Lifestyle

Nieuwe camera + test foto’s

IMG_9965IMG_9968 IMG_9969

Hoewel ik nu zo’n 10001 dingen heb die ik beter kan doen; mijn mail beantwoorden, verslag afmaken, leren, video editten, kamer opruimen of wat dan ook, ben ik nu het afgelopen uur in trans van mijn nieuwe camera. Ik had afgelopen week een nieuwe camera besteld. En hij is vandaag eindelijk binnen gekomen! Het is de Canon 6D met een Sigma 70-200mm f/2.8 lens. Super excited!! Het is zo fijn om een full frame camera te hebben. Op de een of andere manier hangt er toch een soort ander sfeertje op de foto. Hoewel ik een cropped sensor ook mooi vind, heeft dit mijn hart helemaal gestolen.

Toen het pakketje binnen kwam heb ik hem gelijk uitgepakt. Om vervolgens naar de tuin te gaan om wat testfotootjes te maken. Ik heb normaal echt niets met foto’s van bloemen, maar het voelde deze keer alsof ik het er eventjes mee moest doen – Sorry ik was te lui om naar een locatie te gaan. Ik moest immers leren, weet je nog? – Zo. Zo. Zo mooi! Ik ga hem vooral gebruiken voor fotografie. Voornamelijk voor op reis is hij geweldig, daarvoor is de lens ook heel goed. Met komende reisjes op de planning wil ik hem dus zeker gebruiken. Maakt me dan even niet uit dat ik een van die verschrikkelijke ‘heb-je-weer-zo’n-toerist-met-een-toeter-camera’ lijk. Of dat ik elke dag een extra krachttraining krijg.

IMG_0217IMG_0235 IMG_0243 IMG_0245 IMG_0252IMG_0229

Ik vroeg aan pap of hij zich even wilde draaien om op de foto te gaan. Echter kreeg ik als antwoord: ‘Nee, fotografeer maar m’n biertje.’ Ok pap. O, en vraag me niet waarom er een wc in onze tuin staat… tja. Morgen ga ik naar Brent en ik vroeg hem gelijk even of hij even model wilde spelen. Haha, is toch iets leuker dan bloemen of zelfportretten.

Jullie zullen ‘m ongetwijfeld vaak voorbij zien komen! Wat een prachtig ding en wat ben ik er blij mee. Hier ga ik heeeeeel lang een helehoop plezier aan beleven.

liefs,

Jiami


29 reacties op “Nieuwe camera + test foto’s”

 1. Leonie zegt:

  Ah de foto’s zijn zo mooi geworden! Niet normaal ook hoe snel deze blogpost online stond haha, blijkt maar weer hoe blij je bent met je nieuwe gadget(s) <3 Kan niet wachten op meer foto's :)

  [Antwoord]

 2. Emma zegt:

  Aaah!! Zo LEUK <3

  [Antwoord]

 3. Wauw! Wat een mooie foto’s! Ben ook aan het sparen voor een nieuwe camera, deze is echt heel mooi! ♥ Je blogposts zijn super leuk, ga zo door!

  [Antwoord]

 4. Demi zegt:

  Prachtige foto’s Jiami! Wat een ontzettend toffe camera, lucky you! :)

  [Antwoord]

 5. Cato zegt:

  Woooow, even hoe prachtig zijn deze foto’s ?! Echt zo’n vette camera!

  [Antwoord]

 6. Nynke zegt:

  Wauw wat gaaaaf!! Deze camera is stiekem mijn droomcamera dus ik ben wel een klein beetje jaloers 😉 benieuwd naar de foto’s die je er mee gaat maken maar die zijn vast prachtig!

  [Antwoord]

 7. Dionne zegt:

  Wauw! Wat een super gave foto’s! Prachtig hoor!

  [Antwoord]

 8. Sonia zegt:

  Wauw, wat maak je prachtige foto’s met die camera, zeg! Het ziet er echt heel professioneel uit, zowel de foto’s als de camera zelf :) Normaal houd ik ook niet super veel van bloemetjes fotografie, maar deze vind ik echt heel mooi; vooral dat scherpte diepte effect :)

  [Antwoord]

 9. Yvonne zegt:

  Wauw! Wat een onwijsmooie camera! Hier ga je zeker veel plezier aan beleven

  [Antwoord]

 10. Het resultaat met deze camera ziet er heel goed uit. Ik ben ook aan het oriënteren voor een nieuwe, dus deze zal ik mijn achterhoofd houden..

  [Antwoord]

 11. Maartje zegt:

  Wat een lens, stiekem mijn droom. Heb helaas het budget momenteel niet voor meerdere goede lenzen. Maar jeetje ben benieuwd naar je foto’s als je hem onder de knie hebt!
  Super fancy trouwens wc in de tuin 😋

  [Antwoord]

 12. Amber zegt:

  Wowie! De foto’s zijn supermooi. Ik kan niet wachten om nog meer foto’s te zien. Vanwaar komt je petje het is echt mooi!

  [Antwoord]

 13. Romy zegt:

  Ziet er heel mooi uit! Zal ook wel aardig wat gekost hebben 😉

  [Antwoord]

 14. Irina zegt:

  WAUW de kwaliteit is echt heel erg goed! En die foto van dat biertje is stiekem toch wel heel erg tof geworden.

  [Antwoord]

 15. Hillene zegt:

  Wow, heeel vet die foto’s! Ziet er echt uit als een top camera! Veel plezier ermee (:

  [Antwoord]

 16. gina zegt:

  Wauw, wat een prachtige kwaliteit! Defoto’s zijn echt tof!

  [Antwoord]

 17. Carmen zegt:

  Wauwie, ik wil graag de 5D mark III. Als ik dit zie kan ik echt niet meer wachten <3

  [Antwoord]

 18. Ashley zegt:

  Wauuuw! Wat een droom camera! ❤️ Veel plezier ermee!

  [Antwoord]

 19. femketje zegt:

  kekke lens heb je er op 😀

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.