Fashion

new pair of heels

IMG_9388 IMG_9390
Ze zeggen niet voor niets, ‘Give a girl the right shoes and she can conquer the world’. Precies. Ik ben het type meisje dat je intens gelukkig kan maken met een fijn en mooi paar hakken. Ik hou van de elegantie die het uitstraalt, het gevoel van ‘ik loop op een hak’ – want ja, dat voelt toch echt een beetje anders dan een normale schoen en natuurlijk de schoen zelf.

Afgelopen week was ik bij de Primark en daar kwam ik dit prachtige paar tegen. Een gewaagde kleur, dat zeker, maar in combinatie met een zwarte spijkerbroek of een zwart jurkje vind ik dit zoooo tof! Can’t wait om ze te dragen. Komende weken zal het er denk ik nog niet van komen tenzij ik van plan switch en mijn tenen wil laten afvriezen. Maar ik kijk nu al uit om ze te dragen in het voorjaar of in de zomer. Zo’n bijzondere kleur heb ik nog niet in mijn schoenenstash en was zeker welkom.

Het mooiste van allemaal? De prijs. Ik ben slechts een 10 euro briefje armer. SO WORTH IT.


35 reacties op “new pair of heels”

 1. Julia zegt:

  Wow! Zo goedkoop en echt beeldschoon!😍😍😍

  [Antwoord]

 2. cute bunnie zegt:

  Omg, 10 euro?! Ik dacht dat ze iets van 100 euro zouden kosten, haha! Ze zijn echt prachtig!😍 Xx The cute bunnie

  [Antwoord]

 3. Wauw! Ik ben denk ik verliefd geworden op je schoenen! En je maakt echt geweldige foto’s :). Veel plezier van je schoenen ♥

  xx

  [Antwoord]

 4. Emma zegt:

  Oeh wauw wat zien die er mooi uit zeg! Nooooit gedacht voor die prijs haha. Can’t wait till summer 😉
  X Emma

  [Antwoord]

 5. Denise zegt:

  Voor een tientje is dit een SUPER geslaagde aankoop!

  [Antwoord]

 6. Dana zegt:

  wat een prachtige kleur!

  [Antwoord]

 7. Saraya zegt:

  Wauw prachtige hakken ❤️
  Ik dacht eerlijk gezegd dat ze duurder waren dan 10€!
  X

  [Antwoord]

 8. Amy-Denise zegt:

  Prachtige kleur is dit! Zeker mooi in combinatie met een all black outfit.

  [Antwoord]

 9. Oeh, deze zijn wel erg tof! De kleur maakt het wel heel bijzonder en ik denk dat ze heel mooi zijn voor in de zomer met lichte jeans.

  [Antwoord]

 10. Yente zegt:

  Dit paar is geweldig! Echt de perfecte kleur blauw en het zal je prachtig staan.

  [Antwoord]

 11. Suzanne zegt:

  Prachtig! En voor dat geld, ik snap je aankoop helemaal.

  [Antwoord]

 12. anna zegt:

  Wauw, wat zijn ze prachtig!

  [Antwoord]

 13. waaat 10 euro? score! de kleur is perfect. ben al een tijdje niet op je blog geweest maar ik vind je korte haar geweldig <3

  [Antwoord]

 14. Layla zegt:

  wauw! Mooie schoenen!

  [Antwoord]

 15. lonneke zegt:

  Oh wauw Jiami, ze zijn prachtig!
  Liefs Lonneke

  [Antwoord]

 16. Irina zegt:

  Wauw: ze zijn echt prachtig! Misschien moet ik toch binnenkort maar weer eens langs de Primark.. haha

  [Antwoord]

 17. monica zegt:

  Echt een hele mooie kleur! En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

  [Antwoord]

 18. Amy zegt:

  Gewaagd en heftig kleurtje maar zeker weten een prachtig paar om aan je schoenen collectie toe te voegen :) Love it!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.