Lifestyle

New running shoes

Running shoes, Saucony Kinvara 5 Running shoes, Saucony Kinvara 5

Hi sweethearts!

Nu ik hardloop heb ik een extra excuus om mijn schoenenstash uit te breiden. Heel slecht, haha. Maar toch wilde ik even schrijven over deze Saucony’s. De Saucony Kinvara 5 om precies te zijn. Ik heb ze niet heel erg lang en kwam er voor het eerst in aanraking mee tijdens een persdag. Ik zag ze staan en het was een beetje liefde op het eerste gezicht. Ze zijn pretttieh! Een soort koraal/roze achtig, met blauwe details. Inmiddels heb ik ze al een paar keer gebruikt. Onder andere de coopertest mee gerend waar ik een 10 voor had haha. Yay! Ik was het snelste meisje van de klas, de leraar houdt bij wie de snelste van de school is. Ben bang dat ik dat niet ben, maar zou stiekem wel heel leuk zijn! Ik heb er vanochtend nog op gerend en deze schoenen hebben me al meerdere keren gezelschap gehouden.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze heel erg fijn vind. Ze zijn licht – 189,9 gram om precies te zijn. Ik heb daardoor het idee dat ik daardoor sneller kan rennen. Vooral voor snelheidstrainingen vind ik ze fijn – het model, Saucony Kinvara 5, staat overigens ook bekend om het lichte gevoel. Het bovenste deel doet me een beetje denken aan de Nike Rosheruns, kennen jullie die? Dat stofje lijkt er een beetje op. Heel flexibel dus. En het witte gedeelte van de zool voelt ook heel licht aan. Dat doet me een beetje denken aan piepschuim. Het is natuurlijk wel wat zwaarder dan dat, maar op de een of andere manier denk ik daaraan haha! De zool is vrij dik, maar persoonlijk vind ik dat echt heel fijn bij deze schoenen.

Wat betreft duurlopen, vind ik ze wel oké. Ik heb wel een blaar overgehouden na de run van vanmorgen – dat was een loop van ongeveer 1 uur -, maar dat overkomt me vaker als ik die afstand ren. Ik denk dat ik ze voor duurlopen af en toe gebruik, maar vind ze voor snelheidstrainingen net wat fijner (om eerlijk te zijn, net zo fijn, of misschien wel een tikkeltje fijner dan mijn Nike Free Runs). Wel heb ik het idee dat ze goede ondersteuning geven voor mijn voeten. Maar elke voet is anders en vooral als je begint kun je het beste zoeken naar schoenen die bij je voet passen. Je kunt je adviseren bij speciale hardloopwinkels. Ik vind zelf in ieder geval dat de zool echt heel comfy loopt.

IMG_6161

IMG_6155

Wat ik er trouwens ook heel leuk aan vind? Daar kwam ik vanochtend pas achter; ze zijn ultra shiny! Check hoe het eruit ziet op de foto! Ik vind ze er zo leuk uit zien, haha. Stiekem matchen ze ook bij mijn topje. Yay. Ja, ik ben dus blij met mijn nieuwe hardloopschoenen en voeg deze ook toe aan mijn favorieten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze wel het mooiste vind vergeleken met mijn andere sportschoenen.

Overigens nog een foto van de run van vanochtend. ’s Ochtends rennen is zo fijn! Zo heerlijk rustig. Ik bracht een bezoekje aan het Marlot in Den Haag. Een heel mooi gebied. Het ligt naast het Haagse Bos, daar zijn meer hardlopers, maar als je het mij vraagt is het Marlot net wat mooier. Sorry voor de crappy foto kwaliteit. Maar een spiegelreflex meenemen tijdens het hardlopen is alles behalve handig.

Je kunt Saucony kopen op o.a. Zalando, Run2Day en Perry Sport. Saucony Kinvara 5 kosten € 125,00. Dat is niet niets, maar je krijgt er wel iets voor terug. { meer info over de schoenen hier }

Love,

Jiami.


60 reacties op “New running shoes”

 1. Anouk zegt:

  Gave kleur! Zo als ik het nu lees, rennen ze erg fijn!

  [Antwoord]

 2. Jessie zegt:

  Ik vind ze leukkkkk, hopelijk heb je er veel plezier van!

  [Antwoord]

 3. Eline zegt:

  Ah die zijn zo leuk!

  [Antwoord]

 4. Lauriëtte zegt:

  Mooi zeg! Super leuk kleurtje!

  [Antwoord]

 5. aniesa zegt:

  Wow leuke schoenen!!!!?!! En mooie foto’s 😉

  Xox aniesa ♥

  [Antwoord]

 6. Nora zegt:

  Oh die zijn prachtig! Als er vrolijkere kleuren zijn van sportschoenen motiveert me dat nog extra om effectief te gaan hardlopen! :p Of gewoon joggen.

  [Antwoord]

 7. Felice zegt:

  Leuke schoenen!

  Jiami door jou inspiratie ben ik eem blog begonnen!
  Neem je even een kijkje?

  http://Www.stylifa.wordpress.com

  [Antwoord]

 8. Julia zegt:

  Ik vind het echt mooie schoenen, een zomers kleurtje! Ze doen me een beetje denken aan mooie gekleurde bloemen :)
  Echt knap dat je zo goed ka hardlopen. Ik kan echt niks van hardlopen. Mijn conditie is echt “0” als het gaat om rennen. Fietsen kan ik dan weer beter, ik moet iedere dag namelijk een half uur naar mijn school fietsen.
  xxxx

  [Antwoord]

 9. Sophie zegt:

  Ze zien er echt superleuk uit!

  [Antwoord]

 10. Ze zien er zo leuk uit!
  Jeetje, een 10 voor de coopertest! Wat goed haha :kiss:

  [Antwoord]

 11. Lisanne zegt:

  Ooh, wat zien ze er mooi uit! En natuurlijk het belangrijkst dat ze fijn lopen. Klinkt top! Super tof trouwens dat je een 10 had voor de coopertest en het snelste meisje van je klas was!

  [Antwoord]

 12. Marieke zegt:

  Wat een super gave hardloopschoenen! Helaas vallen ze een beetje buiten mijn budget, maar dit staat zeker op mijn lijstje van favorieten. Veel plezier met deze mooie schoenen en wat een mooi plekje om ’s o ch tends te rennen!

  [Antwoord]

 13. Marleen zegt:

  Ze zijn echt superleuk!! En volgens mij heel erg fijn. Alleen ik vind 125 wel een beetje te duur voor mezelf.. dan moet ik eerst 2 maanden sparen…. Maarja ik kan altijd nog kijken.
  En ik hoop voor je dat je de snelste bent van de klas :)

  [Antwoord]

 14. Amelie zegt:

  Ik zou er bijna van gaan hardlopen!!

  [Antwoord]

 15. Fijn dat ze goed bevallen! Ze zien er mooi uit!

  [Antwoord]

 16. Denise zegt:

  Wat een gave schoenen, super leuk kleurtje. Ze hebben inderdaad iets weg van de Nike Roshe Runs, en die zitten ook echt heerlijk <3

  [Antwoord]

 17. Lara zegt:

  Mooie schoenen, lijken me heel fijn, wel jammer dat ze iets minder zijn voor duurlopen, ik vroeg me af welke je dan meestal voor duurlopen gebruikt, toch deze of je Nikes of weer andere?

  [Antwoord]

 18. Dorine zegt:

  Wauw, ze zien er echt uit alsof ze heerlijk lopen! En mijn hemel, met een 10 voor de coopertest, dan loop je echt supersnel 0.o

  [Antwoord]

 19. Marieke zegt:

  Wat knap die 10 voor je coopertest!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.