Beauty

Nieuw haar

Hi allemaal! Afgelopen week was ik op bezoek bij Marriet, zij is echt een heldin op het gebied van haar. Ze heeft al verschillende prijzen gewonnen en ook doet ze het haar van modellen van onder andere Paparazzi Models en Georgina Verbaan, super cool!

Omdat ik mijn lange lokken eigenlijk wel miste en ik om me heen al vaak had gehoord van extensions, had ik zoiets van: oké, dít wil ik proberen! Mascha die tipte me Marriet aan en zo kwam ik daar terecht. And OMG I LOVE IT! Het was een wat grotere behandeling dan normaal, maar ik heb afgelopen dagen echt als een vrolijk vlindertje rond gefladderd en aan iedereen verteld hoe blij ik met mijn haar ben. Het is nog een wonder dat iemand in mijn omgeving uit irritatie niet mijn hoofd eraf heeft getrokken door al mijn enthousiasme.

IMG_1480haar

Super blij mee! Het wordt wel een beetje extra werk, maar het heeft zoveel voordelen. Als ik mijn haar nu bijvoorbeeld krul, blijft dit veel beter zitten. Normaal is dat er na een dag alweer uit, maar nu gaat dat zeker een paar dagen mee. Daarnaast is het haar écht van geweldige kwaliteit. Het voelt goed en is zacht. De extensions zijn erin geweavete, dus die hoef ik er ook niet elke dag in te doen oid. Ze blijven goed op hun plaats zitten, totdat Marriet ze eruit haalt. Als ik er goed mee om  ga kunnen ze zelfs zo’n 3 jaar mee! AAAH, I’m soooo happy! Daarnaast heb ik nu een kit met een hoop fijne haarproducten van Keune Haircosmetics, vooral de So Pure lijn is echt geweldig. Deze kunnen zowel voor normaal haar gebruikt worden, als voor extensions. Ruikt heerlijk en is toch wel fijn om een paar favoriete haarproducten te hebben. :)

Wat vinden jullie ervan?


Meer info:
Marriet Gakes
Keune Haircosmetics

 


32 reacties op “Nieuw haar”

 1. Liefs Lara zegt:

  Wauw! Het ziet er onwijs mooi uit. Ik heb me altijd al afgevraagd of je extensions niet voelt zitten als je gaat slapen?

  [Antwoord]

  Lolella Reply:

  OMG Lara jij bent echt dom
  Als je Jiami mooi vind ben je gewoon gestoord.
  Niks op jou hoor Lara, alleen het feit dat je
  je laat brainwashen door Jiami (jiami want ze verdiend geen
  hoofdletter)Is onaanstotenlijk naief .
  Dit is mijn (onze) mening en ik vind dat iedereen die moet hebben.
  Haatjes (voor Jiami) Lolella

  [Antwoord]

  Denieskee Reply:

  hoi lolella ik vind dat je je eigen mening mag hebben, maar je moet ook respecteren dat andere mensen ook een eigen mening hebben dus als Lara Jiami’s haar mooi vind dan vind ze dat en ik wil niet boos overkomen en ik hoop dat je ook snapt wat ik zeg dus liefs Denieskee

  [Antwoord]

  katrien Reply:

  lolella Jiami lelijk noemen maakt jou heus niet knapper
  (sorry je naam verdient geen hoofdletter)

  [Antwoord]

  Tessa Reply:

  Weet je, Lolella? Stiekem ben je gewoon hartstikke jaloers op Jiami. Als je niks positiefs te zeggen hebt, kun je beter gewoon je mond houden. Dat je haar haat, oké. Maar je hoeft je mening niet te zeggen. Sommige dingen kun je best voor je houden, tenminste, als je hersens hebt, weet je het wel.

  Misschien wordt je zelf gepest, of voel je je ongelukkig. Beter ga je dan naar de psycholoog of vertel je dat aan een vertrouwenspersoon.

  Tessa

  [Antwoord]

 2. Het eindresultaat ziet er fantastisch uit!

  [Antwoord]

 3. Het staat je echt super mooi Jiami!

  [Antwoord]

 4. Naomi zegt:

  Ziet er super mooi uit!

  x

  [Antwoord]

 5. Manou zegt:

  Wauw, heel mooi!
  Afgelopen jaar mijn haar vrijwel geheel verloren door een auto immuun ziekte. Maar het groeit weer en ik wil misschien ook over een tijdje extensions.
  Kun je een indicatie geven vd prijs :)? Ik zou al onwijs blij zijn met een langere Bob lijn lengte.

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Aaah, jeetje wat afschuwelijk! Hoop dat het nu wat beter gaat. Is een pruik dan geen verstandig idee? Wbt de prijs, voor het haar dat ik had – ik heb dik haar van mezelf, dus moet wat meer banen hebben – ben je zo’n € 600 kwijt, en dan heb je 8 banen. Maar dit is dan ook wel echt heel lang haar. Voor een bob lengte en met dun haar zul je minder kwijt zijn. Persoonlijk raad ik aan om bijv. even Marriet te bellen, die kan je daarin goed informeren! :)

  [Antwoord]

  Denieskee Reply:

  Manou veel sterkte :)

  [Antwoord]

 6. Kelly zegt:

  Superpretty, Jiami! Toch fijn dat er zoiets als extensions bestaan, hoeven we niet meer jaren te wachten tot ons haar is gegroeid 😉

  [Antwoord]

 7. Valerie zegt:

  Wauw, super mooi! Staat je ook echt prachtig :-)

  [Antwoord]

 8. Wauw het ziet er echt onwijs mooi uit zeg! prachtig!

  [Antwoord]

 9. Chantalle zegt:

  Oh wauw het ziet er zo mooi en natuurlijk uit!

  [Antwoord]

 10. Diana zegt:

  Wauw Jiami! Wat is je haar ontzettend mooi geworden, om jaloers op te worden!!

  [Antwoord]

 11. Nikki zegt:

  Wauw! Het staat je zo goed! Het is echt heel erg mooi!! Je bent echt mijn voorbeeld ook je blog! Wauw! Zo je please een keer op mijn blog wil kijken?? Dat lijkt me zo cool! http://www.nikkiblog.wix.com/lifestyle (ga binnenkort een eigen domeinnaam kopen😱)

  [Antwoord]

 12. Judith zegt:

  Hoewel ik jouw eigen haar ook echt prachtig vond, is het eindresultaat echt WAUW! :) Staat je echt heel goed.

  [Antwoord]

 13. Lotte zegt:

  omg je haar is zo mooi!

  [Antwoord]

 14. Wauw het staat je echt super! Ik vond iets korter je ook heel erg leuk staan! xx

  [Antwoord]

 15. Ilse zegt:

  Heel mooi! Ik kan me goed voorstellen hoe blij je ermee bent. :-)

  [Antwoord]

 16. Lenneke zegt:

  Zoooo leuk om je zo blij te zien!

  [Antwoord]

 17. Roos zegt:

  Het staat je echt geweldig! Vooral met dat beetje slag erin valt het gewoon perfect.

  [Antwoord]

 18. Nicole zegt:

  Ziet er echt heel erg mooi uit Jiami!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.