Lifestyle

Nieuwe hardloopschoenen

IMG_8618
Een voordeel van hardlopen is dat het goedkoop is. Het enige wat handig is om te hebben zijn sportkleren waar jij je prettig in voelt. Dan stap je de deur uit en kun je aan de slag. Geen overpriced abonnementen. Niks. Nada. Noppes. Doordat hardlopen relatief goedkoop is, vind ik het niet zo erg om te investeren in een goed en fijn paar hardloopschoenen. Zo zijn deze liefjes mijn nieuwste aanwinst.
Processed with VSCOcam with a6 preset

top Adidas / jack Adidas / broek Nike

Op Instagram kwamen ze al voorbij en enkele meiden vroegen of ik er een artikel over wilde schrijven, c’est bon. Doe ik met liefde. Want ik ben ook heel blij met mijn nieuwe hardloopschoenen!

Ik heb afgelopen maanden vooral veel plezier gehad van deze Saucony’s. Heb me er suf op gerend en nog steeds gebruik ik ze met veel plezier. De Ultra Boost van Adidas is een paar dat ik nu ook heel graag gebruik. Overigens niet alleen voor hardlopen, maar ik draag ze ook graag in het dagelijks leven. Ik vind ze er als gympen onder een broek ook pretty uit zien. Ze zijn zwart en hebben blauwe/paarse details, mooie combi! Thank god eindelijk geen hardloopschoenen die eruit zien als…. ja, je snapt het, die typische sportschoenen. Ha.

Wat ik persoonlijk zo fijn aan deze schoenen vind is dat ze behoorlijk flexibel voelen. De laatste tijd zie je vaker van die sneakers die makkelijk kunnen meebuigen, ook deze schoenen hebben aan de bovenkant zo’n stofje. De schoen stretcht aan de bovenkant heel fijn mee! Ook de zool is prettig om op te lopen. Deze geeft voor mijn gevoel voldoende ondersteuning.

IMG_8609IMG_8612IMG_8619

Afgelopen weken heb ik hier mijn rondjes mee gerend en wat was dit fijn. Zowel voor korte afstanden als wat langere duurlopen. Doordat ze zo lekker lopen en tegelijkertijd ook een beetje als sokken aanvoelen door de stretchy stof lijken het net kussentjes. Heel veel zin om deze mee te nemen naar wedstrijdjes en hier recordjes mee te gaan rennen.

De Adidas Ultra Boost zijn te koop bij de Adidas verkooppunten en online. Ze kosten € 180, niet heel goedkoop, maar voor hardlopen is dit dan ook zo’n beetje de enige investering die nodig is. Dat geld ren je er voor je het weet weer uit.

Welke sport beoefen jij?

Love,
Jiami


45 reacties op “Nieuwe hardloopschoenen”

 1. Mieke zegt:

  Hoi! Zien er goed uit die hardloopschoenen. Zwart is altijd wel fijn om te combineren met je sportkleding, jij kunt weer goed vooruit! Liefs,

  [Antwoord]

 2. Khadija zegt:

  Zien er mooi uit. Zelf doe ik aan taekwondo en ga ik af en toe fitnessen. En sinds februari doe ik ook modern en streetdance :p

  [Antwoord]

 3. Lysanne zegt:

  Leuke sportschoenen! Je kunt ze overal bij combineren. Hihi, dat gaat niet zo goed met mijn fluoriderende roze 😉

  Ik heb gelukkig een crosstrainer op de zolder staan, dus in het weekend ga ik daar op staan. Maar ik fiets ook drie keer in de week ongeveer 40 minuten per dag, dus ik beweeg genoeg 😉

  [Antwoord]

 4. Ik ren altijd op hardloopschoenen van Nike, maar soms zou ik ook wel eens een ander merk willen uitproberen. Gewoon om uit te proberen wat het met mijn loopprestatie zou doen.

  [Antwoord]

 5. Amber zegt:

  Tof! Ik heb sinds kort de Nike flex 2014, die rennen ook echt heerlijk! :love:

  [Antwoord]

 6. Merel zegt:

  Super mooi!! Zelf heb ik ook adidas alleen dan net iets meer kleur. ik zit zelf op atletiek en heb 3 paar hardloopschoenen en 2 paar specialisatieschoenen. Volgende keer als ik schoenen mag uitzoeken neem ik dezelfde!! :love: :love:

  [Antwoord]

 7. anna zegt:

  Wauw die zijn gaaf!

  [Antwoord]

 8. Pip zegt:

  Super cool! Ze staan je ook super mooi! Zou je misschien een keer een item kunnen doen over verschillende kledingstijlen? Ik weet nog niet echt wat mijn stijl is en ik denk dat er nog veel meer bruggers zijn die dat probleem hebben

  [Antwoord]

 9. Vera zegt:

  Oh wauw! Die zijn mooi! Ik heb oude hardloopschoenen van mijn moeder, die zien er echt heel anders uit.. Zelf doe ik aan dansen.

  Xx

  [Antwoord]

 10. Emma zegt:

  Wauww wat zijn ze mooi zeg! Ze lijken me ook heerlijk lopen<3
  X Emma

  [Antwoord]

 11. Lotte zegt:

  Toffe schoenen! Ik ga denk ik in het voorjaar zelf ook weer hardlopen bwuaha :3

  [Antwoord]

 12. Roos zegt:

  Ze zien er heel tof uit, ik heb zelf ook Adidas Boosts en ben er mega blij mee :)

  [Antwoord]

 13. Wat een mooie schoenen! Ik ga aankomende week eens even opzoek naar goede hardloopkleren, hoop dat ik iets leuks vind bij de Primark en/of H&M. Dan nog een paar goede schoenen erbij, en dan ben ik ook klaar om te gaan! Je hebt me echt gemotiveerd om ook weer te gaan sporten, hihi :love:

  [Antwoord]

 14. rachel zegt:

  ze zien er erg gaaf uit zeg

  [Antwoord]

 15. sophie zegt:

  Mooie schoenen! Jouw fotoskills zijn zoo goed! Ik zit op dansen en ’s zomers loop ik hard met twee vriendinnen, ik wil het wel alleen doen maar om een of andere reden doe ik het niet… Iets houdt me tegen. Iemand tips ofzo? X sophie (@splashkuh (twitter:))) :love:

  [Antwoord]

 16. jennifer zegt:

  Ze zijn erg mooi! Ik hardloop ook, ik heb zelf asics. Hiervoor nikes, die liepen ook heel fijn!

  [Antwoord]

 17. Bobbi zegt:

  Leuk artikel en mooie schoenen !
  Waar loop jij altijd hard want ik woon zelf ook in Den Haag :)
  :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

  [Antwoord]

 18. daphne zegt:

  Wat een gave schoenen! Liefs Daphne

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.