Fashion

New in: Kapten & Son

IMG_9810 IMG_9795IMG_9798

Hoewel ik een Apple fanaat ben, sla ik gadgets als een digitaal horloge over. Ik hou het liever op een analoog horloge omdat ik dit veel mooier vind. Vooral de minimalistische designs vind ik prachtig. Inmiddels heb ik twee nieuwe horloges, die ik graag met jullie deel. Deze zijn van Kapten & Son (Kapten is Zweeds voor kapitein). Het merk kwam ik een tijdje geleden tegen op Instagram en ik vind het prachtig.

IMG_9781IMG_9785

De modellen die ik heb zijn de Campina Blacks – Campina voor vrouwen, campus voor mannen. Het mooie aan deze modellen vond ik dat het horloge zwart is, in plaats van wit. Ik heb al een hoop horloges die wit zijn en dit zwarte maakt ze mooi eigen. Combineert heel mooi met een outfit die wat donkerder is. Wel twijfelde ik of ik een zilver of goud exemplaar wilde, maar omdat ik vaker goud draag dan zilver (goud staat mooier bij mijn huid), ben ik toch voor goud gegaan. Groot voordeel vind ik dat je van bandje kan veranderen, dus zo heb je ook een beetje een twee voor de prijs van één horloge en kun je op de site zelf je eigen horloge ontwerpen.

Twee hele mooie nieuwe horloges waar ik heel blij mee ben! Ze zijn online verkrijgbaar – helaas niet in de winkel (tenzij je in Duitsland, België of een ander land woont… maar niet Nederland). Bummer.

Campina All Black
Campina Black Brown Leather


 

Wat vinden jullie van zulke minimalistische horloges?


34 reacties op “New in: Kapten & Son”

 1. iris zegt:

  Hele mooie horloges!😍 Ik ben nog elke dag blij met mijn Daniel Wellington, maar zit er ook over na te denken om iets nieuws aan te schaffen. Zo’n zwart klokje staat ook erg leuk zeg. De horloges van Cluse zul je vast ook wel mooi vinden, die zijn met deze te vergelijken😏.
  liefs iris

  [Antwoord]

 2. Angela zegt:

  Wauw, super mooi! Ik vind het altijd leuk dat je horloges ook als accessoire gebruikt en niet alleen maar om de tijd mee te checken, je combineert het ook altijd heel tof!

  [Antwoord]

 3. Julia zegt:

  Heel erg mooi!😍 Ik vind dat met dat goude erg mooi, alleen zelf draag ik nooit of bijna nooit een horloge😛

  [Antwoord]

 4. Liz zegt:

  Ik vind ze leuk! Vooral met het bruine bandje is super mooi!!

  [Antwoord]

 5. Hey Jiami!

  Super mooi horloge! + Ik kan niet wachten om je Miami updates te zien! Ik werk zelf voor EF in Antwerpen en je filmpje had zelfs 1 van mijn studenten bereikt. Super cool om te zien dat je niet alleen de Nederlandse kijkers aanspreekt maar ook de Vlaamse! Kan niet wachten om te zien wat voor moois jij daar hebt meegemaakt- Ik ga de school over 2 maanden ook bezoeken, zal kijken of ik wat dingen uit je vid herken 😉

  xo

  [Antwoord]

 6. Wauw, wat een mooie horloge. Ik hou ook van zulke minimalistische designs. Het geeft net een extra touch aan je outfit.
  Liefs,
  Elles

  [Antwoord]

 7. Ik hou enorm van minimalistische horloge! Het is zo classy en staat gewoon erg mooi. Ik ben dol op dit model en net wat je zegt; zo’n zwarte klokkast is net even weer wat anders! Mooie aankopen!

  [Antwoord]

 8. Wat een mooi horloge! Eén kleine opmerking; er staat een dt-fout in het eerste stukje “Ik hou het liever op een analoog horloge omdat ik dit veel mooier vindt.”-> het is “omdat ik dit veel mooier vind”, dus zonder ‘t’

  Niet gemeen bedoeld ofzo hoor :)x

  [Antwoord]

 9. Larissa zegt:

  Oh wauw, prachtig! Als je het mij vraagt kan een vrouw nooit genoeg krijgen van minimalistische horloges. Vooral de Campina All Black is zó mooi! Liefs!

  [Antwoord]

 10. Cynthia zegt:

  De horloges staan je echt onwijs goed! Alleen sla ik ze over vanwege de prijs.

  [Antwoord]

 11. Denise zegt:

  Prachtig! Vind het zwarte erg uniek <3

  [Antwoord]

 12. Gina zegt:

  Wow, so classy! Echt een mooie 😉

  [Antwoord]

 13. wauuw pretty! ook heel leuk gecombineerd met je armband. ik houd van dit soort horloges, minimalistisch en chic :)

  [Antwoord]

 14. Susan zegt:

  Wauw! wat een prachtig horloge!

  Liefs
  susan

  [Antwoord]

 15. Britt zegt:

  Het is echt een hele mooie horloge, ik hou eigenlijk wel van alle soorten 😉

  [Antwoord]

 16. Cristy zegt:

  Oeh, so pretty! Ik ben al een hele tijd op zoek naar het perfecte horloge en deze komt aardig in de buurt, haha. Ik ben wel benieuwd naar de prijs. Zal waarschijnlijk aan de prijzige kant zijn. Maar als je er goede kwaliteit voor terug krijgt is dat geen probleem. Xx

  [Antwoord]

 17. Heinzo zegt:

  Mooie horloges. Fijn ook dat ze er ook voor mannen zijn. Die ga ik eens wat beter bekijken.

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.