Uncategorized

Nieuwe lay-out!

oktober 12, 2013 | by Jiami


Naamloos-1

Het is je vast al opgevallen, de nieuwe layout staat online! Totaal iets anders deze keer, maar ik vind hem tof geworden! Ik wilde al een tijdje een nieuwe layout alleen vond ik dat ik niet te snel moest veranderen. Toen iemand mij vertelde dat het eigenlijk best logisch is dat ik hem wilde veranderen (ik ben jong – ik ontwikkel me sneller en verander sneller), dacht ik: ‘hey, dat klopt’. Ik kan me nog goed herinneren dat ik in de vakantie ’s avonds in mijn bed een schets op papier maakte. Zo wilde ik hem.

Na enkele weken startte ik Photoshop op en begon ik daar een kladje te maken. Na nog meer weken begon ik te coderen en aanpassen en aanpassen en nu staat hij eindelijk online! Ik heb gekozen om iets rustigs te nemen deze keer. Zo gaat er meer aandacht naar de foto’s en tekst.

Maar jullie kennen me – ik hou van iets ‘extra’s’, een kers op de taart en mezelf onderscheiden van de rest. Scroll maar eens naar beneden en bekijk de Instagram foto’s. Of klik boven in het menu op map, waar je een kaartje vindt met al mijn hotspots. Ja, momenteel staat er alleen nog maar 1, maar ik wil de leukste winkels en eettentjes met jullie delen! Ook hier zullen wat artikelen van verschijnen. En wat dacht je van het outfit-overzicht oftewel de Lookbook? Klik maar eens op de categorieën boven en daarna op outfits. Kijk rustig rond! 🙂

Natuurlijk kan her en der nog een foutje zitten. Als jij dit ziet, laat het me weten! Ik zal er dan zo snel mogelijk naar kijken. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Tags:
 • Joy |

  Ah, ik ben fan Jiami! Erg gaaf!

 • Bernadet |

  Wauw, wat issie’ weer prachtig Jiami!
  Vond de vorige al super mooi maar deze is ook wel weer heel erg beauty-ish!
  Like, :love:

 • Suzanne |

  Wat een prachtige lay-out. Alleen, als ik op about klik, kom ik bij je oude lay-out. Xx

 • Sara |

  Ik vind ‘m echt heel erg tof, knap zoals je dat doet met al die html-codes! 😀

  P.S. de ‘about me ‘ pagina staat nog in de oude lay-out.

 • Judith |

  Wauw, super mooi en professioneel zeg! Echt goed dat je dit kan! Bij mij is dit nieuwe ontwerp in ieder geval in de smaak gevallen, dus de eerste like heb je al binnen!(:

 • femke |

  cool, ik ben fan! Echt supergaaf! 😆

 • Yasmine |

  Oh, wat is ‘ie mooi! Heel knap gedaan! Dat coderen enzo snap ik echt niet hahaha….

  Liefs, Yasmine

 • Emilia |

  Gaaaaf! Totaal iets anders inderdaad, maar wauw, heel tof! Vooral je header vind ik mooi gedaan, met die stilstaande foto. En die Instagramfoto’s hieronder vind ik ook heel leuk. :love:

 • Kimberly |

  Heel mooi, heel clean en classy. Nu past de lay-out bij jou en je blog. De vorige was nog heel kinds vergeleken met je schrijfstijl enzo.

 • Romee |

  Waaaw hij is zo mooi!! Vooral de header vind ik heel vet (: omdat de foto niet mee scrollt

 • Jill |

  Wat mooi gedaan! Ziet er super mooi en overzichtelijk uit, love it :love:

 • Simone |

  Super gaaf! Heel professioneel en strak, echt prachtig! Niet vervelend bedoeld, maar ik vind deze echt veel mooier dan die andere 🙂

  Weer eens super gedaan Jiami!

 • Sue |

  Wat een prachtige lay-out Jiami! Echt super! Ik vind het zo leuk om je blog te lezen en om te zien hoe je groeit! x.

 • Naomi |

  Wauw wat prachtig! Je vorige layout vond ik ook heel erg mooi, wat een talent heb jij zeg! Leuk dat je onderaan je instagram foto’s kunt zien! Echt een super mooie layout!!

 • Anne Solveig |

  Suuuper leuk! ik ga even rondkijken, hij is prachtig geworden!

 • Lara |

  Wauw je nieuwe lay-out is echt prachtig, zo mooi en professioneel!

 • Amy |

  Even wennen maar erg mooi, staat heel professioneel! 😀

 • Frances |

  Wauw! Zo knap dat je dit kan Jiami! Het is echt heel mooi en past bij de site. AWESOOMMEEEEE :love: :love: :love: :love: :love:

 • Eline |

  Ziet er heel erg strak uit, heel erg mooi gedaan!

 • Mariam |

  Veel beter

 • Cynthia |

  Aah, hij is simpel, maar zo mooi!

 • Janouk |

  Wauw meid, wat is ie gaaf geworden! Ik ben momenteel ook bezig om mijn nieuwe site online te krijgen (ben bezig met verhuizen van Blogger naar WordPress, maar man, wat een gedoe!) Heb al 449922 pogingen gedaan, helaas zonder succes… haha!
  Thumbs up meis, erg gaaf!

 • Kelly |

  Mooie layout. Op mijn ipad kan ik alleen je header niet zien.

 • maureen |

  Echt super mooi ik zou echt zo blij zijn als ik je ooit zou kunnen ontmoeten ! Xmaureen (14 jaar)

 • Daphne |

  Wat een mooie layout! Ik wil ook graag veranderen, maar kan het echt niet zelf en kan niemand vinden die het voor me wil doen 🙁

 • Hester |

  Oké Jiami, dit is echt je mooiste lay-out ever. Ik word bijna een beetje jaloers… prachtig! En hoe grappig, ik had een tijdje geleden ook een opzetje voor een lay-out gemaakt met mijn ogen/gezicht als opvulling van mijn blognaam in de header! I feel like soulmates now, haha. Wel heel cool dat die foto dan blijft staan en aaaah it’s so nice! Hoeveel uur zit hier in denk je? (gewoon benieuwd)

  • Hester |

   Oh en trouwens, dat met je lay-out sneller veranderen had ik pas ook bedacht. Heb na ongeveer 10 maanden weer een nieuwe online gezet maar omdat ik zelf nog jong ben, verandert mijn blog ook nog veel, dus mijn lay-out ook. Jij bent even oud als ik dus dat is inderdaad gewoon een goede verklaring vind ik, moet je ook niet proberen tegen te houden!

   • Jiami |

    Ah, ja tof dat je ook veranderd haha! 🙂 En van hetzelfde idee natuurlijk. Ik heb ook ongeveer 10 maanden gehad volgens mij. Toevallig! Hoeveel uur ik totaal aan deze lay-out heb gezeten? Oh man, héél veel! Denk rond de 40-50? Grove schatting. Vind je nieuwe lay-out trouwens ook tof.

 • Sophie |

  hij is weer prachtig zoals altijd lieve jiami!

 • Sylvia |

  Ziet er gaaf uit! Alleen jammer dat het banner vak gelijk zichtbaar is als je je site opent, dat trekt nogal de aandacht. Ik zou eerder foto in de zijbalk van jezelf bovenaan zetten.

 • Inge |

  Hij is echt heel leuk geworden, ik vind hem ook super persoonlijk en bij je passen! Ik vind het wel jammer dat er bovenaan in de sidebar zo’n lelijke advertentie staat, dat trekt echt meer de aandacht dan jij of je artikels :s

 • Laura |

  Ahh leuk met je foto achter het logo!

 • The Beauty Suitcase |

  Super mooi je nieuwe layout! Ben jaloers dat jij dit op jou leeftijd al kan, ik bak er niks van! Mag ik weten welke externe hosting site jij gebruikt?

  • Jiami |

   Ah, dankjewel Elise! Bedoel je met externe hosting waar ik mijn website host? In dat geval Antagonist.

   • The Beauty Suitcase |

    Dat bedoelde ik inderdaad! Ik gebruik namelijk nog steeds WordPress als mijn host, maar hierdoor kan ik mijn layout bijna niet veranderen. Dankjewel! En nogmaals het is super mooi geworden 🙂

 • Marieke |

  Wow het echt heel erg mooi geworden!! (:

 • Bente |

  Meis hij is echt prachtig, echt diepe respect !
  Lekker overzichtelijk en classy 😀
  Keep going because your doing it great !
  Xx :love:

 • Dewi |

  Omg love!!!!
  Echt zo mooi. Ik wou dat ik dat ook kon!
  Xxx

 • Laura |

  Ik vind hem echt te gek! Love it!

 • Jana Vmh |

  Ik vind hem echt professioneel en hij is mooi! Ik ben fan 🙂

 • Elyne |

  Wooow, hij is echt geweldig mooi geworden! Clean, maar met zo veel oog voor detail, je hebt hier echt talent voor!

 • Lisanne |

  Wauw, Jiami, wat een prachtige lay-out heb je weer gemaakt! Het is wel even wennen, hoor! Maar het ziet er echt geweldig uit! Die Instagram foto’s onderaan vind ik erg leuk en de lookbook vind ik ook onwijs tof! Mijn complimenten!

 • Mira |

  Echt heel mooi, de header en die foto’s onderaan zijn echt n goede keus!

 • Margot |

  Oooh, Jiami het is mooi geworden!
  Terwijl ligt het aan mij, ik weet het niet. Maar ik denk dat er bij contact nog een paar fouten staan
  Ik heb het hier onder gezet. Zoals die  en © en ik weet niet wat nog allemaal. Nog veel succes met je blog, één van mijn favoriete bloggers!

  Hoe maak je een blog?
  Klik hier. Nee joking. Oké, eigenlijk wel een beetje serieus hoor, haha! Pretty easy. Google het en ga aan de slag! Doe wat research en begin! Zoek een goed bloggers platform via Google en blog. Veel succes!

  Met welk programma bewerk jij foto’s en filmpjes?
  Ik gebruik Adobe After Effects, Photoshop en Sony Vegas Pro.

 • Ranna |

  Het is super mooi geworden! Ik ben echt heel jaloers op deze lay-out haha!

 • Lies |

  Je nieuwe lay-out is echt heel erg mooi!

 • Suzanne |

  Waaaauuuuwww! Je nieuwe layout is echt prachtig! Ik vind het echt heel erg mooi! Vooral je header!! :love:

 • Saloua |

  hele mooie layout, :love: :love:

 • Nadine |

  Hey Jiami! Wat ziet het er mooi uit. Ik vind dat het inderdaad goed is gelukt om de lezer te laten focussen op de tekst woohoo. En het eerste wat ik dacht was: wat is map? *klik* *klik* Super leuk. Ik had een mini puntje, wat mij opviel haha. Links boven in bij die social media buttons lijkt de tekst donker rood en de kleur van een tekst selecteren is ook donker rood. Fijne dag. :love:

 • Suzanne |

  Leuke layout. Ik ben gewoon verliefd! Het ziet er erg professioneel uit maar hij is also heel persoonlijk gebleven met jouw foto in de header.

 • Guusje |

  Wauw, ik vind het super mooi! 😮 Het ziet er nu heel schoon/fris uit. :p Hahaha, X :love:

 • Esther |

  Ik vind ‘m heel erg mooi! Tof hoe in je header de foto van je gezicht ‘vast’ staat en de letters wel meescrollen. Ik vind deze layout erg onderscheidend, heb nog niet iets soortgelijks gezien op andere blogs!

 • Ilse |

  Wow! Wat een mooie lay out, prachtig! Ik ga lekker rondkijken op je site

 • Isa |

  wauw ! je lay out is echt super mooi! leuk met je instagram foto’s eronder enzo hij is echt heel erg mooi geworden!

  x

 • Nuala |

  Wow! Zo’n mooie layout!!!
  Ik vind het echt vet hoe je de banner heb gedaan!
  Ben echt helemaal in love met je nieuwe layout

 • Kim |

  Wow, heel mooi gedaan! Ook het kleurgebruik is prachtig , Heel volwassen 🙂

 • Simone |

  Jiami… Dit is echt ge-wel-dig! Ik spring zo meteen uit bed om de rest via de computer te bekijken!

 • Lievehelpwatmoetikaan |

  Aaah, ik vind hem echt heel tof! Ik zat al heel lang te wachten op het moment dat je nieuwe lay-out online kwam, ik was benieuwd! Haha

 • Violet |

  Oh hij is echt heel mooi geworden! De vorige vond ik ook heel mooi, maar deze is toch meer ‘cassy’ ofzo haha. En van die hotspots vind ik ook tof bedacht, ik ben benieuwd! :kiss:

 • Movuitton |

  Wow!
  Mega indrukwekkend origineel en clean!
  Bij contact zijn er allemaal van die rare A’s. Ik kan het niet uitleggen. Neem eens een kijkje dan begrijp je me! 😉

 • Anouk |

  Wauuw! Wat kan jij dat toch goed!

 • Manon |

  Wauw, ziet er echt heel mooi uit! Heel knap dat je dit allemaal zelf kan, dat kunnen er niet veel 🙂
  Heel leuk ook die instagram foto’s onderaan, origineel!

 • Lieze |

  Ik vind hem zó tof geworden! Ik zag gister al op twitter dat je het zei, dus vanochtend heb ik meteen m’n laptop gepakt en ben vlug naar je site gegaan. Prachtig! Maak jij eigenlijk (tegen wat geld) ook ontwerpen voor andere wordpress sites? Ghihi…

 • Sarah |

  Wauw Jiami, wat is ‘ie moooooi! Echt prachtig, veel strakker en ”volwassener”. Supertof!

 • Eva |

  super gave lay-out, vooral de letter met jou foto erin is Amazing

 • Sophie |

  Wauw, hij is prachtig Jiami!

 • Carola |

  Wauw je layout is echt prachtig geworden!!

 • Mariëlle |

  Wauw, hele mooie lay-out! (:

 • Esmay |

  Aah jammie hij is supertof geworden!!! Nu wil ik ook een nieuwe layout fuck jou haha! Grapje. <3
  Nee maar echt, heel clean en strak ,love it.

 • Rianne |

  Erg mooi gedaan meid!

 • judith |

  wauw het is echt heel mooi geworden!

 • Sophei |

  echt heel mooi! Heb je hiervoor een template gebruikt?

  :love:

  • Jiami |

   Nee, zoals in het artikel al staat: ik maak mijn lay-outs altijd vanaf de schets en ontwerp ze zelf. 🙂 En dankjewel!

 • Maud |

  Ik vind het heel erg mooi! Heel licht, prachtig.

 • Marlies |

  Waaauw Jiami wat is ‘ie weer prachtig mooi geworden! Je vorige layout vond ik ook al erg mooi, daar was ik vooral onder de indruk van je html en css kwaliteiten, maar deze layout in zn geheel is nóg mooier! Zoals ik al in meer reacties las past ‘ie veel beter bij je blog en je schrijfstijl, en het ziet er heel professioneel uit 😀 Zo ontzettend knap hoe je dit allemaal zelf doet, ik weet wel een beetje van html en css af maar dit zou ik nóóit kunnen haha! Ben momenteel meer bezig met dreamweaver, maar zou echt niet weten hoe ik dit zou moeten maken 🙂
  Nieuwsgierig als ik was heb ik alle links die ik tegenkwam aangeklikt haha, je outfitoverzicht is echt mooi geworden ja! Alleen ik denk dat de link bij categorieën naar ‘video’ nog niet klopt, hier krijg ik de melding dat de pagina niet bestaat. En bij de pagina contact zie ik een hoop rare symbolen overal tussendoor, zag dat iemand anders dat ook al had gezegd in een reactie (bij mij is eht dus nog niet weg). ’t is denk ik wel iets met de pagina zelf want op die pagina staat er ook een  in de navigatiebalk bij categorieën, maar op alle andere pagina’s ziet ‘categorieën’ er gewoon goed uit….
  Hoop dat je er nog wat mee kan en dat je het kan oplossen, met jouw skills moet dat vast lukken toch? 🙂
  Liefs!

 • Christa |

  Wauw, echt, elke keer als je hem veranderd, denk ik: dit kan niet mooier, maar je hebt jezelf weer overtroffen!

  in About staat de laatste zin: Ik doe liever niets anders. Moet dat niet zijn: ik doe niets liever?

  Het ziet er in ieder geval supertof uit! je kunt trots op jezelf zijn!

 • martina |

  echt prachtig geworden!

 • Yak Man |

  Jij hebt echt talent om steeds met iets vernieuwend te komen n_n. Je hebt echt een hele mooie layout zeg!

 • Felicia |

  Hey Jiami wat een gave lay-out! Bij contact, veelgestelde vragen staat foto’s heel raar geschreven met allemaal rare tekentjes, het kan ook dat het alleen op deze ipad is , maar ik wilde het even zeggen. :love:

 • Shuvo |

  Echt heel gaaf! ik ben jaloers! :kiss: :p

 • Tea |

  Je nieuwe lay-out is echt heel mooi geworden :love: !

 • Cato |

  Ik vind het héél mooi geworden! Ook professioneler dan de vorige, deze is iets helderder. :love:

 • Fleur |

  Wooow, oh wat een super super mooie lay-out. Ben echt een beetje jaloers! je hebt talent :love:

 • Joelle |

  Hij is echt gaaf geworden! :love:

 • Rianne |

  Súper mooie layout !! :love:

 • Miranda |

  Ohhh wauw wat een prachtige layout, echt super mooi!

 • Simone |

  Hey, bij de pagina “contact” staan nog wat fouten in de tekst!

 • Nora |

  Wow, wat een prachtige lay-out, rustig en clean! Dit is mijn favoriete lay-out van jou. Persoonlijk vindt ik het leuk dat de lay-out af en toe veranderd. Het is tof om te zien wat je allemaal al kan op jouw leeftijd! Al die codes enzo, ik zou het niet kunnen.

 • Michelle |

  Heeeel erg mooi geworden, alleen zie ik in je header je tekst niet omdat je foto aan de buitenkant heel erg licht is (op dit scherm in ieder geval), dus misschien kan je daar nog naar kijken!

 • Fleur |

  Wow! Je zit echt vol met talenten,maar dit is gewoon weg…wow! Je bent nog maar net 14 en je kan echt zo goed coderen en met photoshop werken! #jaloers. Ook alles is heel overzichtelijk. De outfits zijn heel leuk gedaan en ook met de foto’s onderaan! Super gedaan!

 • Tedje |

  Wauw, ik vind je nieuwe layout echt geweldig! Ook je header vind ik prachtig, great job!!

 • Kelly |

  Wauw dit is echt totaal wat anders, maar ik vind het erg gaaf!

 • Babette |

  Echt een supergave lay-out!!!!!!!!!!!

 • Damiën |

  De nieuwe layout is geweldig geworden!! Erg leuk dat de foto vast staat bij de header als je naar beneden scrollt. En de foto’s onderaan vind ik ook leuk bedacht ^^

 • Anne |

  Lijkt me mooi, alleen jammer dat hij het niet doet op mn computer. Ik hoop dat ik snel kan zien hoe het is geworden.

 • Anita |

  Ziet er mooi uit je nieuwe layout! Ook heel overzichtelijk wat ik zelf altijd fijn vind!

 • Lisa |

  Ge-wel-dig, ik heb er geen woorden voor… je mag trots zijn!

 • Vera |

  Wauw, wat een supermooie lay-out heb je weer gemaakt!
  Ik zag vanmorgen op mijn mobiel al de header, maar ik moest hem natuurlijk ook even op de laptop bekijken!
  Ik vind die map een superleuk idee, en ik vind het ook heel gaaf dat je op de header kan klikken en dat dan alleen de foto verschijnt.
  Top gedaan!
  X Vera :love:

 • jana |

  Ziet er erg mooi uit 🙂 x

 • Luka |

  Wow super mooi!!! Goed gedaan echt prachtig x

 • Minou |

  Ik type je url in, wacht een seconde, en het is
  WOW
  Het is zo ongelofelijk mooi!!!
  Ik vond eerlijk gezegd je lay out hiervoor een beetje rommelig, maar dit is echt prachtig, heel clean.

  Echt knap dat je dit ook zelf kan!! :love:

 • Xliefs me |

  Ziet er heel erg leuk en mooi uit, ik bekijk je blog elke dag op mijn iPod. Ik kan alleen niet in de categorieën kijken..
  Xliefs me

 • Wendy |

  Wauw ben fan. Heel profesional xx

 • rowena |

  Ziet er mooi uit je bent echt weer super creatief bezig erg leuk ♡♡

 • Isabel |

  Wauw! Hij ziet er heel mooi en professioneel uit! Love it!

 • Lisanneleeft |

  Wow, het ziet er geweldig uit Jiami! Je mag echt trots op jezelf zijn dat je dit allemaal kan 😀

 • Vera |

  Ziet er heel tof uit!

 • Lara |

  Wauwie! 😀 Ik heb zo enorm veel respect voor wat jij op zo jonge leeftijd al bereikt hebt en wat je al kan. Je hebt ontzettend veel talent!

 • Lizzy |

  Waauuwwwww I love it! Heel mooi, vind ik ook beter bij je passen dit 🙂

 • Tess |

  De lay-out ziet er echt geweldig uit meid! Be proud of yourself!

 • Lotte |

  Wauw, het is mooi geworden. Ik vind het super!
  :love: :love: :love:

 • Geanne |

  De nieuwe layout ziet er mooi uit zeg!

 • Anne |

  Wauw dat heb je echt mooi gedaan!

 • Rianne |

  woehoeee Jiami, wat is het mooi geworden! Ik denk dat dit echt een heleeee grote boost voor je blog is!

 • Natasja |

  Prachtig Jiami! Je flikt het hem ook elke keer weer. Ik vind vooral de header erg gaaf! ^^

 • Lisanne |

  Wauw, één woord: PRACHTIG!

 • Linda |

  Echt een prachtige lay-out! Simpeler dan de vorige maar daar hou ik juist van! Ik vind t echt een verbetering 🙂

 • Fashion meets Beauty |

  Wow! Deze lay-out vind ik nog veel vetter dan de vorige!! Ik heb echt veel respect dat jij zelf je lay-out ontwerpt en kan coderen..

 • Eef |

  Ziet er mooi uit! Wel zie ik op m’n iPad je naam foto ding maar een paar seconden en dan verdwijnt deze. Ook is de pagina er breedt. Als ik opzij ga komt er nog een heel deel wit. Ik hoop dat je er wat mee kunt 🙂

 • Ella Nola |

  Wow, echt mega leuk! Je kunt er trots op zijn 😉

 • Pien |

  Heel tof Jiami! Dit is echt je allermooiste layout! Het past heel erg bij je schrijfstijl! Omg, ik zie nu ook die leuke instagram fotos onderaan! Te leuk! :love:

 • Lotte |

  Ik vind het een veel strakkere lay-out op sommige plekken heel mooi! (zoals bij de comments en de bovenkant zeg maar). Alleen wel balen dat de indeling heel erg lijkt op die van veel blogs en dat het ‘lees verder’ knopje weg is hahahaah. Verder wel heel professioneel :love:

  • Jiami |

   Ah dankjewel! In wat voor opzicht vind je het dan ietwast onorigineel? haha. En ja, dat knopje heb ik weggehaald omdat ik dit iets strakker vind.

 • Nora |

  Wat mooi! Ik vind het altijd geweldig wanneer mensen een website kunnen maken met de looks hoe zij het willen! Prachtig.

 • Marije |

  Prachtig! Heel iets anders dan de vorige, maar ik vind deze ook echt super tof! En ik blijf het knap vinden dat je dat allemaal kan, coderen enzo. Wauw haha.

 • Dita |

  Wat een prachtige lay out

 • merelXx |

  Haai
  Ik vind je layout mooi gelukt ik denk niet dat mij zo iets moois gaat lukken haha ik hoop dat je er nog veel plezier er mee hebt

  Groetjes merel :love:

 • Laura. |

  Ik vond die andere toch veel leuker. Sorryy.

 • Rianne |

  Wauw echt super gaaf! Het is simplistic en het past precies bij jou!
  Awesome Jiami 🙂

  xx

 • Manon |

  Wauw, super mooi gedaan meid! Heeeel mooi (: :love:

 • Sanne |

  superleuke lay-out!!!

 • Mariette |

  Hij is echt super mooi geworden. Good job!

  Liefs, Mariette

 • Ise |

  Ik vind ‘m echt super!

 • Romy |

  Ik vind hem mooi en professioneel!

 • Danique |

  Wauw, zo mooi, ik vind het ook zo leuk dat als je op Lifesplash klikt, dat Lifesplash dan weg gaat en je de foto ziet <3

 • Nathalie |

  Echt super mooi!! :love:

 • My Linh |

  Knapperd~~~Beauty én brains 😉 Heel leuk gedaan! Ik snap dat helemaal hoor, die drang om weer een nieuwe layout te maken. Ik heb de mijne onlangs aangepast, maar ik wil ‘m nu eigenlijk alweer anders… Helemaal nu jij ook weer een nieuwe hebt, krijg ik kriebels om weer aan de slag te gaan. Zelfs nu ik bijna geen tijd heb :’) *zucht*

 • S. |

  Mooi zeg, deze lay-out. Ziet er heel professioneel uit! Viel me alleen wel op dat er nu bij elk artikel 10 oktober staat haha. Verder echt een verbetering 🙂

 • Sterre |

  Echt super mooi! Maar ik zie telkens boven de foto 10 oktober. Dat klopt niet. X

 • Melissa |

  Normaal reageer ik nooit, maar ik wil je feliciteren met je mooie lay-out! Je groeit elke dag.

 • Ruth |

  Wauw, heb bewondering voor je, hoe je dat allemaal zelf doet. Je nieuwe layout is geweldig leuk geworden! Ben helemaal fan van de rustige uitstraling 🙂

 • CDH |

  Vind dat je echt een fijne nieuwe layout hebt. Gewoon simpel, maar toch leuk.

 • Mariska |

  Ik vind hem echt heel mooi, eigenlijk mooier dan de vorige 🙂 Het effect in je header vind ik heel speciaal!

 • Simone |

  Hé, degene die zei dat je jong bent en je smaak verandert en dat je daardoor wel een nieuwe layout kon nemen, dat was via Ask.fm toch? Want… Dat was ik 😀 of had ik het gezegd via twitter?

 • Renee |

  Ik reageer eigenlijk nooit maaaaarr je layout is echt tof geworden! Heel clean en strak maar ook professioneel 🙂 Misschien zou ik wel een soort van ‘lees verder’ toevoegen, zodat je vanaf je berichten overzicht door kan klikken naar het bericht. Dat kan nu ook door op de foto te klikken maar misschien is het duidelijker met zo’n knop erbij!

 • Judith |

  Hii!
  Helaas weer een probleem op jouw site!:( Ik zie je nieuw lay out niet en het beel is ontzettend raar!:( Ik kan nu je artikelen weer niet goed lezen:( Echt balen!!!:(

 • Carmen |

  Echt heel mooi! Lekker clean.

 • Melina |

  Prachtig meid! Ik vind je layout heel mooi.

 • Marieke |

  Wow super mooi! :love:
  Maar ik zie bij elk artikel 10 oktober staan…
  Voor de rest vind ik hem heel leuk! :p

 • Hannah |

  De lay-out is erg mooi geworden!
  Over de map, misschien is het handiger als je de winkelketens over het hele land laat zien. Het lijkt me persoonlijk veel werk, misschien wel onmogelijk of JUIST onhandig, maar dan zou je bijvoorbeeld niet alleen de Bagels & Beans in Amsterdam kunnen zien, maar ook in de rest van Nederland. Maar ik blog niet, ik weet er niks van, haha. 🙂
  X

 • Rosa |

  Wauw, deze lay-out is echt super gaaf! 😉
  Oh ja, Er staat bij elk artikel dat deze op 10 oktober gemaakt is?
  x

 • Charlotte |

  Wat een mega toffe layout! wauw.
  Complimenten Jiami!

 • Romy |

  Hi Jiami, zou ik mogen weten hoe je die super toffe maaaaaar super leuke layout heb gemaakt? xx
  Complimenten!

 • Renée |

  Wauw, leuk gedaan! :love:

 • Just a Girl's Weblog |

  Wauw !! Wat een super mooie, schone en rustige lay_out !!
  Erg fijn om naar te kijken !!

 • Josephine |

  Ik vind hem coooool! Vooral de extra pagina’s zoals de outfit en map en hieronder insta (je volgt mij niet, huiliee huilie :'( ). Ohhh en de header is tof met jouw foto dat die zo blijft zitten en dat je zo naar beneden scrollt en dit is vaag maar je snapt het vast wel haha.

 • Sas |

  Super leuk je nieuwe layout 🙂 Ik hou wel van dat wit/simpele 🙂

 • Anne vdh |

  Woooow! Ik ben heel lang niet op je blog geweest want ik had het super druk dus ik zie je nieuwe layout nu pas. EN WAT ISSIE GAAF!!
  WAUW! Je bent al een echte webdeveloper aan het worden he?!;-)

 • Lifemaud |

  Wow, ja, dit is al oud. Maar ik vraag me nog steeds af hoe je dat keer op keer doet, zo’n mooie header maken! Ben eigenlijk best jaloers op jouw mooie lay-outs altijd haha, oops.

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites