Travel

Off to Paris

november 13, 2015 | by Jiami


IMG_1576-2 IMG_1576 IMG_1584 IMG_1585

Hi all! Hoe is het? Op het moment dat ik dit type zit ik in de Thalys naar Parijs en heb ik net nog hier een ontbijtje naar binnen geschoven. Samen met Britt van kantoor ga ik vandaag en morgen naar Parijs voor Nike, super veel zin in! Er komen verschillende vloggers uit heel Europa en ik mag namens Nederland komen. Qua bagage heb ik het bescheiden gehouden en ga ik enkel met een tas en sporttas weg. De vraag is alleen met hoeveel tassen ik terug kom…. lol.

Vanochtend was ik al om half 8 de deur uit, haalde ik als een β€˜super white girl’ (omg) nog een Starbucks en vanmiddag staat in het thema van: sport. Ik moet eerlijk toegeven dat ik ook echt veel zin heb om een rondje te rennen of wat oefeningen te doen. Morgen ben ik nog een dagje in Parijs, maar is het een vrij dagje. Britt is er nog nooit geweest, dus een bezoekje aan de Eiffeltoren is natuurlijk een prΓ©. We hopen nog wat tijd te vinden om te shoppen, dus mochten jullie nog tips hebben: please let me know! Leuke winkeltjes en hotspots zijn altijd welkom. πŸ™‚

X

 • Josha |

  Leuk Jiami! Ik ben nog nooit in Parijs geweest, maar dit staat voor mij dit jaar ook op de planning, heel veel plezier! xx

 • Loes |

  Wat leuk! super veel plezier en geniet er van. (:

 • Dagmar |

  Wat een mooie look, veel plezier in Parijs! Paris is always a good idea, have fun!

 • Laura |

  Wat gaaf! Veel plezier!

 • Tineke |

  Heel veel plezier meid!
  Liefs

 • Laura - Dagelijkse hap |

  Super leuk! Heel veel plezier in het prachtige Parijs πŸ˜€ We zien de shoplogs wel komen πŸ˜‰

 • Girlsfeedss on instagram |

  Sephora moet je heen gaan!

 • Stephanie |

  Ik vind je schoenen nog steeds zo gaaf! Heel veel plezier in Parijs! πŸ™‚

 • Imke |

  Ohh wat fijn zeg, twee dagen Paris, en wat een gaaf project ook zeg! Ik ben er alvast heel benieuwd naar – echt fantastisch dat je als ‘representative’ van Nederland naar Nike mag!

  Ik woon hier in Parijs, dus voor tips moet je hier zijn hihi πŸ˜‰ Qua shoppen ben ik als het slecht weer is grote fan van Lafayette en Le Bon MarchΓ© (zeker die laatste is echt prachtig en minder druk dan de oh zo bekende Galeries Lafayette).

  Heel gezellig en simpelweg prachtig is de joodse buurt Le Marais (zeker ook een falafel eten daar, heerlijk!), en veel leuke kleinere winkeltjes, heel erg ‘parisien’. Vergeet dan ook niet door te wandelen naar Place Vosges. Ik denk nog na over andere plekjes om goed te shoppen, maar ik denk dat Le Marais echt wel nummer één is, en je er zeker een namiddag zoet mee kan zijn, zoveel om te ontdekken, zowel ketens als COS als kleine onbekende winkeltjes met heel fijne dingen, en zoveel verschillende straatjes.

  Laat maar weten als je op zoek bent naar nog adresjes (food, koffie,…) en geniet nog van Parijs!

  XO Imke – Pastellics

 • Leonie - AllAboutLeonie |

  Zo gaaf dat je voor Nike naar Parijs gaat/mag! Heel veel plezier. Ben benieuwd naar je verhalen/foto’s/videos πŸ™‚

 • Larissa |

  Ontzettend tof dat je voor Nederland naar Nike mag in Parijs! Ik had je graag tips gegeven, maar ben er zelf helaas nog nooit geweest. Heel veel plezier! Liefs.

 • Manon |

  Veel plezier in parijs!

 • Inez |

  Ik ga in de kerstvakantie naar Parijs, kun je dan een bericht maken over leuke plekjes in Parijs?

 • Fleur Sophia |

  Oh wauw, wat super leuk dat je daar heen gaat! Heel veel plezier in het mooie Parijs!

 • Denise |

  Heerlijke foto’s! <3

 • Dionne |

  Wat heerlijk zeg! Super veel plezier!

 • Nynke |

  In de winkelstraat in Parijs (in de buurt bij het Louvre, geen idee hoe die straat heet), zit echt een superchill eetplekje. Soort bagels & beans alleen dan kan je zelf je bagel samenstellen, voor niet zoveel geld. Echt een aanrader!
  Verder heb ik niet echt tips want ben nog maar 2 keer in Parijs geweest haha πŸ˜‰
  Geniet ervan!! Liefs

  • Girlsfeedss on instagram |

   Bedoel je Rue de Rivoli? Ik was daar in de herfstvakantie en die straat zit vlak het Louvre.πŸ’‹

 • Neeltje | Thoughts in Style |

  Wat een leuke outfit! Lekker comfy voor de reis πŸ™‚ X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Emma |

  Oeh wat gaaf zeg, heel veel plezier! Parijs is zo onwijs leuk<3
  X Emma

 • Gerdien |

  mooie schoenen!!!
  veel plezier daar!!

 • Eline |

  Ah, echt super gaaf dat je voor zo’n groot merk naar Parijs mag! Enjoy β™₯

 • Pien |

  Hi!
  Weet iemand waar die jas van is? Loavies toch?

 • Elsbet | La Vie Pure |

  Ah, wat leuk! Veel plezier!

 • Christi |

  Super leuk, veel plezier Jiami! <3

 • Carmen Jardin |

  Wat gaaf! Geniet er van!

 • Tessa |

  Wat leuk dat je samen met ander vloggers uit heel Europa naar Parijs mag komen voor Nike! Ik ben benieuwd en heel veel plezier! x

 • Ilona | Inspiration for you |

  Ik ben een tijdje geleden ook in Parijs geweest en je moet gewoon naar Shackespeare & Co, dit is zo’n mooii boekenwinkeltje <3 love it!

 • Nicole |

  Parijs is echt zo een leuke stad, heel veel plezier daar!

 • Hester |

  Oeh heel veel plezier! Ik ga in de vakantie, ook heel veel zin in.

 • Amy-Denise |

  Wat leuk! Heel veel plezier gewenst. πŸ™‚

 • Kim |

  Er is een schietpartij in Parijs. Heb je ook iets gezien? Hoop dat alles goed gaat…

 • Margriet |

  Awh je zat in dezelfde trein als mijn ouders. Die zijn vanochtend vertrokken naar Parijs met de Thalys.
  Ik las dat je veilig bent na al het naars wat er op dit moment in Parijs afspeelt. Mijn ouders gelukkig ook, die hadden eerlijk gezegd niet eens door wat er allemaal afspeelde totdat ik hun belde.
  Nog een fijne trip, ik hoop dat je er nog iets van kan maken πŸ™‚

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. β™₯

  Archief

  YouTube

  Favourites