Personal

Nieuw haar

april 17, 2018 | by Jiami


Wie mij al voor langere tijd volgt, weet dat ik al een behoorlijke poos extensions heb. Ik vind het altijd enorm mooi omdat het meer volume geeft en ik die lange lokken ook erg mooi vind. Afgelopen week werd het weer eens tijd voor een nieuwe set en bezocht ik Salon B. Zij konden namelijk deze extensions er heel erg mooi in zetten en ook de prachtige kleur er aan toevoegen.

Zo gezegd, zo gedaan. Zo zat ik afgelopen week bij Fleur in de stoel die mijn haar verzorgde en mijn extensions er in heeft gezet. Ze is echt een talentje en heeft het zo verschrikkelijk goed gedaan! Op de foto’s hierboven zie je het resultaat en zoals je kan zien is het best wel moeilijk om de onderscheid tussen mijn eigen haar en de extensions te zien. Bovendien is de kwaliteit van het haar ook echt goed en de koele tint die ze erin heeft gedaan heel mooi.

Naast het feit dat ik mijn haar heb geupdate, kreeg mijn vriend van Siem ook een hele goede make-over en kwam hij thuis met blonde plukken. Haha, het was super handig en leuk om tegelijk behandeld te worden. In de video hieronder kun je zien hoe dat resultaat is geworden. Ik vind het zelf heel mooi geworden en het staat hem heel goed.

 • Mariëlle | Me-licious |

  Het staat je prachtig die extensions. Ik begrijp echt wel dat je hier telkens weer in investeert en je haar kleur is ook erg mooi. Ik kan het onderscheid ook niet echt zien en dat is nou net de bedoeling. Geniet er van meid 😉

 • Anna |

  Wauw wat staan die extensions je mooi, love it!

 • Irma |

  Wauw, wat mooi zeg!

 • Rachel |

  Wauw het staat je heel erg mooi, ik laat over twee weken weer lichtere plukjes onder in mijn haar zetten

 • Roos | Soitsrose |

  Het is echt zo mooi! Ik ga binnenkort ook weer wat highlights laten zetten, nu ik dit zie kan ik niet wachten!

 • ADD COMMENT

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites