Uncategorized

New running shoes

juni 5, 2014 | by Jiami


Running shoes, Saucony Kinvara 5 Running shoes, Saucony Kinvara 5

Hi sweethearts!

Nu ik hardloop heb ik een extra excuus om mijn schoenenstash uit te breiden. Heel slecht, haha. Maar toch wilde ik even schrijven over deze Saucony’s. De Saucony Kinvara 5 om precies te zijn. Ik heb ze niet heel erg lang en kwam er voor het eerst in aanraking mee tijdens een persdag. Ik zag ze staan en het was een beetje liefde op het eerste gezicht. Ze zijn pretttieh! Een soort koraal/roze achtig, met blauwe details. Inmiddels heb ik ze al een paar keer gebruikt. Onder andere de coopertest mee gerend waar ik een 10 voor had haha. Yay! Ik was het snelste meisje van de klas, de leraar houdt bij wie de snelste van de school is. Ben bang dat ik dat niet ben, maar zou stiekem wel heel leuk zijn! Ik heb er vanochtend nog op gerend en deze schoenen hebben me al meerdere keren gezelschap gehouden.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze heel erg fijn vind. Ze zijn licht – 189,9 gram om precies te zijn. Ik heb daardoor het idee dat ik daardoor sneller kan rennen. Vooral voor snelheidstrainingen vind ik ze fijn – het model, Saucony Kinvara 5, staat overigens ook bekend om het lichte gevoel. Het bovenste deel doet me een beetje denken aan de Nike Rosheruns, kennen jullie die? Dat stofje lijkt er een beetje op. Heel flexibel dus. En het witte gedeelte van de zool voelt ook heel licht aan. Dat doet me een beetje denken aan piepschuim. Het is natuurlijk wel wat zwaarder dan dat, maar op de een of andere manier denk ik daaraan haha! De zool is vrij dik, maar persoonlijk vind ik dat echt heel fijn bij deze schoenen.

Wat betreft duurlopen, vind ik ze wel oké. Ik heb wel een blaar overgehouden na de run van vanmorgen – dat was een loop van ongeveer 1 uur -, maar dat overkomt me vaker als ik die afstand ren. Ik denk dat ik ze voor duurlopen af en toe gebruik, maar vind ze voor snelheidstrainingen net wat fijner (om eerlijk te zijn, net zo fijn, of misschien wel een tikkeltje fijner dan mijn Nike Free Runs). Wel heb ik het idee dat ze goede ondersteuning geven voor mijn voeten. Maar elke voet is anders en vooral als je begint kun je het beste zoeken naar schoenen die bij je voet passen. Je kunt je adviseren bij speciale hardloopwinkels. Ik vind zelf in ieder geval dat de zool echt heel comfy loopt.

IMG_6161

IMG_6155

Wat ik er trouwens ook heel leuk aan vind? Daar kwam ik vanochtend pas achter; ze zijn ultra shiny! Check hoe het eruit ziet op de foto! Ik vind ze er zo leuk uit zien, haha. Stiekem matchen ze ook bij mijn topje. Yay. Ja, ik ben dus blij met mijn nieuwe hardloopschoenen en voeg deze ook toe aan mijn favorieten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze wel het mooiste vind vergeleken met mijn andere sportschoenen.

Overigens nog een foto van de run van vanochtend. ’s Ochtends rennen is zo fijn! Zo heerlijk rustig. Ik bracht een bezoekje aan het Marlot in Den Haag. Een heel mooi gebied. Het ligt naast het Haagse Bos, daar zijn meer hardlopers, maar als je het mij vraagt is het Marlot net wat mooier. Sorry voor de crappy foto kwaliteit. Maar een spiegelreflex meenemen tijdens het hardlopen is alles behalve handig.

Je kunt Saucony kopen op o.a. Zalando, Run2Day en Perry Sport. Saucony Kinvara 5 kosten € 125,00. Dat is niet niets, maar je krijgt er wel iets voor terug. { meer info over de schoenen hier }

Love,

Jiami.

Tags:
 • Anouk |

  Gave kleur! Zo als ik het nu lees, rennen ze erg fijn!

 • Jessie |

  Ik vind ze leukkkkk, hopelijk heb je er veel plezier van!

 • Eline |

  Ah die zijn zo leuk!

 • Lauriëtte |

  Mooi zeg! Super leuk kleurtje!

 • aniesa |

  Wow leuke schoenen!!!!?!! En mooie foto’s 😉

  Xox aniesa ♥

 • Nora |

  Oh die zijn prachtig! Als er vrolijkere kleuren zijn van sportschoenen motiveert me dat nog extra om effectief te gaan hardlopen! :p Of gewoon joggen.

 • Felice |

  Leuke schoenen!

  Jiami door jou inspiratie ben ik eem blog begonnen!
  Neem je even een kijkje?

  http://Www.stylifa.wordpress.com

 • Julia |

  Ik vind het echt mooie schoenen, een zomers kleurtje! Ze doen me een beetje denken aan mooie gekleurde bloemen 🙂
  Echt knap dat je zo goed ka hardlopen. Ik kan echt niks van hardlopen. Mijn conditie is echt “0” als het gaat om rennen. Fietsen kan ik dan weer beter, ik moet iedere dag namelijk een half uur naar mijn school fietsen.
  xxxx

 • Sophie |

  Ze zien er echt superleuk uit!

 • beautydiarynl |

  Ze zien er zo leuk uit!
  Jeetje, een 10 voor de coopertest! Wat goed haha :kiss:

 • Lisanne |

  Ooh, wat zien ze er mooi uit! En natuurlijk het belangrijkst dat ze fijn lopen. Klinkt top! Super tof trouwens dat je een 10 had voor de coopertest en het snelste meisje van je klas was!

 • Marieke |

  Wat een super gave hardloopschoenen! Helaas vallen ze een beetje buiten mijn budget, maar dit staat zeker op mijn lijstje van favorieten. Veel plezier met deze mooie schoenen en wat een mooi plekje om ’s o ch tends te rennen!

 • Marleen |

  Ze zijn echt superleuk!! En volgens mij heel erg fijn. Alleen ik vind 125 wel een beetje te duur voor mezelf.. dan moet ik eerst 2 maanden sparen…. Maarja ik kan altijd nog kijken.
  En ik hoop voor je dat je de snelste bent van de klas 🙂

 • Amelie |

  Ik zou er bijna van gaan hardlopen!!

 • Marloes/GLAMOURMOES |

  Fijn dat ze goed bevallen! Ze zien er mooi uit!

 • Denise |

  Wat een gave schoenen, super leuk kleurtje. Ze hebben inderdaad iets weg van de Nike Roshe Runs, en die zitten ook echt heerlijk <3

 • Lara |

  Mooie schoenen, lijken me heel fijn, wel jammer dat ze iets minder zijn voor duurlopen, ik vroeg me af welke je dan meestal voor duurlopen gebruikt, toch deze of je Nikes of weer andere?

 • Dorine |

  Wauw, ze zien er echt uit alsof ze heerlijk lopen! En mijn hemel, met een 10 voor de coopertest, dan loop je echt supersnel 0.o

 • Marieke |

  Wat knap die 10 voor je coopertest!

 • Pleun |

  Ben de laatste tijd dus ook begonnen met hardlopen, maar ik ben nog opzoek naar goede hardloop schoenen voor 1 tot 5km. Deze lijken daar perfect voor, of heb ik dat mis, en heeft iemand nog tips voor andere fijne schoenen? let me know!
  Liefs,
  Pleun

 • Kirsten Bruinsma |

  Wouw Jiami, op de een of andere manier krijg ik elke keer zin om hard te lopen van jou. Wel vind ik hardloopschoenen flink duur, helaas pindakaas. Wel wil ik een keer flink gaan investeren in hardloop schoenen, dan kan ik tenminste vooruit. Welke kun jij het meest aanbevelen?

  Weet iemand trouwens nog een hardloopapp die meet hoelang je hebt gelopen, en waar je geen internet voor nodig hebt. Ik woon namelijk in de middle of nowhere en ik heb geen internet tijdens mijn run. Iemand tips?

  Jiami, ik hoop dat ik je eens ontmoet. Je bent geweldig, en op de ene of de andere manier voel je echt als een soort vriendin aan, net alsof ik je al heel vaak heb gemeet. Zo persoonlijk is jou blog, je bent zo echt, zo lief gewoon. Ik heb er geen woorden voor. Ik lijk nu net een doorgedraaide fan, maar je mag dit weten hoor 😉

  Liefs, Kirsten ♥

  • Jill |

   Heii,
   Ik ben zelf net begonnen met hardlopen en gebruik de app Harlopen met Evy. Deze meet hoeveel je hebt gelopen, hoe lang en je gemiddelde snelheid. Je hebt hier geen internet bij nodig! Echt een aanrader!

   Liefs

 • Melanie |

  Wat goed dat je regelmatig hardloopt! Ik heb het een tijdje gedaan, maar ben er al snel mee op gehouden. Dit lijken me wel hele fijne schoenen om in te rennen 🙂

 • Eline |

  Ze zijn echt super leuk!!

 • Suzanna |

  Wat een coole schoenen! Lekker fel ook =D

 • Manon |

  Wat een super leuke schoenen

 • Hester |

  Hey, eens geen Nikes! Lekker apart zijn ze! Helemaal fijn als ze lekker lopen 🙂

 • Suzanne |

  Ik heb dringend nog meer motivatie nodig om te rennen, want ik bedenk voor mezelf steeds excuses haha. Ik wil het wel leuk vinden en een goede conditie krijgen enzo, ik heb er alleen nooit zin in omdat ik liever op de bank hang :p
  Maar het liefst wil ik ook ’s ochtends hardlopen, maar helaas moet ik half 9 op school zijn elke ochtend en zelfs dat red ik net aan -_-

  • Julia |

   Ik ken het 😉 Ik denk dat je jezelf soms moet pushen. Ook helpt het wel als je samen met iemand anders gaat, veel succes!

 • Elsbet | La Vie Pure |

  Oh ze zijn erg mooi! Wel prijzig :/

 • Jana |

  Mooi kleurtje! Wauw een uur rennen, wou dat ik het kon. Ik zou dringend eens terug moeten beginnen x

 • Isabel |

  Hele gave schoenen! Ik heb nu een paar wit/blauwe asics 🙂

 • Ashleey |

  Wat een super gave schoenen!! 😀 Klinkt super!

 • Julia |

  Leuk artikeltje Jiami!
  Mooie schoenen! Hoevaak moet je eigenlijk joggen om die endorfine in je lichaam te krijgen? Misschien is het een beetje een rare vraag hoor, maar ik wil namelijk ook gaan joggen, maar er begint nog geen lampje te branden of hoe je dat ook zegt 😉
  Heel veel liefs Julia :love:

 • Julia |

  Leuk artikeltje Jiami!
  Mooie schoenen! Hoevaak moet je eigenlijk joggen om die endorfine in je lichaam te krijgen? Misschien is het een beetje een rare vraag hoor, maar ik wil namelijk ook gaan joggen, maar er begint nog geen lampje te branden of hoe je dat ook zegt 😉
  Heel veel liefs Julia :love:

 • Rebecca |

  Deze schoenen zijn echt supercool :love: echt n vette kleur ook :love:

 • Tessa |

  wauw wat een mooie schoentjes!
  liefs, Tessa :love:

 • Suzanne |

  Super leuke schoenen. Hopelijk heb je er veel plezier van.

 • Susanne |

  Wahooo, wat een kleurtje! Iedereen ziet je van een kilometer afstand al aankomen. Helemaal leuk! Ik zou ze ook heeel graag willen (of in ieder geval zo’n leuk kleurtje hihi) maar moet nog even sparen….Zoals voor nog 10 dingen ongeveer haha.

 • Dionne |

  Ze zijn heel erg mooi!

 • alexa |

  wat een leuke schoentjes! lekker vrolijk!

 • Laura |

  Wauw, mooi kleurtje! Bij de Coopertest was ik altijd als tweede eruit, trauma’s daaraan over gehouden (nee hoor grapje). Gelukkig loop ik nu en is mijn conditie heel wat beter 🙂

 • Kim |

  Leuke schoenen! Ik heb ook nieuwe gekocht ^^

 • Sophie |

  Hoe laat komt vandaag je video online? Wil de Vrijdag-video van Lifesplash graag zien!!!

 • Raounak |

  Mooie kleur!! En wie hard werkt mag zichzelf trakteren!!

 • Robin |

  Aaaaaaaaaaahhh! Wat een beautys! Echt heeel leuk! En wat goed dat je een uur rent! Daar moet ik nog wel even voor oefenen… :p Liefss

 • Manon |

  Toffe schoenen, maakt het hardlopen weer wat leuker 🙂

 • Martina |

  Ik ben helemaal blij met mijn lunarglides, fijn he nieuwe schoenen 🙂

 • zara |

  leuke schoenen

 • Neeltje |

  Wat een leuke schoenen! Met leuke sportkleding ga je veel liever sporten haha 🙂
  http://thoughtsinstyle.wordpress.com

 • Emma |

  Ik had deze post vanochtend al gelezen maar toen had ik nog geen tijd om te reageren. Maar wat een geweldige schoenen! Ze lijken me heerlijk zitten en ze zijn o zo prettyy!<3
  XX Em
  http://byemmathings.blogspot.nl/

 • stephanie |

  Ze zijn erg leuk 🙂 als ik lichtere sportschoenen aanheb, heb ik ook het gevoel dat ik sneller/makkelijker kan lopen!

 • Anouk |

  leuke schoenen!<3, hoe vaak per week loop je hard?

 • Evelien |

  wat een onwijs leuke en mooie ren schoenen! Ik vind de kleur echt onwijs tof.

 • Celine |

  Ik heb ze in het felrozeee

 • Jente-Nudelipsticks |

  Pretty! Ik verbied mezelf om nieuwe hardloopschoenen te kopen omdat ik niet zo vaak loop

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites