Lifestyle

Nieuwe kamer accessoires

IMG_4450

IMG_4481

IMG_4477    IMG_4455   IMG_4449

IMG_4471

Ik vind interieur leuk. Mijn kamer netjes opmaken, versieren en opruimen – wacht, opruimen vind ik NIET leuk haha -. Laatste tijd heb ik het een en ander aangepast en dan voornamelijk in accessoires. Het leek mij leuk dit aan jullie te laten zien.

Zo heb ik boven mijn bureau enkele schilderijtjes hangen. Ik kon helaas niet allemaal dezelfde frames vinden, dus heb enkele frames die ietwat verschillen. Misschien dat ik later nog wel betere frames kan vinden! Maar oké. Ik vind ze echt heel erg leuk. De 4 links zijn van de Etsy shop van Michelle. Daar verkoopt ze prints van ‘gold leaf’, hele mooie prints. Ik heb de J en een infinity teken. Daarnaast ook nog een plaatje met een Chanel flacon en de tekst ‘Take me to NY’ (please, iemand!!! haha nee grapje). Het plaatje van VOGUE komt simpelweg uit de VOGUE. Ik vond hem heel leuk en er staat op: ‘Vogue houdt van de lente’.

Een bosje tulpen, uiteraard. Ik hou van bloemen! De vaas heb ik op een stapel VOGUE’s gelegd, helaas zit in de bovenste wel een scheur dus moet ik die misschien vervangen. En daarnaast een pot met snoephartjes. Ik eet ze niet hoor, dat was misschien ook wel te verwachten… Ik gebruik ze als decoratie. Ik vind het zo snoezig staan. De pot komt van de Xenos en de hartjes vond ik bij de Action voor 57 cent.

Mijn horloges doe ik momenteel in een glazen bakje die ik in de keukenkast vond. Volgens mij is hij bestemt voor desserts, maar ik vind hem prachtig. Al helemaal voor mijn horloges aangezien ze beide een soort luxe uitstralen.

IMG_4457

Ook heb ik op mijn boekenkast (die vol staat met schoenen) de letters ‘dream’ gezet. Ik wilde eigenlijk een woord dat voor mij ook wat betekent, ‘faith’ of zo, maar ik vond dream wat beter passen in interieur. De letters kocht ik bij de Xenos voor 3 euro per stuk. Momenteel hebben ze een 25% korting actie trouwens.

IMG_4459

IMG_4458

IMG_4460

IMG_4454

Daarnaast zien jullie nog een analoog camera van Lomography. Een paar pastel lakjes op een stofje van kant die ik ook erg mooi als decoratie vind (afkomstig van Loavies). Niet te vergeten de Rituals geurkaarsen (streep die ‘geur’ maar door, want er komt zo weinig geur vanaf), mijn sieradenkastje van de Xenos waar ik eerder over schreef en uiteraard… mijn kledingkast! <3 Vroeger was die helemaal vol. Inmiddels heb ik ervoor gekozen om maar een paar dingen op te hangen. Veel ruimte tussen de kleren en alleen kleren die wit/licht gekleurd zijn. Dit geeft een fijn ruimtelijk en rustgevend gevoel vind ik. Ik hou van kamers die veel wit hebben, maar wel met enkele kleurdetails.

Ik vind het zo leuk! Voor komende tijd denk ik dat ik niets meer ga aanpassen. Waar ik nog wel naar zoek is zo’n wit fake fur kleedje voor over mijn stoel. Dat vind ik mooi, maar ik kan het nergens vinden. Iemand nog tips? Ook wil ik de Yankee Candle kaarsen nog eens proberen. Iedereen is daar zo enthousiast over.

Hebben jullie nog leuke kamerdecoratie winkels/tips of ideeën?

 


109 reacties op “Nieuwe kamer accessoires”

 1. Margriet zegt:

  Leuk Jiami! :)

  [Antwoord]

 2. Fenna zegt:

  Wauw echt deze foto’s kunnen op tumblr! <3
  Zo'n wit kleedje kan je kopen bij de Ikea, ik heb die van mij daar gekocht.

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Ah thanks, daar ga ik eens kijken. Dankjewel!

  [Antwoord]

  Nuria Reply:

  Volgens mij hadden mijn ouders er ook één van de Big Bazar gehaald!

  [Antwoord]

  Amil Reply:

  Heej Jiami
  Ik heb een fake-wit-berenkleedje en die heb ik uit de leenbakker.
  Ook op markten is veel van dat soort dingen te vinden zoals decoratie voor je kamer of kleedjes.

  [Antwoord]

  Robin Reply:

  Ik was pas in de Primark in Zoetermeer. Daar hebben ze een woongedeelte met o.a. fluffydekens, misschien is dat iets?
  X

  [Antwoord]

  Merel Reply:

  Je had ook een wat grotere bij zara home.
  Weet niet zeker of ze het nog steeds hebben.

  [Antwoord]

  hajar Reply:

  wauw

  [Antwoord]

 3. Minou zegt:

  Ohh, zo’n fake fur kleedje kun je gewoon bij de IKEA kopen, haha. IKEA heeft echt alles.

  [Antwoord]

 4. Dita zegt:

  Wat een prachtige foto’s mekd

  [Antwoord]

  Dita Reply:

  *meid

  [Antwoord]

 5. Hiske zegt:

  Dream en faith hebben toch beide 5 letters

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  LOL, wat een stomme fout haha. Je hebt helemaal gelijk! Dat had ik nog geen eens door, heb het gelijk aangepast.

  [Antwoord]

  Hiske Reply:

  Wel jammer anders had je wel gewoon het woord faith kunnen doen maar ja fouten maken is menselijk

  [Antwoord]

 6. Laura zegt:

  Haha, dat dacht ik ook toen ik het las :)

  [Antwoord]

 7. Naomi zegt:

  Zo’n wit kleedje is inderdaad verkrijgbaar bij Ikea! Wat heb je toch een mooie kamer, mijne is zo klein dat ik er gewoon weg geen plek voor heb om dit allemaal te doen.
  Liefs,

  [Antwoord]

 8. Sophie zegt:

  Ik vind jouw kamer z

  [Antwoord]

  Sophie Reply:

  Ik had een heel verhaal maar dat is nu weg? :( Het kwam er op neer dat ik je kamer ontzettend leuk vind en dat je zo’n fur kleedje kunt kopen bij de Ikea.

  [Antwoord]

 9. Wendy zegt:

  Aahh super leuk & dit artikel komt goed uit ik ben namelijk bezig met mijn kamer veranderen en je hebt een beetje dezelfde stijl als mij yaay :love:

  [Antwoord]

 10. saskia zegt:

  Je kamer is echt leuk! Ik krijg zin om mijn kamer ook te veranderen;);)

  [Antwoord]

 11. Lara zegt:

  Wat een mooie decoratie, vooral die ‘schilderijtjes’ op je muur!

  [Antwoord]

 12. Saskia zegt:

  Wat ziet het er ontzettend gezellig uit en een prachtige foto’s!

  [Antwoord]

 13. Ingeborg zegt:

  Prachtige details van je kamer!

  [Antwoord]

 14. Anna zegt:

  Wat leuk! Ik krijg er meteen inspiratie van (: En dat komt goed van pas, want ik ben net bezig m’n kamer helemaal te veranderen
  xxxx

  [Antwoord]

 15. Dagmar zegt:

  Wauw wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Heel mooie look en feel, warme uitstraling!

  [Antwoord]

 16. Kim zegt:

  Mooie details! En vooral mooie foto’s <3!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.