gedaan, zeker vaker doen 🙂

 • Juliette |

  Wauw die paars tinten staan je prachtig!

 • Jana Vmh |

  Heel mooie foto’s, alweer!! En ik vind de look die je gemaakt hebt best wel uniek, knap gedaan 🙂 x

 • Hester |

  Heel mooie look, en again weer prachtige foto’s! Als ik echt benieuwd ben naar de kwaliteit van het product en het wil kopen zou ik misschien nog wel even een andere review opzoeken, maar dit is wel lekker creatief en losjes!

 • Ashleey |

  Wat een prachtige look en wat fijn dat je het zo goed aangeeft welke producten etc je gebruikt hebt!

 • Tiny |

  Wauw, je gebruikt altijd geweldige foto’s !
  Love vanuit Belgiё :love:

 • femketje |

  gorgeous look 😀 mooie foto ook links van je op de pagina!

 • Susanaaaa |

  Ik volg je blog al een tijdje ik ben zoon verschrikkelijke fan van jou! En je bent zo moooi! :p

 • areyoulookingclosely |

  Wat heb je toh altijd prachtige foto’s! En duidelijk uitgelegd, heel leuk!

 • Kim |

  Mooie foto’s en mooie look! 🙂

 • Lotte |

  Wat een leuk artikel! Mooie foto’s ook, zo met de details van de jurk erbij enzo. Ik vind de make-up van Gosh heel verschillend, het ene product is erg goed en het andere is totaal niet mijn ding, haha.

 • nina |

  echt een mooie oog look.
  vooral de blush ziet er prachtig uit.
  leuk dat je een beetje varieert.

 • Milou |

  Leuk artikel!!! Mooie foto’s erbij, super! 🙂 Gosh is eigenlijk een merk waarvan ik niet zoveel heb en meestal alles in de aanbieding koop. Ik vind het best prijzig en soms is de pigmentatie ver te zoeken. Hier vind ik de oogschaduw echt weer heel mooi!

 • Daniëlle Springer |

  Wat een prachtige foto’s weer. Ik vind je ooglook ook heel erg mooi!

 • Lisa |

  Wat ontzettend leuk geschreven dit, zeg!

 • Josephine |

  Mooie lichte foto’s! Ik vind GOSH eigenlijk niet meer zo interessant. Misschien een tip, op de foto met tekst, dat is heel moeilijk te lezen omdat het een witte tekst op een lichte achtergrond is, misschien was het beter om een hele lichte schaduw achter de tekst te doen? Voor de rest is alles awesomeness.

 • Soesja |

  Weer een leuke vorm voor zo’n artikel heb je bedacht!! Die top is echt supermooi en de blush staat vanaf NU op m’n wishlist. Heerlijke kleur! En waar is die kwast op foto twee van? Want die ziet er ook erg fijn uit!

 • Lisanne |

  Wauw, wat ontzettend leuk gedaan, dit artikel! Mooie look heb je met de producten gemaakt! En de foto’s zijn echt prachtig!

 • Isabel |

  Mooie foto’s! Leuk dat je de review wat anders gedaan hebt, heel creatief!

 • lonneke |

  oh wauw, wat een prachtige foto’s! :O

 • Lara |

  Leuk gedaan met de foto’s, hele mooie review!

 • Nikki |

  Je ogen zijn echt prachtig opgemaakt!

 • Romy |

  Wat ontzettend leuk gedaan, je bent echt een pracht op je foto’s.

 • Esmay |

  Wat een leuke foto’s Jammie! Die blush is pretty! <3

 • Evelientje |

  Wauw, je maakt echt prachtige foto’s !

 • Mariette |

  Ik heb een heel mooi palette van Gosh :).

  Liefs, Mariette

 • Leen Philips |

  Wauw echt super, dat paars staat je echt goed! 🙂

 • Fay |

  Hey!
  Super mooie producten! leuke foto’s ook!
  Ik heb een idee, als je bijvoorbeeld een keer een soort van meeting organiseert, gewoon chillen met je lezers in een parkje ofzo, misschien het vondelpark in amsterdam?? 🙂
  Dat lijkt me super leuk! denk er maar overna ofzo…
  xxxxx

  ps: mensen als jullie dit ook een goed idee vinden kunnen jullie miss. ook even reageren, hoe meer mensen het leuk vinden, hoe groter de kans dat ze het doet 😉

 • lonneke |

  en trouwens nog even een vraagje!
  Hoe maak jij die mooie foto’s van jezelf? Met een 50 mm lens?
  En zo ja, stel je dan die eerst ergens scherp op!? Ik heb daar namelijk altijd problemen mee.
  Hopelijk hoor ik van je !
  Liefs Lonneke

 • Kelly |

  Hele mooie producten!

 • Lotte |

  Mooie look! Ik vind vooral de ooglook mooi!

 • nathilde |

  wow! supermooie look en supermooie foto’s meid!
  ik draag zelf niet echt make-up maar ik vind het wel echt heel mooi deze look!
  welke camera gebruik je?

  xx :love:

 • Bianca |

  Wauw mooie foto’s en mooie look!

 • Saffira |

  Wow, wat zie je er hier volwassen uit!
  Ik vind het echt een heel leuk artikel en de foto´s zijn heel mooi 🙂
  X Saffira

 • nini |

  dit is echt een ideale look voor zowel de herfst en de kerstdagen. Het staat mooi bij je ogen.
  XX Nini

 • nini |

  oh en nog iets hoe kan je je blog op bloglovin’ zetten? als ik op claim blog druk en mijn site intyp staat er Your search – http://www.nini.remmerswaal.org – did not match any blogs. Hoe zit dat?

 • Stacey |

  mooie foto’s heb je gemaakt, goed foto’s maken het artikel in mijn mening 🙂

 • Miranda |

  Wat een leuk artikel en prachtige foto’s. En je look is ook erg geslaagd!

 • Heartshapedrosepetals |

  Ik heb tot nu toe alleen nog maar een nagellak van Gosh, mooie look!

 • Sophie |

  Wat een prachtige foto’s! Erg leuke review:)

 • Mariëlle |

  Hele mooie foto´s! De producten lijken me erg fijn 🙂

 • Lieze |

  Wauw, prachtige look!

 • liesel |

  Waaauw, wat zie je er prachtig uit! 😀

 • Marije |

  Wauw mooie look heb je gemaakt! Ik heb die zilveren glitternagellak ook, hij is zo pretty :love: Verder heb ik eigenlijk geen make-up van Gosh, alleen in totaal 3 nagellakjes. De blush ben ik heel benieuwd naar!

 • Lisa''s Beautybabbels |

  Mooi zeg, je ooglook vind ik prachtig!

 • Ise |

  Mooie ooglook! Staat je goed die kleur 🙂

 • Nora |

  Wauw wat mooi! Jouw foto’s zijn prachtig! Die vierde foto is leuk gevonden en origineel, weet je precies waar je wat juist gebruikt hebt.

 • Lies |

  Hele mooie producten! Vooral de Quattro Eye Shadow vind ik erg mooi met de paarse kleuren.

 • Jill |

  Wauw, prachtig ! Super mooie foto’s ook !

 • Anna |

  Mooie foto’s, leuk gedaan en gefotografeerd! Ik vind die oogschaduw echt mooi bij je! Die blush is echt perfect voor de winter.

 • ellen |

  hele mooie foto’s, leuk gedaan!

 • Mira |

  Mooie look! Heel handig met die cijfertjes er bij:)

 • Tamara |

  Wohh, zo een mooie look, wil je daar een x een video over maken! x

 • Esther - Mango Sorbetto |

  De blush en oogschaduw staan je heel mooi!

 • Anne vdh |

  Ik ben eigenlijk nooit zo onder de indruk van GOSH makeup, maar vind het nu ineens toch wel heel gaaf!
  Maar wat ik eigenlijk wil zeggen.. DIE FOTO’s! DAMN, ik vind ze echt prach-tig!! 😀

 • Cato |

  Prachtige look!

 • beautybyjuly |

  Wauw staat je erg mooi de paarse tinten, het jurkje is ook super leuk!

 • mai |

  hele mooie foto’s!

 • BLiss |

  Wauuww wat prachtig en je straalt echt, je lijkt een hele andere meid. Hopelijk voel je je net zo happy als je eruit ziet. Mooie wenkbrauwen ook! :love:

 • Evelien |

  Oh de look is prachtig Jiami! En die blush – geen woord teveel over gezegd. Ik wil hem ook! :love: En ik ben verliefd op je paillettentop. :$

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites