Outfits

New week

Untitled-2

Untitled-1

IMG_4648

IMG_4647

Hi allemaal! Vandaag weer een outfitpost voor jullie. Ik draag mijn nieuwe broek van Forever21 (ik ben zo’n meisje dat als ze nieuwe kleren heeft, het het liefst gelijk draagt haha) en nog een hele leuke top met een printje. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel moeilijk vond om een goed paar schoenen bij deze outfit te vinden. Ik dacht eerst nog een Clarks, maar dan zie je zo’n heel groot deel van mijn blote onderbeen. In combinatie met Clarks vond ik dat een gek gezicht. Uiteindelijk gegaan voor deze schoenen van Boohoo. Ik vind ze onwijs leuk en nog redelijk ‘loopbaar’ door de plateau.

Afgelopen weekend was ik nog naar de Beautygloss party gegaan. Ik ben er nog steeds een beetje overdonderd van. INSANE. We waren met het groepje meiden van FEMME gegaan, Mascha was er natuurlijk al, die had het zo druk. Manon, Charlotte, Sharon en ik besloten daarom maar even om met z’n 4e rond te lopen. We wilden Mascha niet lastig vallen, die had het echt heel druk.

De hele dag gingen we met meiden op de foto en het is allemaal zo bizar. Nee. Ik moet het nog steeds verwerken, haha. We wilden eerst bij de muur een foto van de FEMME groep maken (deze foto is het geworden), voor de lol en voor ons zelf. Maar opeens stond er een hele groep meiden in de rij die met ons op de foto wilden! We wisten niet wat ons overkwam haha. ZO LEUK! Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik na al die foto’s dood op was, het is zo leuk, maar ook ietwat vermoeiend haha. Maar dat maakt me helemaal niet uit, want ik doe het graag voor jullie. Sorry als ik niet op de foto met je ben geweest als je dat graag wilde, wie weet zien we elkaar nog een andere keer!

We hebben met de FEMME meiden samen gevlogd, dus ben erg benieuwd wat jullie daarvan gaan vinden. Die vlog komt vanmiddag online. Ik vind het echt heel leuk met de FEMME groep, heel gezellig. Ook omdat we alle vijf hele andere persoonlijkheden hebben, maar het toch goed met mekaar kunnen vinden.

En ik ben natuurlijk super trots op Mascha. Respect hoe ze dit allemaal flikt. Heel mooi en inspirerend om te zien. Alles was heel goed geregeld, hoe ze dit allemaal doet, jeetje. Ik voelde me na de dag al een beetje moe, maar mag dat eigenlijk niet zeggen want Mascha deed het échte werk. Zo bijzonder om te zien dat ze zoveel meiden bij mekaar brengt en dat de sfeer zo geweldig was. Iedereen deed leuk tegen mekaar, ik zag dat zoveel meiden het naar hun plezier hadden. Eenmaal thuis aangekomen zag ik de tafel nog de AD krant liggen. Ik speurde er nog even doorheen en zag ook nog eens Mascha in het groot in de krant staan. Respect. Seriously. Dat is denk ik nog het bijzonderste van de hele avond, dat je ziet dat iemand zoiets voor mekaar krijgt uit slechts een uit de hand gelopen hobby. Heel inspirerend. Laten we met een portie inspiratie de nieuwe week in gaan. <3

Love,

Jiami.


Top Loavies
Broek Forever21
Schoenen Boohoo
Tas Vlieger&vanDam
Haarband Forever21
Ketting Six
Armbanden Lucardi

68 reacties op “New week”

 1. Anneloes zegt:

  Wat een mooie outfit, staat je erg goed! Ik vind zelf vooral de broek echt prachtig, mooie kleur ook!

  [Antwoord]

 2. Wat zie je er goed uit Jiami, alles straalt er vanaf dat je lekker in je vel zit en geniet van al het moois om je heen, ik vind je filmpjes op Femme ook erg leuk!

  [Antwoord]

 3. Laura zegt:

  Mooie outfit en ik ben benieuwd naar de vlog! Zelf kon ik helaas niet naar de BGparty komen, hopelijk volgend jaar!

  [Antwoord]

 4. Sophie zegt:

  Hele leuke outfit, vooral in combinatie met de schoenen! Ik vind het ook zo gaaf hoe Mascha dit allemaal voor elkaar heeft gekregen, heel tof!

  [Antwoord]

 5. Liselot zegt:

  Dat hemdje is echt heel leuk en de schoenen zijn ook helemaal mijn smaak! Volgend jaar wil ik ook naar de Beautyglossparty.

  xx

  [Antwoord]

 6. Esmée zegt:

  Hee, super leuke outfit! Ook leuk hoe je hem gecombineerd hebt, lijkt me ook best moeilijk haha.
  Btw, aangezien je een paar blogposts terug zei dat je graag had dat mensen spelfouten verbeterden, het is volgensmij elkaar ipv mekaar, maar ik kan t ook fout hebben hoor haha. x

  [Antwoord]

 7. Pascale zegt:

  echt een leuke outfit en je style is zoo leukk! xoxo pascale :kiss:

  [Antwoord]

 8. Jana zegt:

  Vind je schoenen erg tof! Lopen ze comfortabel en hoe zijn de maten van boohoo ? x

  [Antwoord]

 9. Lifemaud zegt:

  Wat zie je er weer mooi uit!
  De broek staat je goed en ik vind het hemdje echt heel tof, haha.
  De schoenen zijn ook gaaf, maar lopen die niet verschrikkelijk?! :-)

  [Antwoord]

 10. Lauriëtte zegt:

  Wat een super leuke top! Heel erg tof! :love:

  [Antwoord]

 11. Weer een hele leuke outfit en inderdaad respect voor Mascha hoe ze de BG party geregeld heeft!

  [Antwoord]

 12. Svenja zegt:

  Prachtige outfit weer! Ik ben vooral verliefd op je mooie schoenen en prachtige topje <3

  [Antwoord]

 13. Dita zegt:

  Wat een mooie outfit! :)

  [Antwoord]

 14. Ilse zegt:

  Wat een leuke outfit! Een bijzondere broek en ik vind dat je hem heel leuk gestyld hebt :)

  [Antwoord]

 15. Anna zegt:

  Prachtige outfit! Dat shirt vind ik zo leuk (: En wat leuk van de Beautygloss party!
  xxxx

  [Antwoord]

 16. Danielle zegt:

  Je hebt echt een hele leuke stijl. Die top vind ik je heel tof staan.

  [Antwoord]

 17. Desmain zegt:

  Wat een stoere outfit! Ik wil volgend jaar ook graag naar de BG party!

  [Antwoord]

 18. Tessa zegt:

  Wat heb je toch een superleuke style! Alles staat je zo tof! Ik ben verliefd op je tas hihi

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.