Travel

Off to Paris

IMG_1576-2 IMG_1576 IMG_1584 IMG_1585

Hi all! Hoe is het? Op het moment dat ik dit type zit ik in de Thalys naar Parijs en heb ik net nog hier een ontbijtje naar binnen geschoven. Samen met Britt van kantoor ga ik vandaag en morgen naar Parijs voor Nike, super veel zin in! Er komen verschillende vloggers uit heel Europa en ik mag namens Nederland komen. Qua bagage heb ik het bescheiden gehouden en ga ik enkel met een tas en sporttas weg. De vraag is alleen met hoeveel tassen ik terug kom…. lol.

Vanochtend was ik al om half 8 de deur uit, haalde ik als een ‘super white girl’ (omg) nog een Starbucks en vanmiddag staat in het thema van: sport. Ik moet eerlijk toegeven dat ik ook echt veel zin heb om een rondje te rennen of wat oefeningen te doen. Morgen ben ik nog een dagje in Parijs, maar is het een vrij dagje. Britt is er nog nooit geweest, dus een bezoekje aan de Eiffeltoren is natuurlijk een pré. We hopen nog wat tijd te vinden om te shoppen, dus mochten jullie nog tips hebben: please let me know! Leuke winkeltjes en hotspots zijn altijd welkom. :)

X


37 reacties op “Off to Paris”

 1. Josha zegt:

  Leuk Jiami! Ik ben nog nooit in Parijs geweest, maar dit staat voor mij dit jaar ook op de planning, heel veel plezier! xx

  [Antwoord]

 2. Loes zegt:

  Wat leuk! super veel plezier en geniet er van. (:

  [Antwoord]

 3. Dagmar zegt:

  Wat een mooie look, veel plezier in Parijs! Paris is always a good idea, have fun!

  [Antwoord]

 4. Laura zegt:

  Wat gaaf! Veel plezier!

  [Antwoord]

 5. Tineke zegt:

  Heel veel plezier meid!
  Liefs

  [Antwoord]

 6. Super leuk! Heel veel plezier in het prachtige Parijs 😀 We zien de shoplogs wel komen 😉

  [Antwoord]

 7. Girlsfeedss on instagram zegt:

  Sephora moet je heen gaan!

  [Antwoord]

 8. Stephanie zegt:

  Ik vind je schoenen nog steeds zo gaaf! Heel veel plezier in Parijs! :)

  [Antwoord]

 9. Imke zegt:

  Ohh wat fijn zeg, twee dagen Paris, en wat een gaaf project ook zeg! Ik ben er alvast heel benieuwd naar – echt fantastisch dat je als ‘representative’ van Nederland naar Nike mag!

  Ik woon hier in Parijs, dus voor tips moet je hier zijn hihi 😉 Qua shoppen ben ik als het slecht weer is grote fan van Lafayette en Le Bon Marché (zeker die laatste is echt prachtig en minder druk dan de oh zo bekende Galeries Lafayette).

  Heel gezellig en simpelweg prachtig is de joodse buurt Le Marais (zeker ook een falafel eten daar, heerlijk!), en veel leuke kleinere winkeltjes, heel erg ‘parisien’. Vergeet dan ook niet door te wandelen naar Place Vosges. Ik denk nog na over andere plekjes om goed te shoppen, maar ik denk dat Le Marais echt wel nummer één is, en je er zeker een namiddag zoet mee kan zijn, zoveel om te ontdekken, zowel ketens als COS als kleine onbekende winkeltjes met heel fijne dingen, en zoveel verschillende straatjes.

  Laat maar weten als je op zoek bent naar nog adresjes (food, koffie,…) en geniet nog van Parijs!

  XO Imke – Pastellics

  [Antwoord]

 10. Zo gaaf dat je voor Nike naar Parijs gaat/mag! Heel veel plezier. Ben benieuwd naar je verhalen/foto’s/videos :)

  [Antwoord]

  Lissy Reply:

  Same toughts here! Kan niet wachten :)

  [Antwoord]

 11. Larissa zegt:

  Ontzettend tof dat je voor Nederland naar Nike mag in Parijs! Ik had je graag tips gegeven, maar ben er zelf helaas nog nooit geweest. Heel veel plezier! Liefs.

  [Antwoord]

 12. Manon zegt:

  Veel plezier in parijs!

  [Antwoord]

 13. Inez zegt:

  Ik ga in de kerstvakantie naar Parijs, kun je dan een bericht maken over leuke plekjes in Parijs?

  [Antwoord]

 14. Fleur Sophia zegt:

  Oh wauw, wat super leuk dat je daar heen gaat! Heel veel plezier in het mooie Parijs!

  [Antwoord]

 15. Dionne zegt:

  Wat heerlijk zeg! Super veel plezier!

  [Antwoord]

 16. Nynke zegt:

  In de winkelstraat in Parijs (in de buurt bij het Louvre, geen idee hoe die straat heet), zit echt een superchill eetplekje. Soort bagels & beans alleen dan kan je zelf je bagel samenstellen, voor niet zoveel geld. Echt een aanrader!
  Verder heb ik niet echt tips want ben nog maar 2 keer in Parijs geweest haha 😉
  Geniet ervan!! Liefs

  [Antwoord]

  Girlsfeedss on instagram Reply:

  Bedoel je Rue de Rivoli? Ik was daar in de herfstvakantie en die straat zit vlak het Louvre.💋

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.