Uncategorized

New in: Kapten & Son

maart 1, 2016 | by Jiami


IMG_9810 IMG_9795IMG_9798

Hoewel ik een Apple fanaat ben, sla ik gadgets als een digitaal horloge over. Ik hou het liever op een analoog horloge omdat ik dit veel mooier vind. Vooral de minimalistische designs vind ik prachtig. Inmiddels heb ik twee nieuwe horloges, die ik graag met jullie deel. Deze zijn van Kapten & Son (Kapten is Zweeds voor kapitein). Het merk kwam ik een tijdje geleden tegen op Instagram en ik vind het prachtig.

IMG_9781IMG_9785

De modellen die ik heb zijn de Campina Blacks – Campina voor vrouwen, campus voor mannen. Het mooie aan deze modellen vond ik dat het horloge zwart is, in plaats van wit. Ik heb al een hoop horloges die wit zijn en dit zwarte maakt ze mooi eigen. Combineert heel mooi met een outfit die wat donkerder is. Wel twijfelde ik of ik een zilver of goud exemplaar wilde, maar omdat ik vaker goud draag dan zilver (goud staat mooier bij mijn huid), ben ik toch voor goud gegaan. Groot voordeel vind ik dat je van bandje kan veranderen, dus zo heb je ook een beetje een twee voor de prijs van één horloge en kun je op de site zelf je eigen horloge ontwerpen.

Twee hele mooie nieuwe horloges waar ik heel blij mee ben! Ze zijn online verkrijgbaar – helaas niet in de winkel (tenzij je in Duitsland, België of een ander land woont… maar niet Nederland). Bummer.

Campina All Black
Campina Black Brown Leather


 

Wat vinden jullie van zulke minimalistische horloges?

 • iris |

  Hele mooie horloges!😍 Ik ben nog elke dag blij met mijn Daniel Wellington, maar zit er ook over na te denken om iets nieuws aan te schaffen. Zo’n zwart klokje staat ook erg leuk zeg. De horloges van Cluse zul je vast ook wel mooi vinden, die zijn met deze te vergelijken😏.
  liefs iris

 • Angela |

  Wauw, super mooi! Ik vind het altijd leuk dat je horloges ook als accessoire gebruikt en niet alleen maar om de tijd mee te checken, je combineert het ook altijd heel tof!

 • Julia |

  Heel erg mooi!😍 Ik vind dat met dat goude erg mooi, alleen zelf draag ik nooit of bijna nooit een horloge😛

 • Liz |

  Ik vind ze leuk! Vooral met het bruine bandje is super mooi!!

 • Cigdem Esin Depeli |

  Hey Jiami!

  Super mooi horloge! + Ik kan niet wachten om je Miami updates te zien! Ik werk zelf voor EF in Antwerpen en je filmpje had zelfs 1 van mijn studenten bereikt. Super cool om te zien dat je niet alleen de Nederlandse kijkers aanspreekt maar ook de Vlaamse! Kan niet wachten om te zien wat voor moois jij daar hebt meegemaakt- Ik ga de school over 2 maanden ook bezoeken, zal kijken of ik wat dingen uit je vid herken 😉

  xo

 • Elles [3lles] |

  Wauw, wat een mooie horloge. Ik hou ook van zulke minimalistische designs. Het geeft net een extra touch aan je outfit.
  Liefs,
  Elles

 • Liset - Beautydagboek |

  Ik hou enorm van minimalistische horloge! Het is zo classy en staat gewoon erg mooi. Ik ben dol op dit model en net wat je zegt; zo’n zwarte klokkast is net even weer wat anders! Mooie aankopen!

 • Elsbet | La Vie Pure |

  Wat een mooi horloge! Eén kleine opmerking; er staat een dt-fout in het eerste stukje “Ik hou het liever op een analoog horloge omdat ik dit veel mooier vindt.”-> het is “omdat ik dit veel mooier vind”, dus zonder ‘t’

  Niet gemeen bedoeld ofzo hoor :)x

 • Larissa |

  Oh wauw, prachtig! Als je het mij vraagt kan een vrouw nooit genoeg krijgen van minimalistische horloges. Vooral de Campina All Black is zó mooi! Liefs!

 • Cynthia |

  De horloges staan je echt onwijs goed! Alleen sla ik ze over vanwege de prijs.

 • Denise |

  Prachtig! Vind het zwarte erg uniek <3

 • Gina |

  Wow, so classy! Echt een mooie 😉

 • Robin Valentine |

  wauuw pretty! ook heel leuk gecombineerd met je armband. ik houd van dit soort horloges, minimalistisch en chic 🙂

 • Susan |

  Wauw! wat een prachtig horloge!

  Liefs
  susan

 • Britt |

  Het is echt een hele mooie horloge, ik hou eigenlijk wel van alle soorten 😉

 • Cristy |

  Oeh, so pretty! Ik ben al een hele tijd op zoek naar het perfecte horloge en deze komt aardig in de buurt, haha. Ik ben wel benieuwd naar de prijs. Zal waarschijnlijk aan de prijzige kant zijn. Maar als je er goede kwaliteit voor terug krijgt is dat geen probleem. Xx

 • Heinzo |

  Mooie horloges. Fijn ook dat ze er ook voor mannen zijn. Die ga ik eens wat beter bekijken.

 • Rachel Kromdijk |

  Wauw het is echt een prachtige horloge zeg!

 • Ilona | inspiration for you |

  Wauw wat een mooie horloges. Doordat ze zo simpel zijn zijn ze tegelijkertijd zo stijlvol en mooi

 • Nynke |

  Heel gaaf! Je gaat er waarschijnlijk echt heel veel plezier van hebben. Heb zelf ook eentje met een zwart klokje maar dan van Cluse. Combineert heel erg fijn.

 • Demi |

  Wat een mooie, classy horloges!

 • Lotte |

  Hee 💗 Echt een heel mooi horloge dat goud staat je echt super mooi 💋En het past overal bij💕

 • Solita |

  Mooie stijl. Ik hou van een wat rustiger model zonder te veel poespas.

 • Julia :) |

  Wauuw, mooi horloge! Ben nog steeds erg blij met m’n Daniël Wellington, die ik mede door jouw blogs heb aangeschaft 🙂

  Wil je alsjeblieft een keer een blog/video maken over hoe je je nagels zo ontzettend mooi lang krijgt en hoe je ze lakt? Love theeeem! 🙂

 • Lotte |

  oh zon horloge wil ik al megalang

 • Claire |

  Echt een super mooi horloge! Ik hou van minimalistische horloge. Liefs

 • Elena |

  Simpelweg prachtig.

 • Lily |

  Ik heb er eigenlijk nog nooit zo over na gedacht, maar zo’n horloge is toch wel een heel mooi detail… Je combineert het inderdaad leuk!

 • JuulTjuh 💋 |

  Ik wil een nieuwe blog post, anders overleef ik het niet 😨
  Voorbeeld:

  👒👡👠👙👗👖👛👢💄👓⌚👕💼👝

 • Nicole |

  Superr mooi zijn ze he!
  Vraagje, blijft het goud zo mooi goud of is het bij jou toevallig verkleurd?
  XO

 • Fashioninspiratie |

  Supergaaf horloge <3_<3 Dat zwarte maakt het echt uniek! Ik heb een soort gelijk horloge alleen dan met een zilver randje, ook heel mooi.

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites