Outfits

new sweater

Hi all, hoe is het met jullie?

Ik ben net terug van de Dutch Design Week in Eindhoven. Onwijs tof! Het is een event waar design, architectuur, kunst en innovatie centraal staan. Dat zijn onderwerpen die mij enorm trekken. Afgelopen week heb ik me vooral gefocust op het leren van mijn examens en was ik dan ook de hele dag tussen de boeken te vinden, even een break zoals deze is dan enorm fijn. Ik heb er in ieder geval gefilmd en ben nu bezig met het editten van de video. Jullie zullen dat nog wel voorbij zien komen! :)

Hierboven dus mijn outfitje van vandaag. Het was behoorlijk koud, dus besloot ik een sweater aan te doen. Het is mijn nieuwste sweater en ik vind hem heel erg tof. De kleur heeft iets speciaals, het is een beetje grijs en donkerblauw gemengd en ook het model vind ik mooi. Juist dat wat ‘vormlozere’ trekt me wel. Voor de rest is de outfit vrij simpel, maar goed, daar is ook niks mis mee toch?

Wat heb jij vandaag gedaan?


Loavies sweater Topshop broek Omoda schoenen Forever21 ketting


28 reacties op “new sweater”

 1. Wauw een erg leuke outfit en de foto’s zijn ook zeer geslaagd! De ketting is ook echt ontzettend tof 😀

  [Antwoord]

 2. Je foto’s zijn altijd zo mooi Jiami! En wat een leuke outfit is dit. Trui + ketting is echt heel pretty! X

  [Antwoord]

 3. imke zegt:

  hii.
  super leuke outfit weer echt leuk.

  [Antwoord]

 4. Gerdien zegt:

  die ketting fleurt je hele outfit gelijk weer op! Supergave ketting!

  [Antwoord]

 5. Wauwie ! Wat een schitterende foto en natuurlijk is de sweater in kwestie ook supergaaf. Mag ik vragen welke camera je hebt gebruikt?

  [Antwoord]

 6. Danisha zegt:

  Heey Jiami !!
  Mooie sweater echt staat je zo goed …
  Ik had een vraagje werk jij nou in A’dam West in de Kinkerbuurt ?? Je lijkt op iemand en ik weet nou niet of jij dat bent?

  Anyway ga sowieso door met bloggen !! Ik hou er van om ze te lezen ….

  X-jes Danisha

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.